Gość DonSterydo Opublikowano 12 lipca 2011 Opublikowano 12 lipca 2011 (edytowane) No to kolejna dobra wiadomość Skurczybyki specjalnie widać taki smaczek umieściły heh. PS. Preorder złożony, nie wiem czemu tak długo czekałem PS2. Ten Porszak to ten żółty tak Kadr jest tak zrobiony jakby o tego czarnego chodziło Edytowane 12 lipca 2011 przez DonSterydo Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 12 lipca 2011 Opublikowano 12 lipca 2011 Z innej beczki....ogladaliscie ostatni odcinek Top Gear? Poczatkowo bylem przekonany ze prezentacja Mclarena byla z autovista Od 0:55 Podobnie przy tescie F599 GTO jak Clarkson pokonywal zakrety to pojawialy sie te biale tabelki/wykresy jak w trailerze FM4. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 12 lipca 2011 Opublikowano 12 lipca 2011 równie dobrze to może być RUF z drugiej strony zderzak ma chyba identyczny jak w Porsche Turbo S i ta zamiana sekundy w trailerze jakby celowo...pokazać Porsche tak że nie chcieliśmy pokazać Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 lipca 2011 Opublikowano 12 lipca 2011 Z tego co czytałem na Neogafie wynika jasno, że nie ma obecnie na rynku ani takiego RUF'a, ani takiego Porsche Zderzak i wydechy są z Porsche, a spoiler z RUF'a. W związku z tym powstała teoria, że to może być Porsche, ale już po tuningu dokonanym w grze. Cytuj
nie versal 6 Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 (edytowane) Test bezprzewodowej kierownicy Microsoftu Edytowane 13 lipca 2011 przez nie versal Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 Ona jest taka mała czy facet ma łapy jak płetwy Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 Druga czesc playtestu tego kontrolera. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 (edytowane) Dan gada o sprawach technicznych: http://www.youtube.com/watch?v=EiaRLyJwUyw Nic nowego. Edytowane 14 lipca 2011 przez DonSterydo Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 czemu oni tak katują graczy którzy czekają na nowe soczyste informacje mam nadzieje że nasz głód na GC zostanie solidnie zaspokojony Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 taką kierownicę to mogą sobie wsadzić 3 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 (edytowane) Wszyscy się z tej kiery śmieją, ale jak tak obejrzeć reckę tego gościa (na 99% gra przynajmniej z częścią asyst włączonych) to widać, że bardzo dobrze trzyma się linii przejazdu co jest dla mnie ogromnym zaskoczeniem jak na zasady o jakie opiera się działanie tego sprzętu. Za 150 zł można by łyknąć i się pobawić na bardziej arcade'owych ustawieniach. Ojciec próbował na padzie grać w Forza 3 i strasznie mu trudno było się wciągnąć z uwagi na analogi, to byłoby na pewno dużo bardziej intuicyjne Edytowane 14 lipca 2011 przez DonSterydo 1 1 Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 Moim zdaniem ta "kiera" to fajny wynalazek. To ze koles trzyma sie linni jazdy nie jest dla mnie zadnym zaskoczeniem bo co nowsze telefony oferuja podobne sterowanie i z doswiadczenia moge powiedziec ze znacznie latwiej kontrolowac kat skretu kol niz galka w joypadzie. Wiadomo...prawdziwej kierownicy nie zastapi ale napewno granie bedzie bardziej intuicyjne niz na standarwowym kontrolerze. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 (edytowane) Dodatkowy plus, że wygląda solidnie, działa + jest tanie (równowartość nowej gry). U nas powinno być standardowo po 200 zł. Coś mi się wydaje, że w USA będzie szło jak woda. Edytowane 14 lipca 2011 przez DonSterydo Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 nie posikajcie się ze szczęścia... was to może jarać, ale obiektywnie przy kierach logitecha to jest chłam co do FM4, to mam nadzieje, że kariera będzie jakoś fajne przemyślana, w poprzednich częściach ssała pałke (chociaz w jedynce chyba była spoko) 1 Cytuj
nie versal 6 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 (edytowane) Obejdzie sie bez Logitecha , ma wyjść kiera Madcatz forcefeedback około 600zł do tego z wyższej półki kierownice Fanateca Edytowane 14 lipca 2011 przez nie versal Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 Alex wrzuc na luz....to nie ma byc konkurencja dla G27. Do premiery FM4 wyjda 4 tradycyjne kierownice. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 Nie ma co przesadnie strzelać z dupy na tą "kierownicę". Początkowo byłem do tego wynalazku dość krzywo nastawiony, ale po obejrzeniu filmików jestem mile zaskoczony . Lagów nie widać, precyzja dość dobra... jak się jeszcze okaże, że da się na tym kręcić lepsze czasy niż na padzie, to będzie to na prawdę świetna zabawka . Wiadomo, że nie jest to konkurencja dla żadnej z lepszych kierownic, ale dla wielu graczy, którzy nie maja miejsca lub kasy na kierownicę może to być złoty środek Cytuj
kuligosky 3 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 Witam, od dłuższego czasu tylko czytam to forum, ale dziś wychwyciłem pewien szczegół. FM4 jestem zachwycony i ponownie kupię X360 dla tej gry. Zastanawiałem się jak to możliwe, że dokonał się tak duży postęp w oprawie graficznej względem części trzeciej (w którą niestety nie grałem). Oglądając poniższy filmik w jakości hd na pełnym ekranie (od 4:50, czyli od momentu startu) zauważyłem, że około 20, 30 metrów przed autem, które prowadzi gracz bardzo zmienia się poziom LOD na innych autach (szczególnie widać to, gdy patrzymy na zderzaki w miejscach na tablice rejestracyjne). Bardzo dobrze jest to uwidocznione na autach jadących po prawej stronie, nie zasłoniętych przez inne samochody. Czy w FM3 też takie zjawisko miało miejsce? Tutaj trochę to razi. Nie mam zamiaru wszczynać wojen, ani porównywać tej gry do konkurencji. Jako że przywiązuję dość dużą uwagę do oprawy (ale nie przesadną), to starałem się zrozumieć, na czym polega tak wielki skok jakościowy, mając na uwadze jednak ograniczenia sprzętowe. Może to jest czepianie się na siłę, bo przecież prowadząc auto nie zwracamy uwagi na takie szczegóły, ale mnie coś takiego trochę przeszkadza. Ale nie na tyle, żeby nie ulec magii tej gry Pozdrawiam Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 dokładnie ta kiera MS to nie konkurencja dla normalnych kierownic ale alternatywa dla ludzi którzy którzy nie chcą dużego klamota i wolą wydać mniej kasy, czytając komentarze to widać że całkiem sporo osób jest tym zainteresowana no i kozacki design Witam, od dłuższego czasu tylko czytam to forum, ale dziś wychwyciłem pewien szczegół. FM4 jestem zachwycony i ponownie kupię X360 dla tej gry. Zastanawiałem się jak to możliwe, że dokonał się tak duży postęp w oprawie graficznej względem części trzeciej (w którą niestety nie grałem). Oglądając poniższy filmik w jakości hd na pełnym ekranie http://www.youtube.com/watch?v=-Zsuz5F_9NU (od 4:50, czyli od momentu startu) zauważyłem, że około 20, 30 metrów przed autem, które prowadzi gracz bardzo zmienia się poziom LOD na innych autach (szczególnie widać to, gdy patrzymy na zderzaki w miejscach na tablice rejestracyjne). Bardzo dobrze jest to uwidocznione na autach jadących po prawej stronie, nie zasłoniętych przez inne samochody. Czy w FM3 też takie zjawisko miało miejsce? Tutaj trochę to razi. Nie mam zamiaru wszczynać wojen, ani porównywać tej gry do konkurencji. Jako że przywiązuję dość dużą uwagę do oprawy (ale nie przesadną), to starałem się zrozumieć, na czym polega tak wielki skok jakościowy, mając na uwadze jednak ograniczenia sprzętowe. Może to jest czepianie się na siłę, bo przecież prowadząc auto nie zwracamy uwagi na takie szczegóły, ale mnie coś takiego trochę przeszkadza. Ale nie na tyle, żeby nie ulec magii tej gry Pozdrawiam dopóki tego nie napisałeś to nie zauważyłem, przez te 4min specjalnie się przyglądając zauważyłem to 2 razy, podczas normalnej gry nikt na to uwagi raczej nie zwróci, taka podmiana jest w większości gier a skok graficzny, MS dobrze wspiera T10, skupiają się tylko na x360, dużo osób i dużo kasy na to idzie Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 Ciekaw jestem czy ta nowa kiera z FFB od MadKatz będzie też kompatybilna z PS3. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 O, nie wiedziałem że madcatz klei kierę z FF na xboxa. Jestem miło zaskoczony. Jeżeli będzie działa tak jak DFGT, to biorę. Cytuj
dempsej 28 Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 wyglada na to, ze nareszcie poradzili sobie z materialami uzywanymi na klosze lamp i reflektorow Cytuj
Gość majsterrPL Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 Jeszcze niech nad felgami popracują, bo to chyba najsłabiej wykonany element. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi