Skocz do zawartości

Forza Motorsport 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 135,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

24 minutowy wywiad z Dan'em na temat Forza 4   http://e3.gamespot.com/video/6318146/forza-motorsport-4-demonstration?hd=1   Bardzo dobra jakość. Autovista wyrywa gały z oczodołów, dobrze że można

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Taaa, na pewno wyglądają gorzej. Szczególnie na tle standarów z GT5   Obejrzyj sobie trailer na youtube. Showroom miażdzy mosznę, ale to tylko dodatkowy smaczek, który mnie obchodzi tyle co zeszło

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Gif extravaganza 2:           EDYTA: Na neogafie wyczaili, że są wyścigi 1 vs 1 + nieskończona ilość aut Kolejny nowy event, o którym jeszcze nie mówili         Zobaczcie jak

Opublikowano

Ta niskopodłogowa Impala mnie zmiażdżyła :)

Opublikowano

rewelacyjnie wyglądają niektóre zdjęcia, ciężko odróżnić od reala :)

widać nowe efekty jak zaciemnienie całkowite tła dookoła samochodu czy luneta przy tym Audi

Opublikowano

Szkoda, ze nadal zegary przez 3/4 czasu gry z kamery wewnątrz będą niewidoczne przez realtimowe oświetlenie zaciemniające zegary w 100% :|

Opublikowano

Chyba jeszcze nie było tu screenów Road Atlanta ze strony T10.

road_atlanta_2.jpg

road_atlanta_1.jpg

Opublikowano

tak się czyści i odrdzewia nadkola :D

getphotoo.jpg

getphotoj.jpg

getphotos.jpg

Edytowane przez Colin84

Opublikowano

to tylko foty pismaków, poczekaj jak gracze zaczną tworzyć cuda

Opublikowano

jeszcze parę fot na dobranoc

getphotoj.jpg

getphotoz.jpg

getphotoe.jpg

getphotos.jpg

getphotow.jpg

getphotoz.jpg

RrRrRrR

getphotod.jpg

Opublikowano

Panowie te fotki wyglądają ślicznie, ale niestety to jeszcze nie jest poziom GT5. Już jest blisko, ale jeszcze czegoś brakuje. Śmiem jednak twierdzić, że całościowo Forza zje i przemieli GT5. Piękne trasy i 500 ładnych fur :) w GT5 mam mocno średnie trasy i 200 ślicznych aut.

Opublikowano

Magik :good: to są zdjęcia z photo mode tak?

btw ten Unlimited z forum gameonly to jakiś mega oszołom. On i Boban powinni robić za główną atrakcję w cyrku.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Panowie te fotki wyglądają ślicznie, ale niestety to jeszcze nie jest poziom GT5. Już jest blisko, ale jeszcze czegoś brakuje. Śmiem jednak twierdzić, że całościowo Forza zje i przemieli GT5. Piękne trasy i 500 ładnych fur :) w GT5 mam mocno średnie trasy i 200 ślicznych aut.

bawiąc się PM w gt5 i przeglądając temat ze zdjęciami nie widzę różnicy jeśli chodzi o PM, jedne foty w tej grze miażdżą, drugie w tej, kwestia osoby która je robi czy ma talent do tego ;]

ten unlimited w trollowaniu i swojej głupocie zmiażdżył bobana, tego dzieciaka znałem już z XO gdzie dostał 8banów, to nie jest normalna osoba, szkoda tylko że co chwile wizi, magik czy inni połykają jego haczyk i dają się wciągnąć w ten syf zamiast nie karmić dzieciaka, olać i tyle.

getphotoew2e.jpg

getphoto4frh.jpg

getphotof8ss.jpg

getphotobdc3.jpg

uGZgo.jpg

getphoto.ashx1258xpc.jpg

getphoto.ashx128nb07.jpg

getphoto.ashx131fbm5.jpg

fly.png

getphotod7h1.jpg

Opublikowano

Z innej beczki: GT ma tylko 200 samochodów? Wikipedia mówi coś innego.

Opublikowano

Ma wtyki z M$ i każdą nową grę od nich ma wcześniej.

Opublikowano

niech oderwie się od gry i wpadnie do tematu skrobnąć opinie z grania

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Silverstone

silverstone_1.jpg

Bonus

Jb6S0.jpg

getphoto.ashx26017jq.jpg

getphoto.ashx3044pnc.jpg

getphoto.ashx258v7cd.jpg