Gość DonSterydo Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Te urywki co są z tego wcześniejszego wycieku, a tu widać je w HD na materiale z GT to wyglądają 100x lepiej niż na tych gównianych wewnętrznych trailerach. http://uk.xbox360.ign.com/articles/117/1172852p1.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Poprawiona grafa, poprawiony model jazdy, 16 aut na torze - jak ja się już nie mogę doczekać . Żeby jeszcze tylko dali jakiś ciekawy tryb kariery No i mam nadzieję, że w maksymalnym stopniu wykorzystają możliwości kierownic Fanatec'a, bo FM3 w tym aspekcie wypada dość słabo (widać skupiali się głównie na szrocie M$). Edytowane 6 Czerwca 2011 przez Michał102 Cytuj Odnośnik do komentarza
Groobel 13 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Ktoś wie co w końcu z tą długą prezentacja Forzy przez ekipe z Top gear? Miała być jutro jeżeli się nie mylę, a nie widzę tego nigdzie w programie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 http://uk.games.ign.com/articles/117/1172302p1.html jutro będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Groobel 13 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 A dziękuję bardzo kolego. Szkoda, że tak późno wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 wszystko pięknie wygląda ale gdzie do cholery są nocne wyścigi i nowe ficzery ? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 16 fur, sporo poprawione kokpity, lepsza grafika, nowe miejscówki. Dla mnie to już dużo Może zostawiają sobie coś na potem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Daddy, daddy cool! pamiętaj że jutro ma być dłuższa prezentacja FM4. teraz to była tylko zajawka w obozie M$. muszą zostawić sobie coś na później by mieć co pokazywać, o czym gadać, czym czas zapełnić i nie powtarzać się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 obyś miał racje Dziwi mnie to chociaż z GT5 tak samo było, o której naszego czasu ma być event FM4 i czy będzie go można oglądać gdzieś na żywo ? Czy mi si wydaję czy w powtórkach teraz są modele z garażu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 2:20 w nocy z wtorku na środę naszego czasu. pewnie na ign czy gamespot będzie odpowiedni kanał do FM4. może nawet na xbox.com coś będzie. oby było bo pokuszę się by na żywo oglądać, retransmisja to już nie to samo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Czy mi si wydaję czy w powtórkach teraz są modele z garażu ? To tylko trailer/pokazowka. W trailerze FM3 tez powtorkowe ujecia mialy te najlepsze modele. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=iFwNP5zrvso&playnext=1&list=PL04487D87C0555D7F dla mnie te modele są takie same jak gameplay w fm3 a nie garażowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) Wejdźcie w link poniżej. (pipi)niecie na plecy w sekundę po zobaczeniu zdjęcia http://www.dualpixels.com/profiles/blogs/e3-2011-new-official-xbox-360 PS. Coś mi się wydaje, że 16 aut na trasie będzie tylko online. Edytowane 7 Czerwca 2011 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Co to za (pipi). Tym Microsoft sobie strzelił w stopę. Dziękuje, dobranoc. Kupuje PS3 + DFP + GT5. Zamiast rozpowszechnić licencję na akcesoria lub samemu coś zaprojektować konkretnego (kiera) to robią jakieś g.ówno dla każuali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 W pierwszej chwili myślałem, że to kiera tylko o takim dziwnym wyglądzie, ale później patrzę, że to nie jest do niczego przymocowane W głowę zachodzę jak to działa. Jak Wiilot z motion plus ? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Na to wygląda, przynajmniej tak to opisują. Dam im jeszcze szansę, czekam na announcment związany z projektowaniem kozackiego koła kierowniczego . Jak można mieć grę, która staje w szranki z legendą jaką jest GT, a nie wyprodukować kierownicy za przystepne pieniądze. Brrrrrr. Aż mnie nosi ze złości. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ja mam Wireless Wheel i jestem zadowolony. A to coś wygląda jak wolant samolotu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ale tu nie chodzi o to, ze to jest bezprzewodowe, tu nie ma w ogóle układu kierowniczego. Trzymasz to coś w powietrzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) Pewnie to ustrojstwo jakoś współpracuje z kinect'em. Edytowane 7 Czerwca 2011 przez Michał102 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 i teraz spróbuj z czymś takim walnąć długodystansowy na nurburgringu chociażby. skoro to nie jest do niczego przymocowane i nie ma o co rąk oprzeć to po 2-3 kółkach można wymięknąć, a gdzie tu godzinny wyścig. normalnie born to fit controller. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ta "kiera" powinna mieć podtytuł: Wrist killer Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Przerobi się wieszak na kapelusze i już będzie dobry stojak na to dziwadło A tak poważnie, to wielkie zje.by należą się M$, że zamiast skupić się na opracowaniu jakiejś porządnej kierownicy w klasie średniej (coś na wzór DFGT), to wypuszczają takie uj wie co i uj wie dla kogo toto jest. Przecież już większa precyzja i wygoda jest na padzie, więc zupełnie nie pojmuje w jaki target odbiorców celują tym dziwolągiem. Może jakieś małe dziecko by się tym pocieszyło kilka minut, po czym pierdyknęło toto w kąt i strzeliło focha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 nie wierze żeby zostawili fanów FM z tym czymś, nie wierze...od roku kupno nowej kiery do Xa to wyczyn, oni muszą dać nową kierownice na jesień symulacja bez kierownicy za to z machaniem w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Maniacy beda skazani na Fanateca Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) ... którego zakup w chwili obecnej graniczy z cudem ... a co dopiero będzie się działo w okolicach premiery FM4. Fanatec to bardzo malutka firma i maja ogromne trudności z wyprodukowaniem odpowiedniej ilości egzemplarzy. Całe szczęście ja swoją GT2 zamówiłem przed premierą i z kierownicą mam już od dawna spokój 8) Mimo to dalej bardzo wkurza mnie fakt, że nie ma do Xa porządnej kierownicy za rozsądne pieniądze. Jedynie świry i takie maniaki wyścigów jak ja są w stanie poświęcić ponad 1000 zł na kierownicę do konsoli Edytowane 7 Czerwca 2011 przez Michał102 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi