Opublikowano 27 września 201113 l Szkoda ze demko bedzie zawieralo Alpy...chyba najgorsza trasa do oceny fizyki. Mega szybka, mega szeroka i do tego przechyly tory niczym w owalach do Nascar dzieki ktorym sila odsrodkowa tak nie przeszkadza. Ja tam bym wolal jeden z realnych torow wyscigowych, jakies super szybkie auto i time trial Cieszy mnie jedna rzecz...z tego co zrozumialem to jedynym ograniczeniem w World Tour beda trasy. Wybor samochodu zalezy tylko i wylacznie od nas i eventy beda sie dostosowywaly do tego wyboru (mozna zaliczyc cala kariere tylko 1 samochodem). Czyli nie bedzie schematu gdzie pierwszych kilkadziesiat wyscigow musimy meczyc sie jakimis wolnymi zlomami Edit. Fajne ujecie pokazujace wiecej nowego camino Edytowane 27 września 201113 l przez Magik
Opublikowano 27 września 201113 l Virtual Motorsports: http://forums.forzam...ad/4812986.aspx Where would FM4 sit on this scale in terms of physics?:1 - Ridge Racer 2 - 3 - 4 - PGR 4, TDU 2 5 - GRID, NFS Shift 2 6 - FM3 7 - GT5 7.4 - FM4 8 - rFactor 9 - GTR 2 10 - iRacing zdjęcia 1,2,7,8,9,10, można pomylić z prawdziwymi
Opublikowano 27 września 201113 l O kant dupy można te wyliczenia rozbić bo jak sam facet napisał, nie objeździł jeszcze najmocniejszych fur, heh.
Opublikowano 27 września 201113 l Wytłumaczcie mi kto robi te zdjęcia i czy to jest photomode? Tak to jest photomode. Sa juz osoby ktore maja gre i wrzucaja swoje fotki
Opublikowano 27 września 201113 l To było pewne że ta ''stodoła'' na MV będzie świetna do zdjęć Jedynie co mi się nie podoba na niektórych zdjęciach to że kierowca trzyma pokracznie kierownice.
Opublikowano 28 września 201113 l Pare za(pipi)istych fotek Edit. Jedziemy dalej Edytowane 28 września 201113 l przez Magik
Opublikowano 28 września 201113 l auta z autovisty: 2010 Ferrari 458 Italia 2005 Ford Ford GT 2010 Lexus LF-A 2011Mercedes-Benz SLS AMG 2010 Aston Martin One-77 2009 Bugatti Veyron 16.4 1982 DeLorean DMC-12 1957 Ferrari 250 Testa Rossa 2011 Ferrari 599 GTO 2009 Ferrari California 2002 Ferrari Enzo 1995 Ferrari F50 2010 Gumpert Apollo S 2006 Hummer H1 Alpha 2006 Koenigsegg CCX 2008 Lamborghini Reventon 1993 McLaren F1 2005 Mercedes-Benz SLR 2010 Morgan Aero SuperSports 2009 Pagani Zonda Cinque Roadster 2009 #9 Peugeot Sport Total 908 2010 C8 Laviolette LM85 2005 TVR Sagaris 1931 Bentley 8 Litre 2554 AMG Transport Dynamics M12 Warthog FAV ("Halo" Warthog)
Opublikowano 28 września 201113 l Siema Panowie.Mam pytanko odnośnie tematu który był już pewnie nieraz wałkowany, ale nie zaszkodzi się spytać jeszcze raz Otóż coraz poważniej rozważam kupno iXa wraz z F4 , ale nurtuje mnie jedna sprawa.Chodzi o to , że mam PS3 z kierownicą G25 i chciałbym się dowiedzieć czy jest jakakolwiek szansa , żeby ta kiera współpracowała z X360 no i oczywiście z F4? Od odpowiedzi uzależniam ewentualny zakup konsoli lub nie, bo na padzie nie mam zamiaru grać , a drugiej kierownicy na pewno nie kupię.
Opublikowano 28 września 201113 l Nie będzie działać. nie do końca - wystarczy adapter XCM F1 i przewodowy pad (adapter ok. 300zł ) coś tam na YT było o tym ale nie wiem jak precyzja, kalibracja itd.
Opublikowano 28 września 201113 l Czy ktos juz wie, jak wyglada kariera w nowej FORZY? Jasne, rozumiem onalizowanie sie niemal przy kazdym zdjeciu, ale jezeli sezon nie wiele bedzie sie roznil od tego z 3ki, to ja pasuje. Niby gra wysmienita, ale po dluzszym czasie po prostu meczy! Nawet nie dam rady jej skonczyc i jezeli nie urozmaica wyscigow, to bedzie masakra. Jeszcze te zatrudnianie kierowcy, gdzie konsola musi byc wlaczona i co sec. trzeba zerkac na pada, czy sie czasami nie wylaczyl. Bez kitu-calak tylko dla samomasochistow, a przeciez mogliby zrobic cos na wzor EA, GT, gdzie mozesz zarzadzac kariera w aplikacjach WEBowych, dac zwykla symulacje, by nie trzeba bylo czekac 40 minut, az skonczy nasz bot jezdzic... Mam takze cicha nadzieje, ze sciezka dzwiekowa bedzie dluzsza, bo w 3ce po 3 godzinach juz mnie uszy bolaly. O cala reszte jestem spokojny, bo juz po screenach widze, ze bedzie rewelacja.
Opublikowano 28 września 201113 l Czy ktos juz wie, jak wyglada kariera w nowej FORZY? Jasne, rozumiem onalizowanie sie niemal przy kazdym zdjeciu, ale jezeli sezon nie wiele bedzie sie roznil od tego z 3ki, to ja pasuje. Niby gra wysmienita, ale po dluzszym czasie po prostu meczy! Nawet nie dam rady jej skonczyc i jezeli nie urozmaica wyscigow, to bedzie masakra. Jeszcze te zatrudnianie kierowcy, gdzie konsola musi byc wlaczona i co sec. trzeba zerkac na pada, czy sie czasami nie wylaczyl. Bez kitu-calak tylko dla samomasochistow, a przeciez mogliby zrobic cos na wzor EA, GT, gdzie mozesz zarzadzac kariera w aplikacjach WEBowych, dac zwykla symulacje, by nie trzeba bylo czekac 40 minut, az skonczy nasz bot jezdzic... Mam takze cicha nadzieje, ze sciezka dzwiekowa bedzie dluzsza, bo w 3ce po 3 godzinach juz mnie uszy bolaly. O cala reszte jestem spokojny, bo juz po screenach widze, ze bedzie rewelacja. chłopak który chyba najbardziej wspiera FM w Polsce pisze że znajomi którzy mają FM4 sa bardzo zadowoleni, że najlepsza kariera w serii: Do tego ma byc roznorodnie, drag, drift, race, track days, top gear, rivals, auto cross etc. To wszystko bedzie w karierze, jak nie wiecej, wiec tym razem nie bedziemy zmuszani tylko i wylacznie do wyscigow.
Opublikowano 28 września 201113 l Bylo juz wyzej....jedynym ogranczeniem jesli chodzi o kariere beda tory. To jakim samochodem bedzie jezdzil, zalezy tylko od ciebie (konsola bedzie dopasowywala oponetow i eventy pod twoj samochjow). W przeciwniensctwie do FM3 wyscigi beda ograniczane do poszczegolnych klas pojazdu, czyli nie bedzie sytuacji ze masz znacznie lepsza fure i mijasz wszystkich na pierwszym zakrecie. Przeciwnicy maja tez upgradowac swoje fury zeby byly jak najbardziej konkurencyjne w danej klasie. Oprocz zwyklych wyscigow, z tego co pamietam w karierze beda czasowki, drag race, drift, 1 vs 1 + "ruch uliczny", autocross (czasowka po torze z rozmieszczonymi pacholkami jak w PGR), wyprzedzanie jak najwiekszej ilosci aut i zadania TG
Opublikowano 28 września 201113 l Po tym co się naczytałem i naoglądałem o nowej Forzy myśle sobie, że Turn 10 powinno dorzucić po śliniaku do każdej gry. Łykam na premierę, ale braku nocnych wyścigów i tak im nie wybaczę.