Skocz do zawartości

Forza Motorsport 4

Featured Replies

Opublikowano

Tja....kolejny szrot od M$....ponoc bez FF xD

Inaczej. Jestem fanem GT5 bo ta marka jest w moim życiu od wielu lat. I każdą część rwałem ostro. mam pewien niedosyt po GT5. Jak dla mnie FM3 była już tym czymś dla której kupiłbym X'a. Niestety swoje G27 mógłbym sobie wsadzić w 4 litery. Jak Forza 4 będzie obsługiwać G27 i model jazdy będzie poprawiony.... będę szukał taniego x'a :D

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 134,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

24 minutowy wywiad z Dan'em na temat Forza 4   http://e3.gamespot.com/video/6318146/forza-motorsport-4-demonstration?hd=1   Bardzo dobra jakość. Autovista wyrywa gały z oczodołów, dobrze że można

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

Forza Motorsport 4 - Premiera jesień 2011.     http://www.youtube.com/watch?v=JA_Fc1a2DGM&fmt=22   http://www.youtube.com/watch?v=zmfD5nFhlgg

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Taaa, na pewno wyglądają gorzej. Szczególnie na tle standarów z GT5   Obejrzyj sobie trailer na youtube. Showroom miażdzy mosznę, ale to tylko dodatkowy smaczek, który mnie obchodzi tyle co zeszło

Opublikowano

Jak Microsoft zmieni politykę licencyjną i otworzy furtkę dla zewnętrznych producentów sprzętu to będziemy w niebie, może na E3 usłyszymy jakieś informacje dotyczące peryferii do Xbox'a. Mam nadzieję, że będzie jakieś dobre kółko.

Opublikowano

gdyby MS odblokował w jakiejś łatce inne kierownice to byłby dobry kierunek, w ten sposób mogliby wyrwać trochę fanów GT którzy mają swoje kierownice, bo tak to mało kto kupi drugą ale można pomarzyć.

Opublikowano

gdyby MS odblokował w jakiejś łatce inne kierownice to byłby dobry kierunek, w ten sposób mogliby wyrwać trochę fanów GT którzy mają swoje kierownice, bo tak to mało kto kupi drugą ale można pomarzyć.

To nie jest kwestia prostego odblokowania, które można załatwić łatką. O ile dobrze wiem to Microsoft coś namieszał z FF i kiera musi być przygotowana do obsługi x360.

Opublikowano

Widać jakby łopatki przy kierownicy, więc to może jaki Caterham albo coś takiego.

Opublikowano

Trailer zajebisty. A ten motocykl tylko potwierdził, że Turn10 może mieć niespodzianki i na dzień dzisiejszy żadne nowe ficzery nie mogą być wykluczone :)

Trzeba czekać jak z targów pojawią się gameplaye i wywiady z Greenwaltem.

Moja uwaga: Jeśli będą wyścigi motocyklów z motocyklami to zaliczam to na plus, a jeśli będą mieszane tak jak w PGR4 to raczej na minus :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

16 aut, tor top geara i grafika lepsza niż w FM3 = mają mnie kurfa.

A ja im nie wierzyłem :D

Nie podniecaj się tak grafiką. Wiem, że tam napisali "actual in game fotage", ale to także oznacza podrasowane replaye i photo mode, które wyglądają dużo lepiej niż gameplay :)

Opublikowano

A ten motocykl ....

Moja uwaga: Jeśli będą wyścigi motocyklów z motocyklami to zaliczam to na plus, a jeśli będą mieszane tak jak w PGR4 to raczej na minus :P

... który motocykl?

nie ma co nawet myśleć o motocyklach w tej grze. PGR spoko bo arcade, momentami wymagający ale arcade. We Forzie, jako grze symulacyjnej to kompletnie tego nie widzę. nie mówiąc już o konieczności dostosowania fizyki czy chociażby symulacji wypadków. no ni chu chu.

Opublikowano

Aaaaa, to Zonda a nie motocykl ok. ;)

Opublikowano

Duża porcja screenów

5805479470_a795bcd9ea_b.jpg5804922057_2ec68ef413_b.jpg5805481584_7dac390aaf_b.jpg5804924215_193d1b859d_b.jpg5804925163_44e74a1b6a_b.jpg5805484434_ae6110ef66_b.jpg5804926703_136da2438a_b.jpg5804927319_dceec29188_b.jpg

+

Gifów

Iwd1W.gif

JZ4ZE.gif

xa7kG.gif

NC1X5.gif

Z1OAJ.gif

Zjuuz.gif

+ zdjęcie trasy z gameplaju

5805536272_3e4bb9da50_o.png

Niezle nawet

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Don akurat grafika ma najmniejsze znaczenie, możę wyglądać jak Forza 3 + lepsze oświetlenie, ważne są 60fps, 16 aut, tor top geara i (oby) sensowniejsza kariera i jestem w 100% zadowolony.

Opublikowano

Gameplay, gameplay !! Ja chcę słodyczy z gameplayu a nie 20x podrasowane filmiki i bullshoty z photo mode :P

Opublikowano

Nowy filmik

Jak zobaczyłem drugą połówkę filmiku to mało mi łzy nie pociekły. Skąd to jest ??

Opublikowano

Jak zobaczyłem drugą połówkę filmiku to mało mi łzy nie pociekły. Skąd to jest ??

Ja tam wiem...linka znalazlem na forum Forzy :)