Skocz do zawartości

Forza Motorsport 4

Gość bigdaddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli od poczatku do konca faworyt. Kto zajal 3 miejsce ?

Poprzedni mistrz (z polskiego WCG): motorsportmanPL (który wtedy pokonał scalibur grega).
Opublikowano

a jakie byly nagrody za 2 i 3 miejsce ?

Nic :) Co się niezbyt spodobało. Ale to główna wygrana miała robić reklamę i zrobiła. Z drugiej strony czytałem o wygranych na torze kartingowym i tam już 2nd i 3rd dostali nagrody. Niestety relacja była taka, że nawet nie wiadomo czy ktoś z czołówki Forzy coś wygrał na torze kartingowym.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przeciętny ten pack. To przedostatni darmowy dla tych co mają SP?

jak może być darmowy jak za SP się płaciło, dodatek albo ostatni albo przedostatni.

Kupiłem car pack z listopada i czarne kwadraciki w liście zawodów pozostają niezmienione co by oznaczało że powinny być dla nowych tras, oby.

Opublikowano

auta to tylko auta, nic nie zmieniają poza tym że jest większy wybór i więcej zabawek. w FM3 też było sporo czarnych kwadracików i nic tego nie zmieniło z tego co pamiętam.

Opublikowano

mam takie pytanko czy ktoś z was próbował zrobić coś takiego, a mianowicie mam drugiego xbox'a i chciałem na nim zagrać w forze 4, ale chciałem skorzystać z paczek samochodów które kupiłem na pierwszej konsoli, ściągnąłem paczki poprzez historie pobierania wszystko ok, ale w samej grze nie mam dostępu do tych samochodów, czy to normalne?

dodam,że na obu konsolach gram na tym koncie na którym zakupione zostały dodatki. przeniesienie licencji też nie wchodzi w grę ponieważ potrzebuje dodatków na obu konsolach :)

Gość DonSterydo
Opublikowano

Na chwilę obecną to jest plota.

Ale biorąc pod uwagę, że już wiadomo, że M$ ma dwie duże zapowiedzi odnośnie marki Forza, a Forza Horizon jest już praktycznie pewniakiem (trailer + forzahorizon.com zarejestrowane przez M$), to nie zdziwię się jak ten dodatek okaże się prawdą. Tym bardziej, że jakoś teraz kończy się chyba umowa EA z Porshe.

Opublikowano (edytowane)

Porsche Don, PorsChe :)

jeżeli dodatek okaże się prawdą to rewelacja. Dziwne że dopiero w tej odsłonie zdecydowali się na GS'owy dodatek ale przyjmę go z radością. fajnie by było jakby oprócz nowych aut dorzucili choć jedną nową trasę.

edit: http://www.xbox360achievements.org/news/news-11024-Porsches-Returning-to-Forza-With-the-Forza-4-Porsche-Expansion-Pack.html

ponoć w maju ma wyjść DLC.

Edytowane przez Colin84
Opublikowano

te 20 eventów = te czarne kwadraciki o których wcześniej pisałem więc dobry trop, oby jakieś nowe trasy dali, Porsche cieszy :) chociaż jeszcze nie potwierdzone info.