Skocz do zawartości

Forza Motorsport 4

Gość bigdaddy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ktoś to fajnie pokazał na neogaf, na offscrenach masy rzeczy po prostu nie widać. Niewidzialne góry itp. :)

Opublikowano

offscreeny strasznie tuszują , pamiętacie słynny gif z GT5 z wyjazdu z tunelu Eiger w deszczu - fotoreal...a w rzeczywistości efekt deszczu na szybie to ultra paćka

Opublikowano (edytowane)

Ok, dzięki za uświadomienie, tak myślałem że coś jest nie tak. :) Zresztą nie od grafiki oczekuję poprawy, chcę fizyki która pozamiata wszystko (moim marzeniem jest coś na poziomie rfactor albo iracing, oczywiście żeby wszyscy byli zadowoleni, to dopiero po wyłączeniu asyst, ale pewnie to nie realne :(). Zresztą to co na razie pokazali wygląda bardzo obiecująco i już może być tylko lepiej.

BTW nie dawno jeszcze taka posucha była w temacie kierownic na x360, a wystarczyły jedne targi i mamy 4 zapowiedziane: madcaz (z FF), dwie od fanatec i "kółko" microsoftu ;)

Edytowane przez filipppek
Gość DonSterydo
Opublikowano

Ich obecne kiery też są drogie, na Ultima są chyba takie po 500 zł a jakoś nic dobrego o nich nie słyszałem :P

Opublikowano

Jest gdzies Subaru Gameplay do zassania w prawdziwym HD, nie tym badziewiu z YT? Moze wazyc nawet i z 4 gb, byle jakies zrodlo.

Opublikowano

Ja chce direct feeda z toru TG. Najlepiej f599 lub Enzo na pelnej symulacji. Wkurza mnie ze wszyscy jezdza z asystami.

Jedna rzecz zwrocila moja uwage na tym filmiku porownujacym Road Atlanta. Czy mi sie wydaje czy w FM4 jest wiecej nierownosci na torze?

Gość DonSterydo
Opublikowano

W singlu nie będzie 16 aut. Będzie 12. Przy każdym wywiadzie Dan mówi o 16 autach w kontekście multi, a w ostatnim wyraźnie powiedział, że na trasie (singiel) mają 12 aut.

Opublikowano (edytowane)

Nawet ujęcia kamer dokładnie te same co w prawdziwym TopGear :)

Szkoda, że różne pory dnia będą tylko na niektórych trasach... liczyłem, że ten bajer będzie na wszystkich :(

To w końcu będą wyścigi nocne, czy jak mam rozumieć te różne pory DNIA(czyli nie nocy, jak dobrze kombinuje)? I czy to jest potwierdzone?

Edytowane przez zloto
Opublikowano

oraz należy pamiętać że liczba aut na trasie ma być różna ze względu na specyfikę eventu. w niektórych wyścigach będzie komplet, w niektórych mniej.

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Multi chyba mniej obciąża konsolę, np. nie przelicza AI przeciwników itp. Widocznie 12 aut to max ile w takiej jakości pociągnie silnik bez dropów i screen tearingu.

Edytowane przez DonSterydo