Skocz do zawartości

Forza Motorsport 4

Gość bigdaddy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

fm4_infineon_replay11bu.gif

fm4_infineon_replay2e6uu.gif

Daddy: A Saladine to nie jest przypadkiem zwykły trol :P ?

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Na Bathrust nie liczcie...

Poki co wszystko z wycieku z 1 kwietnia sie zgadza. Skoro byla mowa o 5 zupelnie nowych trasach to zapewne wiecej nie bedzie.

W pare miechow nie zrobia ot tak kilku nowych torow i ewentualne "nowe" lokacje to moga byc powroty z FM1.

Zatem jesli Sala mowi prawde to bedzie to Blue Mountain (ktory zreszta jest prawie kopiuj-wklej z Bath..xD).

Opublikowano

raczej tak będzie 5 całkowicie nowych lokacji i możliwy powrót tras z fm1 ale to tylko nasze gdybanie, wydaje mi się że FM4 będzie znacznie bardziej rozbudowywana przez DLC niż FM3.

ta muzyczka z nowego trailera będzie w grze ? dobra jest

Gość DonSterydo
Opublikowano

Zadziwiające, że temu grubemu jednak udało się dojechać do końca, na początku się na to nie zanosiło :P Chciałbym zobaczyć jak ktoś w grze robi pełne okrążenie na tym torze.

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Obejrzyj sobie ten filmik z prawdziwego toru co wrzucił Magik wcześniej, tor jest kapitalny. Jeżeli chodzi o charakterystykę to nie było w Forza 3 chyba nic do niego podobnego.

Jak szukałem w necie rozkładu toru to na wiki przeczytałem, że średnio wyścigi odbywają się tam 340 dni w roku. Praktycznie codziennie :P

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Zadziwiające, że temu grubemu jednak udało się dojechać do końca, na początku się na to nie zanosiło :P

Jak sobie zalaczyl wszystkie asysty i autohamowanie to dojechal :D

Edytowane przez Magik
Gość DonSterydo
Opublikowano

W Timetrial chyba są auta full lod bo jakoś za dokładnie to wygląda, szczególnie gdy cień pada na auto i widać zapalone tylne lampy.

W związku z tym, że są to chyba direct feed'y mogę zaryzykować stwierdzenie, że majstrowali chyba coś by AA bo auta wyglądają bardzo gładziutko.

Opublikowano (edytowane)

Modele zdecydowanie Full LOD i to bylo widac juz od dawna. Niestety w wyscigach jest juz inaczej.

Co do AA to bym sie wstrzymal bo fakt ze to sa direct feedy...ale nie z gry tylko skompresowanego filmiku ktore bylo nie bylo nie ma ostrosci gry.

Edit.

Wiecej zrzutow.

10.png

17.png

20.png

img013y8h9.jpg

img009ykd3.jpg

Edytowane przez Magik
  • Plusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano

Ten spoiler z tyłu to on się wysuwa ? Na niektórych fotach jest, a na innych go nie ma, a to ten sam model auta jeśli dobrze widzę, więc to musi być jeden z tych modeli z ruchomymi spoilerami.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Wiem tylko ciężko to było gdzieś na gameplayach obejrzeć z uwagi na to, że to kwestia chwili.

Wiadomo na jakiej zasadzie to działa ? Chodzi mi o to czy to jest random kiedy się pojawi spoiler czy to zależy ściśle od warunków i czy potem np. się chowa ?

Gość DonSterydo
Opublikowano

vlcsnap-2011-05-06-17h12m33s29.png

Tak się zastanawiam po co zmienili na Camino krajobraz. Góry w tle wyglądają zupełnie inaczej niż w Forza 3 no i ten śnieg. Są Alpy dlatego wolałbym poprzedni wygląd Camino.