haloogen 5 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 Dobre, dobre...nostalgia mnie bierze Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 16 października 2010 Autor Opublikowano 16 października 2010 (edytowane) Oke, ktoś odświeżył topic, to i ja dopiszę swoje 3 grosze. Film składa się z 237 plików (183 obrazy, 53 mp3:) i inne), takie tam statystyki o których chciałem tu napisać. Wiecie co? Po zrobieniu bodajże 40 numerów, odpisał nawet sam Fenix, zmotywowało mnie to by wysłać PM do Ściery, czy HIVa. Co napisał Fenix, widzicie powyżej. Ścierze nawet się spodobało, ale trochę za długo się ogląda (w sumie napisał więcej, ale może skorzystam z tych rad w drugiej części, opisując 50# - 100#. ____________________ A co z HIVem? Tu się zawiodłem. Gość z którym się utożsamiałem: pierdziałem, piłem piwo, grałem na konsolach (w sumie wszystko pasuje do czasu teraźniejszego:), gdzie przez połowę życia czytam PE (od 11 lat:), wkurzył mnie niemiłosiernie. Kazał się odezwać na gg, co też uczyniłem. Czułem się taki podniecony że klikam z HIVem. Teraz co napiszę może trochę wkurzyć i Was i HIVa, czy Ścierę Nie wydaję mi się że HIV odszedł z PE w dobrych relacjach. Nie było pożegnania oficjalnego to fakt. Pierdzący Oszołom zaproponował, by ten filmik o PE, był exclusivem na jego Konsolowisku! Tak bardzo mu na tym zależało. Gdyby był w dobrych relacjach z Redakcją, nie pisał by przecie tak. Film miał zniknąć z Vimeo, Youtube, a temat tutaj miał być skasowany. Jedynie miałem surowy plik wysłać HIVowi a ten by wrzucił gdzieś u siebie online. Ale co ma Konsolowisko (piernik) do Psx Extreme (wiatraka)? Czemu exclusive tylko na jego stronie? Czy w ogolę będzie podpisane kto wykonał filmik? Czy może nie będzie, ale wyśle jakiegoś gratisa? Zaproponowałem, że wykonam skrót równych 50 numerów i wtedy się odezwę. Tak też zrobiłem, napisałem do HIVa, ale coś sie nie odzywał. Fragment naszej za(pipi)istej rozmowy na gg: Grzybiarz: - chciales exclusiva, skonczylem film i cos sie nie odzywasz co z tym filmem? mam wrzucac na vimeo? Hiv: - no, wrzuć I na tym się skończyło . Myślałem że HIV trochę rozpromuję to u siebie, ale w sumie mogę edytować i dodawać kolejne numery w tym temacie, a tak miałbym zakaz, phi. Wiem dziwna historia, proszę zwrócić uwagę na to, że mamy sobotę, wieczór Edytowane 16 października 2010 przez grzybiarz 2 Cytuj
Wolny 29 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 (edytowane) przydałaby się lista utworów przygrywających podczas filmiku Edytowane 22 października 2010 przez Wolny Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 27 października 2010 Autor Opublikowano 27 października 2010 (edytowane) Tracklisty dokładnie sam nie znam:) Utwory jakie tu są, to z gier, jakie są na okładkach, przeważnie tematy przewodnie, ale nie zawsze. Udało mi się w końcu zrzucić film na YT: info w pierwszym poscie. Edytowane 15 listopada 2010 przez grzybiarz Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 16 listopada 2010 Autor Opublikowano 16 listopada 2010 (edytowane) DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI Edytowane 14 lipca 2012 przez grzybiarz Cytuj
sam&swoi 0 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 historia krętactwa i oszustów. Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 (edytowane) Bardzo podoba mi sie pomysł z soundtrackiem z danej gry na okładce rewelacja Przy Medievilu powróciły wspomnienia,wielkie dzięki kolego Grzybiarz Edytowane 17 listopada 2010 przez GwynBleidd_79 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Grzybiarz odwalasz kawał dobrej roboty. Oby tak dalej Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 21 grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 grudnia 2010 (edytowane) <DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI DO KASACJI , stare info o aktualizacji, z niedziałającym już linkiem:)> Edytowane 14 lipca 2012 przez grzybiarz Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 20 marca 2011 Autor Opublikowano 20 marca 2011 Działa Wam wersja YT? Niby film zablokowany w Polsce (i chyba 50 innych krajach), ale mi działa: 1 Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 Działa Wam wersja YT? Niby film zablokowany w Polsce (i chyba 50 innych krajach), ale mi działa: U mnie działa bez żadnych zastrzeżeń. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 21 marca 2011 Opublikowano 21 marca 2011 Mi też elegancko śmiga. Świetna robota Grzybiarz Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 14 lipca 2012 Autor Opublikowano 14 lipca 2012 (edytowane) przydałaby się lista utworów przygrywających podczas filmiku Zrzuciłem pierwsze vol 1 - do 25-ego numeru. Jeżeli będzie to sprzeczne z regulaminem, proszę o usunięcie posta Prosiłbym też o wyczyszczenie tego tematu z moich postów "do kasacji". Były tam linki do kolejnych odcinków filmiku, no ale w końcu jest 100 numerów streszczone więc tamte posty niepotrzebne. Nie wiem, ale mam ochotę poprawić ten film, skrócić (rada Ściery:), dodać nowe skany, poprawić małe błędy... Cały film dostępny w pierwszym poście. ---- 01 Demo One - Manta.mp3 02 Croc Legend of the Gobbos - Croc Theme.mp3 03 G-Police - Main Menu.mp3 04 Jersey Devil - Intro.mp3 05 Overboard! - Infinito.mp3 06 Rapid Racer - Intro.mp3 07 Spice World - Main Menu.mp3 08 Tekken 3 - Yoshimitsu.mp3 09 Medievil - Intro.mp3 10 Final Fantasy VIII - Song.mp3 11 i 12 Spyro The Dragon - Opening Theme.mp3 13 Duke Nukem Time To Kill - Intro.mp3 14 Metal Gear Solid - Main Theme.mp3 15 Test Drive 5 - Intro.mp3 16 Crash Bandicoot 3 Warped - Title.mp3 17 Ridge Racer 4 - Urban Fragments.mp3 18 Ehrgeiz - The Tale of EHRGEIZ..mp3 19 Akuji The Heartless - Pluton.mp3 20 Gex 3 Deep Cover Gecko - Intro.mp3 21 Bust a Move 2 - High Voltage.mp3 22 Speed Freaks - City.mp3 23 i 24 Driver - Song.mp3 25 V-Rally 2 - Intro.mp3 Download: http://www28.zippysh...71880/file.html Edytowane 14 lipca 2012 przez grzybiarz Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Był kiedyś taki zgred Dziadu czy coś mi sie pomyliło? Cytuj
Traktorzysta 18 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 był, wyglądał jak typowy brudas. Cytuj
marco4ever 0 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Swietna robota łezka się w oku kręci jak to oglądałem ...ja obejrzałem do końca ehhhh ....gdzie te świetne czasy, cudowny klimat, niezapomniane lata 1997-1998..Stare psx zostały w starym domu gdzie kiedyś mieszkałem możliwe ze ludzie którzy tam teraz mieszkają zachowali je sobie do dziś,pamiętam ze miałem od 1- 80 nr świetny miałeś pomysł .Pozdrawiam od tamtej pory juz nie kupuje czasopisma ale czytałem gdzieś ze klimat już nie ten ... Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 30 stycznia 2015 Autor Opublikowano 30 stycznia 2015 Dzięki, planuję zrobić remaster w HD, bo kiedy zaczynałem, to nie było jeszcze HD na YT, usunąć kilka informacji, wprowadzić kilka grafik... ale kiedy to nastąpi, nie wiem 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi