kubson 3 189 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 (edytowane) sluchajcie sciagnalem sobie launch bonus car pack i moje pytanie gdzie sa te samohody ? w garazu ich nie ma, jedynie w opcji free play ale z tego co widze to tam sa wszystkie samochody ? gdzies wyczytalem ze musze je wykupic za pieniadze w grze to prawda ? hehe pare postow wyzej znalazlem odpowiedz Edytowane 19 października 2011 przez kubson Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 (edytowane) No i rzeczywiście... na liście eventów nie ma wyścigów długodystansowych. Ostatni rząd to mistrzostwa w poszczególnych klasach, a przedostatni to wyścigi wieloklasowe od bodaj R3 do X999... te wyścigi mają po 5-7 okrążeń. Nie odnosicie wrażenia, że temperatura toru ma wpływ na przyczepność opon ? Wydaje mi się, że na pochmurnym torze TopGear przyczepność jest ciut słabsza niz na słonecznym. Wcześniej pisał mi o tym Magik... teraz bliżej się temu przyjrzałem i chyba tak jest. Edytowane 19 października 2011 przez Michał102 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 (edytowane) A ja postuje nadal do fanow motoryzacji, bo wciaz Intryguje mnie to pytanie Czy w wyscigach klasy R2, R3 kierowcy jezdza w samochodach bez ukladow kontroli trakcji, stabilizacji itp? Edytowane 19 października 2011 przez easye Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 A ja postuje nadal do fanow motoryzacji, bo wciaz Intryguje mnie to pytanie Czy w wyscigach klasy R2, R3 kierowcy jezdza w samochodach bez ukladow kontroli trakcji, stabilizacji itp? dla seri DTM przepisy nie ograniczały wspomagaczy - "Podobny luz w przepisach, jak w przypadku silników, pojawił i w innych kwestiach technicznych, toteż dozwolone było na przykład stosowanie w pełni aktywnego zawieszenia, aktywnej aerodynamiki, napędu na wszystkie koła, ABS-u, ASR, sekwencyjnej skrzyni biegów, wspomagania układów: kierowniczego i hamulcowego, węglowych tarcz hamulcowych, a nawet chłodzenia cieczą zacisków hamulcowych(!)" 1 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 (edytowane) Dzieki - lap plusa, w nizszych klasach uwielbiam jezdzic bez wspmagaczy, wlasnie dzieki takim akcjom, ale w klasach R2, R3 po prostu nie da sie wszystkiego wylaczyc. Opanowanie auta na kierownicy graniczy z cudem. Nadal jestem pod wrazeniem tej gry i nie moge sie od niej oderwac! Edytowane 19 października 2011 przez easye 1 Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 (edytowane) Mimo wszystko wspomagacze mocno spowalniają... niby łatwiej mamy opanować auto, ale to głównie dlatego, że nie jesteśmy w stanie wycisnąć z niego maximum. Delikatne operowanie gazem da nam znacznie większe możliwości, niż but w podłodze z kontrolą trakcji Easye, świetny drift Edytowane 19 października 2011 przez Michał102 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 (edytowane) Dzięki! Białym jechałem ! :rofl2: Edytowane 19 października 2011 przez easye 1 Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 dziwi mnie że jeszcze nikt o tym nie pisał ale chyba pora na założenie w FM4 Car Club-u dla graczy z PE Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 (edytowane) Olejcie karierę. AI przy AI Hard i Professional jakie można ustawić w liście eventów to parodia, nie ma sensu grać. No chyba, że ktoś zaczyna przygodę z tego typu grami i styka mu easy + asysty. T10 mogłoby wprowadzić opcję samodzielnego ustawienia wyścigu (bez musu korzystania z opcji sieciowej), na dowolnej trasie, z dowolną ilością okrążeń i ze wszystkimi autami wybieranymi przez gracza. Edytowane 19 października 2011 przez DonSterydo Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 najdziewniejsze jest to, ze oni z reguly tak przez 50% wyscigu jada naprawde dobrze, trudno czolowke dogonic, w polowie nagle zwalniaja, jakby chcieli puscic Ciebie przodem. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Mimo wszystko wspomagacze mocno spowalniają... niby łatwiej mamy opanować auto, ale to głównie dlatego, że nie jesteśmy w stanie wycisnąć z niego maximum. Delikatne operowanie gazem da nam znacznie większe możliwości, niż but w podłodze z kontrolą trakcji Easye, świetny drift A w R1 już przypadkiem najlepsi nie jeżdżą z TC? Bo tymi autami ciężko wcisnąć gaz więcej niż na 1/3 w zakręcie. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 W prototypach kontrolę trakcji można sobie ustawić... ja jeżdżąc dłuższe wyścigi tymi samochodami w FM3 TCS załączałem (szczególnie na bardzo krętych i nierównych torach). Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 zmniejszyli przeciętną ilość okrążeń w karierze? bo w dwójce to była jakaś masakra jak co wyścig musiałem robić 6-8 okrążeń Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 po zabawie z kinectem: - sterowanie podczas wyścigu jest fajne i działa precyzyjnie, taki miły dodatek jak wpadnie dziewczyna albo ktoś młodszy/starszy i można sobie chwilę pograć - kinect w autoviscie sprawdza się, w sumie to ''dodatek do dodatku'' raczej jako szpan przed znajomymi - headtracking tutaj rozczarowanie, działa średnio tzn. źle to dla mnie rozwiązali bo nie jest to płynne rozglądanie tylko wychylenie głowy = max w lewo/prawo w kokpicie. Możliwe że kwestia ustawień - komendy głosowe, nie działają chyba że trzeba zmienić region/język dasha bo nie sprawdzałem Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Jeszcze mam pytanie - jak robię eventy, to na liście jako odbyte zaznaczają i wliczają do % ukończenia gry tylko te, gdzie wszedłem na podium, tak ? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 - headtracking tutaj rozczarowanie, działa średnio tzn. źle to dla mnie rozwiązali bo nie jest to płynne rozglądanie tylko wychylenie głowy = max w lewo/prawo w kokpicie. Możliwe że kwestia ustawień - komendy głosowe, nie działają chyba że trzeba zmienić region/język dasha bo nie sprawdzałem To po prostu nie dziala. Pomijam juz fakt, ze majac stanowisko do gry czesto lapie Ci noge jak dociskasz pedal gazu, nie wiem, moze jakbys siedzial 30 cm od telewizora to mialoby to sens. Po obczajeniu kinecta w tym tytule sprzedalem go na allegro... Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 - headtracking tutaj rozczarowanie, działa średnio tzn. źle to dla mnie rozwiązali bo nie jest to płynne rozglądanie tylko wychylenie głowy = max w lewo/prawo w kokpicie. Możliwe że kwestia ustawień - komendy głosowe, nie działają chyba że trzeba zmienić region/język dasha bo nie sprawdzałem To po prostu nie dziala. Pomijam juz fakt, ze majac stanowisko do gry czesto lapie Ci noge jak dociskasz pedal gazu, nie wiem, moze jakbys siedzial 30 cm od telewizora to mialoby to sens. Po obczajeniu kinecta w tym tytule sprzedalem go na allegro... no raczej, kinect w fm4 to ciekawostka Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Tylko szkoda, że - zapewne otrzymawszy odgórne polecenie od MS - dodali za niego osiągnięcie. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=31964065&postcount=5357 Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 darmowa koszulka dla avka - I'M THE STIG http://www.facebook.com/topgear?sk=app_165495316865364 Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 jak zmienić kombinezon, rękawice i kask naszej postaci ? Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 (edytowane) druga zakładka - edytuj awatara czy jakoś tak @edit: co ja tu wypisuję - chodzi o kierowcę w grze - chyba nie ma takiej opcji Edytowane 20 października 2011 przez maciekww28 Cytuj
peter 7 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 darmowa koszulka dla avka - I'M THE STIG http://www.facebook....165495316865364 a tu prawdziwa http://www.ebay.pl/itm/OFFICIAL-Top-Gear-I-AM-THE-STIG-T-Shirt-XXL-Navy-/140449931559?pt=UK_Men_s_T_Shirts&hash=item20b377e127 chyba sie skusze Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 W scigalki roznego typu, bawie sie juz od dobrych 15 lat: Najlepsze dzwieki silnikow, jakie slyszalem. Najlepszy soundtrack w grze, jaki slyszalem (obok ME). Najlepsze doznania z jazdy, jakie spotkalem w grze wyscigowej, najlepsze smaczki dla fanatykow sportow motorowych oraz mozliwosci, jakie widzialem w scigalce. Kazunori San i te jego 5 letnie Gran Turismo, to jest kurwa smiech. 3 Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 druga zakładka - edytuj awatara czy jakoś tak @edit: co ja tu wypisuję - chodzi o kierowcę w grze - chyba nie ma takiej opcji no właśnie na różnych filmikach i zdjęciach widać różne rękawice czy kaski ale nie mam pojęcia jak to można zmienić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi