Opublikowano 25 września 201113 l Na powyższych obrazkach widac niestety bardzo nienaturalne i plastikowe oświetlenie.
Opublikowano 25 września 201113 l rewelacyjnie wyglądają niektóre zdjęcia, ciężko odróżnić od reala widać nowe efekty jak zaciemnienie całkowite tła dookoła samochodu czy luneta przy tym Audi
Opublikowano 25 września 201113 l Szkoda, ze nadal zegary przez 3/4 czasu gry z kamery wewnątrz będą niewidoczne przez realtimowe oświetlenie zaciemniające zegary w 100% :|
Opublikowano 25 września 201113 l tak się czyści i odrdzewia nadkola Edytowane 25 września 201113 l przez Colin84
Opublikowano 25 września 201113 l To jest właśnie poziom GT5, szkoda że nie wszystkie foty są tak dobre.
Opublikowano 26 września 201113 l Osz kur**... ta ścierka wgląda jak prawdziwa PS. Co ta za fura na pierwszej fotce (ta czerwona) ?
Opublikowano 26 września 201113 l Panowie te fotki wyglądają ślicznie, ale niestety to jeszcze nie jest poziom GT5. Już jest blisko, ale jeszcze czegoś brakuje. Śmiem jednak twierdzić, że całościowo Forza zje i przemieli GT5. Piękne trasy i 500 ładnych fur w GT5 mam mocno średnie trasy i 200 ślicznych aut.
Opublikowano 26 września 201113 l Magik to są zdjęcia z photo mode tak? btw ten Unlimited z forum gameonly to jakiś mega oszołom. On i Boban powinni robić za główną atrakcję w cyrku. Edytowane 26 września 201113 l przez MaZZeo
Opublikowano 26 września 201113 l Panowie te fotki wyglądają ślicznie, ale niestety to jeszcze nie jest poziom GT5. Już jest blisko, ale jeszcze czegoś brakuje. Śmiem jednak twierdzić, że całościowo Forza zje i przemieli GT5. Piękne trasy i 500 ładnych fur w GT5 mam mocno średnie trasy i 200 ślicznych aut. bawiąc się PM w gt5 i przeglądając temat ze zdjęciami nie widzę różnicy jeśli chodzi o PM, jedne foty w tej grze miażdżą, drugie w tej, kwestia osoby która je robi czy ma talent do tego ;] ten unlimited w trollowaniu i swojej głupocie zmiażdżył bobana, tego dzieciaka znałem już z XO gdzie dostał 8banów, to nie jest normalna osoba, szkoda tylko że co chwile wizi, magik czy inni połykają jego haczyk i dają się wciągnąć w ten syf zamiast nie karmić dzieciaka, olać i tyle.
Opublikowano 26 września 201113 l Panowie te fotki wyglądają ślicznie, ale niestety to jeszcze nie jest poziom GT5. Już jest blisko, ale jeszcze czegoś brakuje. Śmiem jednak twierdzić, że całościowo Forza zje i przemieli GT5. Piękne trasy i 500 ładnych fur w GT5 mam mocno średnie trasy i 200 ślicznych aut. Z innej beczki: GT ma tylko 200 samochodów? Wikipedia mówi coś innego.
Opublikowano 26 września 201113 l niech oderwie się od gry i wpadnie do tematu skrobnąć opinie z grania Edytowane 26 września 201113 l przez Daddy