Opublikowano 31 grudnia 201113 l Nie przejmuj się ja i wiele innych osób też nie otrzymało takiego potwierdzenia a pomimo tego do turnieju się zapisało. W regulaminie rzeczywiście pisze, że po rejestracji na stronie promującej turniej zostaną wysłane na maila zaproszenia z instrukcją jak zalodować się na sronie liveleague.pl. Jednak zaraz po wysłaniu zgłoszenia podane były dalsze kroki jakie musisz podjąć, w tym rejestracja na stronie liveleague.pl. W związku z tym myślę, że nie powinno być żadnych problemów a tym bardziej dyskwalifikacji z turnieju
Opublikowano 31 grudnia 201113 l Panowie przyjmijcie do wiadomości że turnieje organizowane na liveleague, charakteryzuja sie maksymalnym burdelem organizacyjnym
Opublikowano 1 stycznia 201213 l odpalam dziś fm4 a tutaj prezent od T10 i samochód typu jednorożec, jeden z najtrudniejszych achivów z głowy
Opublikowano 1 stycznia 201213 l ja dostałem jakiegoś Aston Martin'a z namalowaną kokardką - niestety odblokowało mi tylko te gów.ienka (znaczki jakieś)
Opublikowano 1 stycznia 201213 l Vipy na święta dostały dwie furki jedna z nich to był jednorożec właśnie. A najtrudniejszy to jest acziw za kinkieta
Opublikowano 3 stycznia 201213 l Ma ktoś już Jalopnik Car Pack? Albo November Car Pack? Z chęcią bym się z kimś jutro zmierzył Lamborghini Aventador vs Pagani Huayra na jakimś fajnym torze i zrobiłbym z tego filmik
Opublikowano 8 stycznia 201213 l Mam pakiecik dodaj mnie to troche pojezdze KOSA POLAND najbardziej podoba mi sie audi RS 5 cud miod maszynka
Opublikowano 8 stycznia 201213 l Ktoś wcześniej napisał, że ekipa AGM zdominuje turniej. Być może, ale oni są genialni tylko na swoich galaktycznych setupach. Jeszcze w FM3 miałem przyjemność z kilkoma się ścigać wozami seryjnymi i zapewniam, że są to goście spokojnie do pokonania przez co bardziej ogarniętych nie mówię, że dokonałbym tego ja, ale myślę, że Michał z Magikiem mogli by ich poskładać.
Opublikowano 8 stycznia 201213 l Ktoś wcześniej napisał, że ekipa AGM zdominuje turniej. Być może, ale oni są genialni tylko na swoich galaktycznych setupach. Jeszcze w FM3 miałem przyjemność z kilkoma się ścigać wozami seryjnymi i zapewniam, że są to goście spokojnie do pokonania przez co bardziej ogarniętych nie mówię, że dokonałbym tego ja, ale myślę, że Michał z Magikiem mogli by ich poskładać. Dokladnie, w finalach NFS'a na LL (w ktorych jak dla mnie zostalem po prostu ostro wy(pipi)any) mialem okazje scigac sie z czolowka. Ich cala przewaga brala sie ze znakomitych tuningow, poza jednym graczem - PGS Lecho. Jezdzi jakby cala trase widzial w ukladzie zero jedynkowym. Nigdy go nie wyprzedzilem. Reszta jest jak najbardzie do powalczenia, dlatego, troche zaluje, ze sie nie zapisalem. Edytowane 8 stycznia 201213 l przez easye
Opublikowano 8 stycznia 201213 l No to możecie się pokazać w rywalach na mugello. Tak dla zabawy Jakbym miał konsole i FM4, to czemu nie.
Opublikowano 13 stycznia 201213 l 150 poziom zaliczony - praktycznie wszystko wbite online niestety kariera podzieliła losy tej z fm3 i czeka na lepsze dni
Opublikowano 13 stycznia 201213 l Darmocha do Forza 4: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4jN0bWEKpyk
Opublikowano 15 stycznia 201213 l Nie mam na dysku sejwa z FM4, a chciałbym do niej powrócić. Statystyki całe są na oficjalnej stronie i tu pytanie: zaczne od zera, czy stuff jest przypisany do mojego konta i grę zastanę w stanie, w jakim ją zostawiłem?
Opublikowano 15 stycznia 201213 l fajnie zmontowane pojedynki aut - polecam wszystkie części http://www.youtube.com/watch?v=UXF1SOBSjq0&feature=mfu_in_order&list=UL
Opublikowano 18 stycznia 201213 l Darmocha do Forza 4: http://www.youtube.c...d&v=4jN0bWEKpyk auto obadane, całkiem fajne dwa pytania do tych co kupili jakiś car pack: 1. Są jakieś samochody z trybem autovisty ? 2. W karierze te czarne pala kwadracików się zapełniły ? Jeśli są bez zmian to oznacza że powinna pojawić się paczka tras, kiedyś.
Opublikowano 19 stycznia 201213 l jak wygląda sprawa z unicornami? można takowy podarować? (do aczika potrzebuję - oczywiście zaraz odsyłam)
Opublikowano 19 stycznia 201213 l jednorożców i aut otrzymanych np za import sejwa nie idzie sprzedać ani nawet wysłać komuś w prezencie. jeżeli auto ma ikonkę prezentu to jest zablokowane i nic z nim nie zrobisz.
Opublikowano 20 stycznia 201213 l na jednorożca jest kilka sposobów. FM3 + pakiet VIP + import save'a do FM4 konkursy od T10, np fotograficzne trivie na fejsie gifty od T10 dla vipów w uj kasy by licytować na aukcjach do wyboru co kto lubi ale opcja pierwsza najłatwiejsza choć nieco kosztowna.
Opublikowano 20 stycznia 201213 l tę, którą wycofali ze sprzedaży w ostatniej chwili? zapomniałem że kolekcjonerka dawała przecież status vipa
Opublikowano 20 stycznia 201213 l na jednorożca jest kilka sposobów. FM3 + pakiet VIP + import save'a do FM4 konkursy od T10, np fotograficzne trivie na fejsie gifty od T10 dla vipów w uj kasy by licytować na aukcjach do wyboru co kto lubi ale opcja pierwsza najłatwiejsza choć nieco kosztowna. Do końca stycznia jest jeszcze jedna możliwość wygrania jednorożca (2003 Ferrari challenge stradale) w trybie rywali w King of the track trzeba pobić czas 1:13,98 na Road atlanta używając Mazdy MX5. Dodatkowo każdy kto weźmie udział dostanie Pagani Hyuara z unikatowym malowaniem ale nigdzie nie pisze czy to jednorożec czy nie. PS: link do newsa http://forzamotorspo..._the_track_jan/ (większość to brednie na temat konkursu w którym tylko hamgurgery mogą wygrać kurtkę z autografem jakiegoś kierowcy ale auto dostają wszyscy ^_^) Edit: @easye Ja już zrobiłem a wymiataczem nie jestem wystarczy lotny start i heja Edytowane 20 stycznia 201213 l przez Darth Krizzo