Gość donsterydo Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 (edytowane) Tu macie w HD, nie wiem jak gościu to zrobił, że jakość materiału jest 5x lepsza niż na XBL http://www.youtube.com/watch?v=vaEosZ_dld4&hd=1 Dobre oświetlenie robi sporą różnicę. PS. Ta babka po prawej jeśli dobrze rozszyfrowałem z ruchu warg powiedziała coś w stylu "Master Chief is coming back" Edytowane 31 Maja 2011 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Male porownanie do poprzedniej odslony. Upgrade jest znaczny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Świetne porównanie "wygląda dokładnie jak FM3" - lol Moim zdaniem progres jest znaczny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Progres jest spory - cieniowanie, oświetlenie i faktura materiałów. Wszystko in plus. NA PIERWSZY SCREENIE WIDAĆ, ŻE DODALI DRZEWO !! Na trybunach nie ma widzów Wydaje mi się czy dodali jakiś lekki blur ? Edytowane 1 Czerwca 2011 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 jakość tych nowych screenów pozostawia wiele do życzenia ale widać że poprawili oświetlenie i pozycję za kierownicą, szczególnie na zakręcie. niebawem E3 więc nic tylko czekać na materiał porządnej jakości i konkrety. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Pozycja będzie taka sama jak w FM3, pamiętajcie, że to prezentacja head trackingu za pomocą Kinecta. Nawet odległość od kierownicy taka sama + brak szyby. Jeśli chodzi o oświetlenie i cieniowanie to faktycznie jest dużo lepiej i bardzo mi się to podoba. Edytowane 1 Czerwca 2011 przez orion50 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Odleglosc od kierownicy jest taka sama bo w FM3 ja cofnalem za pomoca znacznego zwiekszenia FOV Przy standardowym widoku ledwie widac kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Kurde faktycznie przecież sam grałem na cofniętej W takim razie bomba. Zakonotwałem sobie w bani coś innego i krytykuje bez sensu hehe. Jest, git. Niech dadzą jeszcze szybę Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) kokpit poza oświetleniem też się zmienił, teraz są dobre proporcje, słupek przedni z lewej jest pod kątem 45stopni jak należy, w fm3 prawie pionowy jak w samochodach dostawczych Edytowane 1 Czerwca 2011 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Odległość jest znacznie poprawiona, jak wczoraj sobie odpaliłem Forza 3 to gębę miałem prawie na szybie i wnętrza auta praktycznie nie było widać Moim zdaniem jak tak popatrzeć na wnętrze to generalnie ma się odczucie, że wszystko jest lepiej wykończone. Możliwe, że podciągnęli liczbę polygonów. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Trzeba czekać na normalny pokaz ukierunkowany na normalnych graczy, a nie popierdółki z Kinect w roli głównej. Mam nadzieję, że na E3 pokażą jakąś nową trasę podczas gry w HD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Trzeba czekać na normalny pokaz ukierunkowany na normalnych graczy, a nie popierdółki z Kinect w roli głównej. Mam nadzieję, że na E3 pokażą jakąś nową trasę podczas gry w HD Ja bym chętnie zobaczył na pokazie tę fikcyjną górską trasę z trailera. Materiałów po E3 będzie od groma z tego 4h eventu z Forza 4 - wszyscy pewnie z iphonami będą latać i nagrywać co się da Edytowane 1 Czerwca 2011 przez donsterydo 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Spokojnie panowie nie zaśmiecajmy tematu Już starczy, że temat o Fm3 mieliśmy zawalony wojenkami i kompleksami co poniektórych. Wszelkie posty nie temat, jakieś pojazdy osobiste, będę czyścił. @donsterydo - mam nadzieję, że nie z Iphone'ami, bo one mają gównianą kamerę Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Dokladnie. Mam nadzieje ze kazdy post dotyczacy porownan do GT5 zostanie uzuniety badz przeniesiony do odpowiedniego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) mam tez nadzieje ze osoby ktorym nie podoba sie to nie będa nazywane fanbojami, bo jak narazie to widać że wręcz jest odwrotnie Edytowane 1 Czerwca 2011 przez orion50 Kolejny taki off top i warn. Wyjasnienie masz w poście niżej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Słuchaj kolego. Każdy może wyrazić swoje zdanie i to jest jak najbardziej na miejscu. Jednak jak wpadasz i piszesz, że mi się nie podoba bo tak, to jest trolling, rozumiesz? Podaj argumenty, dlaczego jest tak, a nie inaczej itp. Na razie widzieliśmy 40 sekund filmiku w dodatku słabej jakości i nie prezentował on gry jako takiej. Temat do porównywania gier obu serii jest TUTAJ. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Żadnej poprawy na tych screenach nie widzę, jak dla mnie to Forza 3 z kinectem i nic więcej. Nawet rękawice są takie same, a na tym trailerze z kwietnia gościu miał niebieskie. Czuję że będzie zawód. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Na poprzedniej stronie jest porównanie. Różnice widać goły okiem... np. +1 drzewo na trasie kosztem widowni na trybunach Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) chyba nikt się nie spodziewał jakiegoś mega skoku, FM3 dalej wygląda świetnie a takie Camino Viejo jest nie do pobicia póki co w grach wyścigowych. w FM4 wystarczy poprawione oświetlenie, kolorystyka, lepsze kokpity i wnętrza samochodów przy widoku TPP + nowe ficzery Edytowane 1 Czerwca 2011 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Widzę te screeny na poprzedniej stronie i dalej podtrzymuje zdanie. Tak jak w FM3 wnętrze waliło plastikiem Lanosa, tak dalej wali. Jak nie będzie więcej aut na torze to będzie porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Widzę te screeny na poprzedniej stronie i dalej podtrzymuje zdanie. Tak jak w FM3 wnętrze waliło plastikiem Lanosa, tak dalej wali. Jak nie będzie więcej aut na torze to będzie porażka. Pozwolę się z tą częścią nie zgodzić. Co do liczby aut na trasie - ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 no ja tez poki co nie jestem zachwycony. oby dodali jakies urozmaicenia, bo FORZA 3 czesto szybko mnie nudzila. Za duzo okrazen tych samych wyscigow. Motyw z Kinectem swietny, ale to nie wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 yJa widze wyrazny postep w kwesti technicznej. Dla mnie efekt jest co najmniej zadowalajacy. Zwlaszcza jesli wezmiemy pod uwage fakt ze to juz trzecia odslona na tej samej platformie. Przyklady najnowszych odslon Shifta czy Dirta dobitnie pokazuja ze niektorzy developerzy nie potrafia juz przeskoczyc konkretnego poziomu, serwujac nam czasami downgrade. Cytuj Odnośnik do komentarza
filipppek 17 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 forzy tutaj niewiele ale mnie rozbawiło Cytuj Odnośnik do komentarza
mataman 35 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Forza 4 musi poprawić dwie rzeczy: - wygląd aut (plastik, bleee) - model jazdy Szczególnie to drugie bo przy konkurencji Forza 3 wypada blado. Przydało by sie tez uatrakcyjnić kariere bo trójka nużyła strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi