orion50 632 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 "stary" Silverstone też mnie mocno raził na filmikach, T10 jest trochę zbyt leniwe jeśli chodzi o tory z poprzednich odsłon. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 czy komus udalo sie skonfigurowac kinecta ? mam stanowisko do grania w scigalki i albo odczytuje mi rece, albo nogi - w ogole nie dziala to tak jak powinno... Cytuj
Whistler_QD 0 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 no w końcu mam i ja Czy macie w waszych limitkach te naklejki o których była mowa w zapowiedziach? Cytuj
Beck 3 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Ja nie dostalem zadnych vinyli Cytuj
reemo 0 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 według mnie samochody są zbyt nerwowe, może nawet nie do końca nerwowe ale zbyt ochoczo reagują na każde przekręcenie kierownicy, nie czuć żadnej bezwładności. No i jest parę wpadek z samym poziomowaniem samochodów (nissan gtr z lepszym PI niż nowy mclaren na przykład...). Wpadka numer jeden - STARY Silverstone. Na czym grasz ? Na kierownicy z FF wszystko jest doskonale wyczuwalne... moment utraty przyczepności bardzo fajnie "smyra" i błyskawicznie możemy zareagować . Co do bezwładności, to wciśnij sobie sprzęgło pokonując jakiś łuk... auto Ci "zeszmacieje" i utraci stabilny tor jazdy mam kierownicę z ff i masz rację - jest to wyczuwalne. Jest to nawet lepiej zrobione niż w FM3. Pisałem już wcześniej, że podoba mi się zachowanie na wejściu w zakręt, podoba mi się też to, że samochody są bardziej nerwowe na limicie przyczepności, podoba mi się też to, że w końcu wciśniecie hebla/sprzęgła w zakręci wytrąca samochód z równowagi (o czym pisałeś). Chodziło mi o to, że zmieniają kierunek jazdy jak za dotknięciem różdżki. Do tej pory jeżdżę M5 e39 a ona reaguje na ruchy kierownicą jak samochód f1. Cytuj
Whistler_QD 0 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Ja nie dostalem zadnych vinyli Trochę nas wydymali, może zapomnieli wsadzić w Polsce? Gdzie to zgłosić? Cytuj
Beck 3 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 (edytowane) Nie tylko w polsce bo ja mieszkam w UK i tez nie dostalem. Edit: sprawdz tyl twojej ksiazki, ja tam znalazlem moje. Edytowane 14 października 2011 przez Beck Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 (edytowane) Przyjme kodzik na giuliette,nie poszczescilo mi sie i nie dostalem zadnego Edytowane 14 października 2011 przez poli_x Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Nie tylko w polsce bo ja mieszkam w UK i tez nie dostalem. Edit: sprawdz tyl twojej ksiazki, ja tam znalazlem moje. potwierdzam - naklejki (także w PL edycji) są na ostatnich stronach albumu dodawanego do wersji limitowanej - są trzy sztuki: Turn 10, FM i Top Gear którą by tu wrzucić na furę? Cytuj
Whistler_QD 0 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Edit: sprawdz tyl twojej ksiazki, ja tam znalazlem moje. Faktycznie! Dzięki! Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 muzyka jest o wiele lepsza niz w 3ce. Elektroniczne kawalki miota, szczegolnie te na pograniczu dnb i dubstepu! Jedyne co mnie wyprowadzilo z rownawagi to ten Kinect i chyba czas najwyzszy wystawic go na allegro szkoda, myslalem, ze sie sprawdzi w FORZA... Cytuj
Whistler_QD 0 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Szkoda tylko, że do x'a zbytnio nie ma kierownic... Mając do wydania max 600-700zł raczej nic fajnego z force feedbackiem się nie kupi . Oryginalne kiery MS są już niedostępne (poza tym podobno nie były najlepsze), z kolei Fanatec są cenowo jak dla mnie poza zasięgiem Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 muzyka jest o wiele lepsza niz w 3ce. Elektroniczne kawalki miota, szczegolnie te na pograniczu dnb i dubstepu! Jedyne co mnie wyprowadzilo z rownawagi to ten Kinect i chyba czas najwyzszy wystawic go na allegro szkoda, myslalem, ze sie sprawdzi w FORZA... a w czym masz problem ? w recenzjach bardzo chwalą zastosowanie kinecta Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 (edytowane) Szkoda tylko, że do x'a zbytnio nie ma kierownic... Mając do wydania max 600-700zł raczej nic fajnego z force feedbackiem się nie kupi :confused:. Oryginalne kiery MS są już niedostępne (poza tym podobno nie były najlepsze), z kolei Fanatec są cenowo jak dla mnie poza zasięgiem No niestety, pozostaję czekanie na uzywana kiere od M$, albo starego Logi FX, ktory mimo braku FF na pewno sprawdzi sie lepiej niz pad, a czasem mozna wyrwac uzywke za 200-250zl. Madcatzy niestety sa dosc badziewne i tez nie maja FF. A fotki z gry masakrują, jakby wziąć niektóre fotki z tego topicuhttp://forums.forzamotorsport.net/forums/6/4863926/ShowThread.aspx , usunąć watermark i pokazać ludziom nieobeznanym z grami to by się pomylili Miazga :ph34r: Edytowane 14 października 2011 przez Bartg Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Ciekawe kiedy pojawi się jakaś recenzja tego nowego Madcatza z FF. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 nowy madcatz jest bez FF no chyba że wypuścili jeszcze nowszego od tego nowego Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Donsterydo chyba o tym mowi http://www.madcatz.com/productinfo.asp?page=248&GSProd=5154&GSCat=98&CategoryImg=Xbox_360_Wheels Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 łe, palcem bym tego nie tknął - jeśli działa tak jak wygląda to ja dziękuję - wolę pada Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 (edytowane) muzyka jest o wiele lepsza niz w 3ce. Elektroniczne kawalki miota, szczegolnie te na pograniczu dnb i dubstepu! Jedyne co mnie wyprowadzilo z rownawagi to ten Kinect i chyba czas najwyzszy wystawic go na allegro szkoda, myslalem, ze sie sprawdzi w FORZA... a w czym masz problem ? w recenzjach bardzo chwalą zastosowanie kinecta No jasne, jak ktos lubi jezdzic wychylonymi rekoma, to sprawdza sie bardzo dobrze, ale liczylem bardziej na opcje rozgladania sie podczas wyscigu i majac kierownice na stelarzu nijak nie idzie tego ustawic, bo wylapuje np. Twoj ruch noga przy dodawaniu gazu i kamera wariuje. Musialbys siedziec mega wyprostowany w 1 pozycji i nie ruszac glowa, ogolnie bardzo slabo to rozwiazali. Gra jest piekna, model jazdy, grafika - jestem pod wrazeniem. Czy auta z autovisty mozna odblokowac wygrywajac wyscig w karierze, czy trzeba zaliczac wyzwanie? I czy w karierze da sie zmienic jakos poziom trudnosci przeciwnikow? Edytowane 14 października 2011 przez easye Cytuj
Whistler_QD 0 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 łe, palcem bym tego nie tknął - jeśli działa tak jak wygląda to ja dziękuję - wolę pada A oryginalna kierownica MS? Zawsze jest parę używanych na allegro. Są jakieś 2 wersje? Gdzieś słyszałem, że była wersja druga, poprawiona. To na jakich kierownicach grają w tą Forze 4? Parę osób pisało w tym temacie, że na kierownicy z FF gra się świetnie. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 heh ludzie kupują ją bo ma FF i to jest jedyna jej zaleta nie jest warta nawet połowy ceny jaką sobie ludzie krzyczą np. na aukcjach Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 I czy w karierze da sie zmienic jakos poziom trudnosci przeciwnikow? W samym World Tour nie (rosnie wraz z postepami w grze). W liscie eventow juz tak. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 (edytowane) muzyka jest o wiele lepsza niz w 3ce. Elektroniczne kawalki miota, szczegolnie te na pograniczu dnb i dubstepu! Jedyne co mnie wyprowadzilo z rownawagi to ten Kinect i chyba czas najwyzszy wystawic go na allegro szkoda, myslalem, ze sie sprawdzi w FORZA... a w czym masz problem ? w recenzjach bardzo chwalą zastosowanie kinecta No jasne, jak ktos lubi jezdzic wychylonymi rekoma, to sprawdza sie bardzo dobrze, ale liczylem bardziej na opcje rozgladania sie podczas wyscigu i majac kierownice na stelarzu nijak nie idzie tego ustawic, bo wylapuje np. Twoj ruch noga przy dodawaniu gazu i kamera wariuje. Musialbys siedziec mega wyprostowany w 1 pozycji i nie ruszac glowa, ogolnie bardzo slabo to rozwiazali. Gra jest piekna, model jazdy, grafika - jestem pod wrazeniem. Czy auta z autovisty mozna odblokowac wygrywajac wyscig w karierze, czy trzeba zaliczac wyzwanie? I czy w karierze da sie zmienic jakos poziom trudnosci przeciwnikow? Poziomu trudności w karierze nie zmienisz, rośnie on proporcjonalnie do levelu/ilości ukończonej kariery. co do kierownic to swego czasu spokojnie wystarczał mi logitech drive fx, nie miał tak mocnych szarpanięć i oporu jak jego drożsi bracia z serii G ale poza tym nie widziałem różnic. Edytowane 14 października 2011 przez Daddy Cytuj
Whistler_QD 0 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 heh ludzie kupują ją bo ma FF i to jest jedyna jej zaleta nie jest warta nawet połowy ceny jaką sobie ludzie krzyczą np. na aukcjach A kupując kierownicę Fanateca za kosmiczne pieniądze mam jakąś gwarancję, że będzie kompatybilna z kolejna generacją Xboksa? Głupio by było schować ją do szafy po ew. premierze Forzy 5 na sprzęt nowej generacji... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi