nie versal 6 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 To samo ale na yt Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 Zrobiłem screena - to są Alpy jesienią i wieczorem ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 (edytowane) Ciężko cokolwiek wychwycić, ale .... to Porsche z obrazka powyżej jest po prostu prześliczne. Świetny kolor no i nowe oświetlenie robi różnicę Jedyne co mi się nie podoba to klosze lamp, nie wyglądają zbyt naturalnie. Edytowane 4 sierpnia 2011 przez orion50 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 (edytowane) Fajny ktoś komentarz na neogaf napisał: "Oglądałem zdjęcia i kiedy już myślałem, że nie może być lepiej włączyłem film" Coś mi mówi, że fajnie będzie się replaye oglądało Edytowane 4 sierpnia 2011 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andrew21 856 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 Fajnie że dodają kolejny tor f1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 To może być tylko inspiracja do trasy fikcyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 szkoda tylko że to FM1 nowy filmik super, pewnie jeszcze kilka takich z innymi trasami zobaczymy, nowe screeny też dają rade. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 (edytowane) Chyba nie było: http://www.youtube.com/watch?v=Pv1deAMl97U Nowości: Opponent upgrades - opcja włączona = przeciwnicy zawsze będą mieć ulepszone auta tak by były na szczycie swojej klasy. Class restriction - dodatkowe punkty gdy opcja włączona = nasze auto nie będzie już mogło być wyraźnie lepsze od aut przeciwników. Nowy poziom AI przeciwników - professional Jeżeli dobrze zrozumiałem to w karierze nie będzie wyboru poziomu AI - będzie on skalowany względem naszych poczynań, im lepiej jeździmy tym lepsi są przeciwnicy. Eventy Top Gear będą obecne w karierze. Top Gear Soccer będzie też w multi. Edytowane 4 sierpnia 2011 przez DonSterydo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 736 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 (edytowane) Porownanie: FM4 replay (screen wyciagniety z filmiku, wiec jakosc nie do konca dobra) vs FM3 photomode Edytowane 4 sierpnia 2011 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 Porownanie: FM4 replay (screen wyciagniety z filmiku, wiec jakosc nie do konca dobra) vs FM3 photomode vs FM3 replay poprawione don - poziom trudności w karierze na pewno będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 (edytowane) Dan mówi, że nie będzie wyboru poziomu AI w Tour Mode <---- Tak się chyba nazywa teraz kariera. I z tego co mówi w dalszej części wynika, że pozostałe dwie nowe opcje będą zablokowane: klasa będzie zastrzeżona i auta przeciwników zawsze będą ulepszone do maksimum swojej klasy. Edytowane 4 sierpnia 2011 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 Jeszcze jedno info - te 5 aut co je wrzuciłem to są te auta, które będą wrzucane do pierwszej serii płyt z grą, czyli ten tzw. preorder bonus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 Dan mówi, że nie będzie wyboru poziomu AI w Tour Mode <---- Tak się chyba nazywa teraz kariera. I z tego co mówi w dalszej części wynika, że pozostałe dwie nowe opcje będą zablokowane: klasa będzie zastrzeżona i auta przeciwników zawsze będą ulepszone do maksimum swojej klasy. To ciekawe ze w tour mode poziom AI ma byc zablokowany a w event mode w ktorym przeciez zaliczmy wyscigi a tour, tylko w dowolnej kolejnosci, mozemy sobie ustawic dowolnie. Restrykcja klas cholernie mnie cieszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 Może Dan coś pokręcił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 Zrzuty z filmiku dobrej jakosci. http://imgur.com/a/8uIJo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 5 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2011 (edytowane) Edytowane 5 sierpnia 2011 przez DonSterydo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 5 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2011 Sesto Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 5 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2011 Dan mówi, że nie będzie wyboru poziomu AI w Tour Mode <---- Tak się chyba nazywa teraz kariera. I z tego co mówi w dalszej części wynika, że pozostałe dwie nowe opcje będą zablokowane: klasa będzie zastrzeżona i auta przeciwników zawsze będą ulepszone do maksimum swojej klasy. To ciekawe ze w tour mode poziom AI ma byc zablokowany a w event mode w ktorym przeciez zaliczmy wyscigi a tour, tylko w dowolnej kolejnosci, mozemy sobie ustawic dowolnie. Restrykcja klas cholernie mnie cieszy:) tour mode będzie chyba odpowiednikiem sezonów w event mode fm3, może tak samo jak w fm3 będzie można wybrać przechodzenie gry na dwa sposoby. Tour mode jak nas gra poprowadzi z dynamicznym poziomem trudności gdzie opcje są zablokowane lub klasycznie wybierając eventy z tabeli. porównanie fm3 replay vs fm4 replay pamiętacie co T10 mówiło o nocnych wyścigach na E3? to ma szanse się pojawić czy tylko robimy sobie nadzieje ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2011 Jak Turn 10 znowu zrobi 3 poziomy trudności i mega przepaść między średnim a trudnym to porażka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 5 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2011 Jak Turn 10 znowu zrobi 3 poziomy trudności i mega przepaść między średnim a trudnym to porażka Zajrzyj na ostatnią stronę, wrzuciłem tam filmik z Danem i pokazuje nowe opcje między innymi czwarty poziom Ai przeciwników Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 5 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2011 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2011 Daddy skąd masz to zdjęcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2011 Jak Turn 10 znowu zrobi 3 poziomy trudności i mega przepaść między średnim a trudnym to porażka Zajrzyj na ostatnią stronę, wrzuciłem tam filmik z Danem i pokazuje nowe opcje między innymi czwarty poziom Ai przeciwników KURFA W KOŃCU, jeszcze przeciwnicy mogą też modyfikować auta, Greenwalt <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 6 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2011 Daddy skąd masz to zdjęcie ? http://forums.forzamotorsport.net/forums/52/4709133/ShowThread.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi