Skocz do zawartości

Forza Motorsport 4

Gość bigdaddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Photo mode bedzie lepszy niz w GT5 (bo tam zrobili padake...)

To chyba ten photo mode widziałeś na .... zdjęciach :sorcerer:

Masz na mysli, ze tan z GT5 widzialem na zdjeciach?

Nie, widzialem na zywo, hell moge go zaraz uzyc. Anyway w GT5 jest krokiem WSTECZ wzgledem GT4, nie mozna regulowac nasycenia plyniie, ani winiety, do tego ustawiam kamere, pstryk i finalowe zdjecie jest pod innym katem - WTF?

Dlatego uwazam, ze ten w F4 bedzie lepszy, to widac.

Opublikowano (edytowane)

Mam prośbę do tych co mają pre-order:

Ja wstrzymuję się z kupnem ale bardzo mi zależy na jednym autku w pre-orderze, mianowicie Alfa Romeo Gulietta. Jakby ktoś był łaskaw poczęstować kodem tylko na te auto byłbym bardzo wdzięczny. :)

Edytowane przez MaZZeo
Opublikowano

gasz - dla mnie rewelacja. Nie wiecie moze czy gra jest juz w saturnach, MM i w czy w standardowej cenie ?

zależy co jest dla Ciebie standardową ceną - dla zjadaczy chleba stoi po 229pln.

Jade za 30 minut po swoją kopię !! fakje !!

Gość DonSterydo
Opublikowano

Jak ktoś ze Szczecina to polecam sklep Play & Go. Mają bardzo dobre ceny premier, chyba najlepsze obecnie w Polsce. Kupiłem dzisiaj Forza 4 za 165 zł i gratis Red Bull'a dostałem :P

Opublikowano (edytowane)

gasz - dla mnie rewelacja. Nie wiecie moze czy gra jest juz w saturnach, MM i w czy w standardowej cenie ?

zależy co jest dla Ciebie standardową ceną - dla zjadaczy chleba stoi po 229pln.

Jade za 30 minut po swoją kopię !! fakje !!

w jakim mieście ?

Edytowane przez peter
Gość DonSterydo
Opublikowano

W normalnych sklepach po 169zl

W Szczecinie dopiero co powstał Saturn i dopiero tam widziałem takie Gears of War 3 za 169 zł. Normalnie w takich MM i innych sklepach z grami, gry od M$ stały po minimum 179 zł na premierze. A często i więcej. Dopiero teraz robi się jakaś tam konkurencja.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Wziąłem jakiej Lamborgini do oblukania paru tras, jadę i myślę sobie "co to za dziwne skrzydła po bokach, na zdjęciu tego nie było", a to te ruchome części aerodynamiczne :P

Opublikowano (edytowane)

Ja sobie pocisnalem na Laguna Seca i Sunset Peninsula Raceway i az nie chce sie czlowiekowi wierzyc ile potrafi zmienic lepsze oswietlenie i bardziej stonowane kolory. Pieknie sie to prezentuje.

PS. Poki co najgorzej prezentuje sie dla mnie Road Atlanta.

Edytowane przez Ins