Skocz do zawartości

Forza Motorsport 4

Gość bigdaddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Poprawiona grafa, poprawiony model jazdy, 16 aut na torze - jak ja się już nie mogę doczekać :D. Żeby jeszcze tylko dali jakiś ciekawy tryb kariery :)

No i mam nadzieję, że w maksymalnym stopniu wykorzystają możliwości kierownic Fanatec'a, bo FM3 w tym aspekcie wypada dość słabo (widać skupiali się głównie na szrocie M$).

Edytowane przez Michał102
Opublikowano

Daddy, daddy cool!

pamiętaj że jutro ma być dłuższa prezentacja FM4. teraz to była tylko zajawka w obozie M$. muszą zostawić sobie coś na później by mieć co pokazywać, o czym gadać, czym czas zapełnić i nie powtarzać się.

Opublikowano

obyś miał racje :)

Dziwi mnie to chociaż z GT5 tak samo było, o której naszego czasu ma być event FM4 i czy będzie go można oglądać gdzieś na żywo ?

Czy mi si wydaję czy w powtórkach teraz są modele z garażu ? :P

Opublikowano

2:20 w nocy z wtorku na środę naszego czasu. pewnie na ign czy gamespot będzie odpowiedni kanał do FM4. może nawet na xbox.com coś będzie. oby było bo pokuszę się by na żywo oglądać, retransmisja to już nie to samo :)

• Plusik 2
Gość DonSterydo
Opublikowano

W pierwszej chwili myślałem, że to kiera tylko o takim dziwnym wyglądzie, ale później patrzę, że to nie jest do niczego przymocowane :teehee:

W głowę zachodzę jak to działa. Jak Wiilot z motion plus ?

Opublikowano

Na to wygląda, przynajmniej tak to opisują. Dam im jeszcze szansę, czekam na announcment związany z projektowaniem kozackiego koła kierowniczego :). Jak można mieć grę, która staje w szranki z legendą jaką jest GT, a nie wyprodukować kierownicy za przystepne pieniądze. Brrrrrr. Aż mnie nosi ze złości.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ale tu nie chodzi o to, ze to jest bezprzewodowe, tu nie ma w ogóle układu kierowniczego. Trzymasz to coś w powietrzu :P

• Plusik 1
Opublikowano

i teraz spróbuj z czymś takim walnąć długodystansowy na nurburgringu chociażby. skoro to nie jest do niczego przymocowane i nie ma o co rąk oprzeć to po 2-3 kółkach można wymięknąć, a gdzie tu godzinny wyścig. normalnie born to fit controller.

• Plusik 1
Opublikowano

Przerobi się wieszak na kapelusze i już będzie dobry stojak na to dziwadło :teehee:

A tak poważnie, to wielkie zje.by należą się M$, że zamiast skupić się na opracowaniu jakiejś porządnej kierownicy w klasie średniej (coś na wzór DFGT), to wypuszczają takie uj wie co i uj wie dla kogo toto jest. Przecież już większa precyzja i wygoda jest na padzie, więc zupełnie nie pojmuje w jaki target odbiorców celują tym dziwolągiem. Może jakieś małe dziecko by się tym pocieszyło kilka minut, po czym pierdyknęło toto w kąt i strzeliło focha.

Opublikowano

nie wierze żeby zostawili fanów FM z tym czymś, nie wierze...od roku kupno nowej kiery do Xa to wyczyn, oni muszą dać nową kierownice na jesień

symulacja bez kierownicy za to z machaniem w powietrzu :teehee:

Opublikowano (edytowane)

... którego zakup w chwili obecnej graniczy z cudem :teehee:... a co dopiero będzie się działo w okolicach premiery FM4. Fanatec to bardzo malutka firma i maja ogromne trudności z wyprodukowaniem odpowiedniej ilości egzemplarzy.

Całe szczęście ja swoją GT2 zamówiłem przed premierą i z kierownicą mam już od dawna spokój 8)

Mimo to dalej bardzo wkurza mnie fakt, że nie ma do Xa porządnej kierownicy za rozsądne pieniądze. Jedynie świry i takie maniaki wyścigów jak ja są w stanie poświęcić ponad 1000 zł na kierownicę do konsoli :D

Edytowane przez Michał102