Gość DonSterydo Opublikowano 3 września 2011 Opublikowano 3 września 2011 (edytowane) Daddy: A Saladine to nie jest przypadkiem zwykły trol ? Edytowane 3 września 2011 przez DonSterydo Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 3 września 2011 Opublikowano 3 września 2011 Na Bathrust nie liczcie... Poki co wszystko z wycieku z 1 kwietnia sie zgadza. Skoro byla mowa o 5 zupelnie nowych trasach to zapewne wiecej nie bedzie. W pare miechow nie zrobia ot tak kilku nowych torow i ewentualne "nowe" lokacje to moga byc powroty z FM1. Zatem jesli Sala mowi prawde to bedzie to Blue Mountain (ktory zreszta jest prawie kopiuj-wklej z Bath..xD). Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 września 2011 Opublikowano 3 września 2011 Jeśli by to była prawda to bym się nie obraził. Trasa wygląda na emocjonującą http://www.youtube.com/watch?v=YcnO5TbpsMc Cytuj
Daddy 4 240 Opublikowano 3 września 2011 Opublikowano 3 września 2011 raczej tak będzie 5 całkowicie nowych lokacji i możliwy powrót tras z fm1 ale to tylko nasze gdybanie, wydaje mi się że FM4 będzie znacznie bardziej rozbudowywana przez DLC niż FM3. ta muzyczka z nowego trailera będzie w grze ? dobra jest Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 września 2011 Opublikowano 3 września 2011 (edytowane) Forza 4 ma status gold - demo wisi w powietrzu. Obstawiam nadchodzący tydzień. PS. Ciekaw jestem czy Badned jakoś się odniesie do tego posta: http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=30651280&postcount=6023 Edytowane 4 września 2011 przez DonSterydo Cytuj
jarken 33 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 (edytowane) Odcinek amerykańskiego Top Geara z Forza 4. Edytowane 5 września 2011 przez jarken 2 Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 Amerykanski TG ssie.... ale fajnie ze pokazali gameplay z Infineon. Ten tor jest naprawde swietny 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 Zadziwiające, że temu grubemu jednak udało się dojechać do końca, na początku się na to nie zanosiło Chciałbym zobaczyć jak ktoś w grze robi pełne okrążenie na tym torze. Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 Nieźli paralitycy a trasa mi się spodobała, w ogóle graficznie jest bardzo dobrze. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 (edytowane) Obejrzyj sobie ten filmik z prawdziwego toru co wrzucił Magik wcześniej, tor jest kapitalny. Jeżeli chodzi o charakterystykę to nie było w Forza 3 chyba nic do niego podobnego. Jak szukałem w necie rozkładu toru to na wiki przeczytałem, że średnio wyścigi odbywają się tam 340 dni w roku. Praktycznie codziennie Edytowane 5 września 2011 przez DonSterydo Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 (edytowane) Zadziwiające, że temu grubemu jednak udało się dojechać do końca, na początku się na to nie zanosiło Jak sobie zalaczyl wszystkie asysty i autohamowanie to dojechal Edytowane 5 września 2011 przez Magik Cytuj
orion50 632 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 Świetna trasa, sama gra tez wygląda ładnie. Chcemy już demo Cytuj
Daddy 4 240 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 heh, nie ma to jak przez prawie cały wyścig mieć kamerę zza samochodu grając na kierownicy ;] Cytuj
mataman 35 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 Przecież nawet tak sie jechać nie da za bardzo. Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Super wygląda interfejs Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Odblaski na 4 i 5 fotce wygladaja super CIeszy tez ze menu nie jest juz biale (potrafilo troche wypalac oczy w FM3 ) Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 W Timetrial chyba są auta full lod bo jakoś za dokładnie to wygląda, szczególnie gdy cień pada na auto i widać zapalone tylne lampy. W związku z tym, że są to chyba direct feed'y mogę zaryzykować stwierdzenie, że majstrowali chyba coś by AA bo auta wyglądają bardzo gładziutko. Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 (edytowane) Modele zdecydowanie Full LOD i to bylo widac juz od dawna. Niestety w wyscigach jest juz inaczej. Co do AA to bym sie wstrzymal bo fakt ze to sa direct feedy...ale nie z gry tylko skompresowanego filmiku ktore bylo nie bylo nie ma ostrosci gry. Edit. Wiecej zrzutow. Edytowane 6 września 2011 przez Magik 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Ten spoiler z tyłu to on się wysuwa ? Na niektórych fotach jest, a na innych go nie ma, a to ten sam model auta jeśli dobrze widzę, więc to musi być jeden z tych modeli z ruchomymi spoilerami. Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Active aero bylo juz na E3 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Wiem tylko ciężko to było gdzieś na gameplayach obejrzeć z uwagi na to, że to kwestia chwili. Wiadomo na jakiej zasadzie to działa ? Chodzi mi o to czy to jest random kiedy się pojawi spoiler czy to zależy ściśle od warunków i czy potem np. się chowa ? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Tak się zastanawiam po co zmienili na Camino krajobraz. Góry w tle wyglądają zupełnie inaczej niż w Forza 3 no i ten śnieg. Są Alpy dlatego wolałbym poprzedni wygląd Camino. Cytuj
porschman 3 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Super, że w 4-ce wkońcu będą "pracować" spojlerki, w FM3 wszystko jest martwe, a widzac to co wyprawia np. SLR w GT5 to coś pięknego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi