Daddy 4 216 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 czy mi się wydaje czy na tym filmie nagrywanym kalkulatorem widać trochę wnętrza samochodu ? szczególnie jak koleś odwraca kamerę do przodu dym faktycznie chyba leci z wiatrem co widać pod koniec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) Wiatr albo dym/pył ma osobną fizykę. Zresztą chyba i tak ma bo inaczej trochę dziwnie by to wyglądało Edytowane 13 Czerwca 2011 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 składając pre-order w wybranych sklepach otrzymamy autko - http://forzamotorsport.net/en-us/preorder.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=Ya0-ODdaGOQ dobrze mi się wydawało przy kamerze TPP na torze TG widać wnętrze samochodu Zwróćcie też uwagę na początku jak koleś kręci bączki jak fajnie odbija się słońce w kokpicie na wylotach powietrza które są z innego materiału. http://www.youtube.com/watch?v=rTmX6rlMlHQ&feature=player_embedded ciekawe, na tej trasie nie ma wnętrza, czyżby inny build Edytowane 15 Czerwca 2011 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Ja na E3 widziałem już ze 2-3 buildy Na każdym inna jest linia trasy przejazdu Nie ma to jak betonowe opony Edytowane 15 Czerwca 2011 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autovista - Veyron: http://www.youtube.com/watch?v=9N2DbTN8Cnw Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Fajna kamera TTP. Nie jest sztywna, dzięki czemu czuć prędkość. Lubię jak w ścigałkach czuję jakbym miał zaraz na bandzie wylądować. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Eurogamer: "Forza's handling has veered from the dry simulation of the second game to the more pliable cars of 3, but the one constant has been its forgiving nature. Within seconds it's clear that Forza has changed dramatically. Switch off all the assists and engage Forza 4's all-new simulation handling mode and it's a strange and quite terrifying experience, a single lap of the fictional Alpine circuit seeing a Ferrari 599 spitting us into the scenery at every opportunity. The front engine, rear-wheel drive car lazily lunges into corners with heavy understeer before, just as it kisses the apex, snapping into aggressive oversteer that sends the rear flailing. After the relative stability of Forza 3's cars, it's a shock to find these cars so alive and so wild. " 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 (edytowane) Czyli przede mną kolejna poprzeczka do podniesienia skilla Przyda się bo system z Forza 3 mam opanowany. PS. kiedy ma być ten materiał od Inside Sim Racing ? Edytowane 18 Czerwca 2011 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 To mi się podoba ze będzie nowy driving engine, trochę śmierdziało Arcade w Forza 3 jak się brało samochody z najgorszymi zawieszeniami i rozłożeniem ciężaru typu Mustang i się robilo spokojnie drifting jak sportowym samochodem i nigdy nie odbijał jak się prostowało n.p (wiem wiem napewno ktoś się nie zgodzi z tym zemną ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 PS. kiedy ma być ten materiał od Inside Sim Racing ? Mial byc w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 (edytowane) dobra wiadomość z nowym modelem jazdy, ludzie piszą że są na głodzie czekając na każde nowe info na temat FM4, coś w tym jest don - ja już tak wiele razy się rozczarowałem w tym temacie ;] Edytowane 20 Czerwca 2011 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 No właśnie... myślałem, że jakieś nowe info wrzuciłeś. Takie rozczarowanie przed snem Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 (edytowane) No i jest material od ISR Edit. Podczas wywiadu mozna sie dowiedziec ze mozliwe ze dostaniemy jeszcze jedna kierownice. "..working with Thomas at Fanatech,. getting the Madcatz guys on board... and there's another partner that may be bringing a wheel out before christmas that we havent talked about yet" Edytowane 24 Czerwca 2011 przez Magik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
nie versal 6 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 http://forzamotorsport.net/en-us/wir_6-24.aspx Jeśli dobrze zrozumiałem to w poniedziałek ma byc pokazany tor w Forzy Nurbrunging w wyścigu 24h jakby co prosze mnie sprostować Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Jest mowa o wyścigu 24h, który odbył się na Nurbie, ale nie ma mowy o pokazaniu tego w FM4. Mają coś ujawnić w poniedziałek, ale nie wiadomo co jak na razie. Może to o czym piszesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Tor Nurb 24h mozna uznac za potwierdzony. http://www.bmwblog.com/2011/06/24/bmwblog-special-coverage-a-night-at-m-fest/ BMW went to the trouble of setting up Xbox 360s featuring Forza Motorsport 4 with steering wheels and foot pedals to lap the 24 Hours of Nurburgring race track in the new M5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 (edytowane) to zdjęcie jest kolejnym dowodem na to że jest inny build w którym są wnętrza samochodu przy kamerze tpp EDIT: down - mój błąd Edytowane 26 Czerwca 2011 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Kto mowil o zmiennej porze dnia? Pewny jest tylko tor. Realtimowej zmiany pory dnia na 90% nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 dokładnie ... nazwa Nurb 24h oznacza wersję toru, która będzie w grze (czyli pętla połączona z gp). Wcale nie musi (choć oczywiście może) oznaczać to 24h cykl dnia i pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Sam tor, ekstra sprawa, nowe BMW M5 to też świetna wiadomość. Mi się wydaję, że w nowej Forzie w jakimś stopniu uświadczymy cykl dzień/noc płynna zmiana. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 A ja szczerze w to watpie ze beda plynne przejscia...zwlaszcza ze Dan mowiac o alternatywnej porze dnia ( na przkladzie Suzuki) wspomnial ze po loadingu jest drugi wyscig o innej porze. O zmiennej pogodzie tez mozemy zapomniec...ale mozliwe ze uwzglednia wersje toru np ze sliska nawierzchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Może na zwieńczenie generacji zrobią zmienną porę dnia i może pogodę zwłaszcza, że już przed Fm3 mieli takie arty i plany chociaż jeśli moc konsoli na to nie pozwala to nie i tyle. Pewnych rzeczy się nie przeskoczy, progres i tak jest bardzo duży. Zmiana pory dnia, nawet po loadingu cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 (edytowane) W sumie nic wielkiego ale ok 4:10 mozemy zobaczyc ze na torze TG nie ma "niewidzialnych scian". No i daje sie sie zauwazyc jakos rozblsk w momencie kraksy. Edyta...pare fotek. Wiecej na http://www.gamersyde.com/news_forza_4_bmw_m5-11411_en.html Edytowane 27 Czerwca 2011 przez Magik Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Limitka: http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=28885775&postcount=1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi