Skocz do zawartości

Forza Motorsport 4

Featured Replies

Opublikowano

widać nurba na tym trailerze, wygląda nieźle :banana:

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 135,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

24 minutowy wywiad z Dan'em na temat Forza 4   http://e3.gamespot.com/video/6318146/forza-motorsport-4-demonstration?hd=1   Bardzo dobra jakość. Autovista wyrywa gały z oczodołów, dobrze że można

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Taaa, na pewno wyglądają gorzej. Szczególnie na tle standarów z GT5   Obejrzyj sobie trailer na youtube. Showroom miażdzy mosznę, ale to tylko dodatkowy smaczek, który mnie obchodzi tyle co zeszło

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Gif extravaganza 2:           EDYTA: Na neogafie wyczaili, że są wyścigi 1 vs 1 + nieskończona ilość aut Kolejny nowy event, o którym jeszcze nie mówili         Zobaczcie jak

Opublikowano

Wydaje mi się, że na Nurbie też jest mglista pogoda.

Opublikowano

Gif extravaganza ;)

gamespot_gtr_maple9z7m.gif

gamespot_zondaxa30.gif

Opublikowano

Gif extravaganza 2:

gamespot_mazda_foxsj2c.gif

gamespot_various1zj5o.gif

forza-motorsport-4-20110923090613299.jpg

EDYTA: Na neogafie wyczaili, że są wyścigi 1 vs 1 + nieskończona ilość aut :) Kolejny nowy event, o którym jeszcze nie mówili :)

gt_forzam4_gp_360_clasd85u.jpg

cockpit_vettedur9.gif

cockpit_zonda_miataluo7.gif

Zobaczcie jak się wszystko w karoserii odbija:

mirror_reflex1u6v.gif

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

ostatni GIF mnie zniszczył, na swojej masce zobaczysz nawet odbicie słońca w lusterku przeciwnika :ninja:

obejrzałem wszystkie filmiki i wygląda to naprawdę rewelacyjnie, jedynie Fuji wygląda średnio i nienaturalnie, wyścigi 1vs1 + ruch uliczny świetny pomysł

Opublikowano

Te odbicia w karoserii są w 60 FPS'ach ? Jeśli tak, to Panowie z T10 to cudotwórcy :D. Naprawdę należą im się ogromne brawa, że z tak przestarzałej maszynki wyciągnęli tak wiele. Jakiejś tam poprawy względem trójki się oczywiście spodziewałem, ale łączna suma usprawnień w grafice jest po prostu niesamowita :).

To jak gra wygląda na chwilę obecną całkowicie wynagradza mi brak nocki i deszczu :).

Opublikowano

Odbicia na karoserii i lusterka sa bodaj w 30 fps.

Dopiero teraz je zauwazyliscie? Macie je od 2 lat w FM3 :D

Opublikowano

Odbicia na karoserii i lusterka sa bodaj w 30 fps.

Dopiero teraz je zauwazyliscie? Macie je od 2 lat w FM3 :D

Grałem zawsze z za auta i tego wtedy nie widać więc jestem wytłumaczony ;)

Opublikowano

Sorry że tutaj robię offtop, ale będzie większy odzew - czy byłby ktoś łaskaw odpalić FM3, wejść na moją witrynę i kupić setup do Ferrari California za 1000$? Potrzebne do achievementa.

Z góry dzięki.

Opublikowano

Sorry że tutaj robię offtop, ale będzie większy odzew - czy byłby ktoś łaskaw odpalić FM3, wejść na moją witrynę i kupić setup do Ferrari California za 1000$? Potrzebne do achievementa.

Z góry dzięki.

Zakupy zrobione tylko sprawdż czy zagrało, bo nie zawsze wychodzi .

Opublikowano

Odswiezam sobie Forze 3, chcialbym wreszcie ja ukonczyc i jednak roznica w grafice jest przeogromna, nawet patrzac jedynie na filmy. Karoserie w nowej odslonie po prostu miazdza!

Opublikowano

na tym FK świetnie wyglądają refleksy i odbicia na samochodach ale sama trasa chyba będzie znacząco odbiegała od fantastycznej reszty, nie wiem może w finalnym kodzie coś poprawią.

tymczasem wysypało trochę nowych zdjęć:

K7h75.jpg

getphoto.ashx14lqq5.jpg

getphoto.ashx22yq9w.jpg

CSR8K.jpg

ggTFi.jpg

gJMIC.jpg

Opublikowano

ten Nissan jest po prostu piękny :wub:

getphotohq.jpg

getphotol.jpg

getphotoe.jpg

getphotou.jpg

getphotoho.jpg

Edytowane przez Colin84

Opublikowano

Studio TG zywcem wyjete z programu...te fotele i stolik na bloku silnika :D

getphoto5qhi.jpg

Camino o zachodzie slonca:

xdabV.jpg

Mozna tez robic fotki w AV z otwartymi drzwiami itp.

015.jpg

Edytowane przez Magik

Opublikowano

Fotki nie sa od T10...to jest jakosc jaka zobaczymy w grze (logiczne ze na bigshotach bedzie lepiej).

Opublikowano

Nie będzie kompresji, możesz uploadować foty wielkości 8Mpx. Oczywiście nie zmieścisz ich tak dużo na swoim profilu, jak wykonanych w 720p.

Opublikowano

Czy wiadomo coś na temat soundtracku Forzy4?

Oraz czy bedzie jakiś bundle pack z konsola i tą grą?

Edytowane przez kwachus