Opublikowano 11 czerwca 201113 l No nie wiem, we wszystkich wywiadach mówi "16 players multiplayer racing".
Opublikowano 11 czerwca 201113 l Na razie wiadomo, że na kilku trasach jest alternatywna pora dnia, np. południe i zmierzch.
Opublikowano 11 czerwca 201113 l Jakoś nie chce mi się wierzyć, że obliczenia AI są większe niż obliczenia związane z renderingiem kolejnego auta na torze.
Opublikowano 11 czerwca 201113 l Jakoś nie chce mi się wierzyć, że obliczenia AI są większe niż obliczenia związane z renderingiem kolejnego auta na torze. Dochodzi jeszcze fizyka itp.
Opublikowano 11 czerwca 201113 l kinect zeżarł 3% CPU i A.I. dla 4 samochodów don - w multi online tak samo masz fizykę samochodów albo mieli problem z A.I. dla 16 samochodów albo będzie jak w GT5 karierze gdzie chyba tylko parę wyścigów jest z 16. mix muzyki fm3 i mass effecta, dla mnie bomba. Edytowane 11 czerwca 201113 l przez Daddy
Opublikowano 12 czerwca 201113 l youtube.com/watch?v=m0Q6h_eGj-E Nie ma to jak porównywać prerenderow cgi do screen-ow prosto z gry Edytowane 12 czerwca 201113 l przez Labtec
Opublikowano 12 czerwca 201113 l eee tam porównanie screenów na YT to będzie dobra na bobana na jego forum, znacznie ciekawsze jest porównanie od tego kolesia z top gear obu gier gdzie jest spora różnica na korzyść FM4 ale to nie temat na to no i po E3 teraz trzeba czekać 2 miesiące do GC 2011 na kolejne info ;/ bo w tym czasie raczej T10 będzie tylko jakieś screeny wypluwać Edytowane 12 czerwca 201113 l przez Daddy
Opublikowano 12 czerwca 201113 l Jak pokazywałem kumplowi autovista i powiedziałem, że nie mogę się doczekać jak będę mógł sobie w taki sposób obejrzeć Koenigsegg to nie miał pojęcia o jakie auto mi chodzi... czyżbym zmieniał się w "car lover"
Opublikowano 12 czerwca 201113 l Zwykle photomode...ktore tak naprawde nijak sie ma do gry wlasciwej. Zdziwilbys sie jakie foty niektorzy potrafia robic w FM3...w kontynuacji zapewne tez gracze beda pstrykac lepsze obrazki niz tworcy. Edytowane 12 czerwca 201113 l przez orion50
Opublikowano 12 czerwca 201113 l tak tak spokojny jestem, jedynie co mnie naprawde wk***a w Forza 4 to tylko czekanie do Października, ale przynajmniej jest czas o poproszenie żeby dostać wolne w pracy, GT5 będzie się kurzyć, aha i rozumiem ze save z Forza 3 się przenosi do Forza 4 i dostajemy jakieś autka?
Opublikowano 12 czerwca 201113 l dostajesz kasę, i jakieś auta ci się odblokują + możesz przenieść malowania i ustawienia samochodów/tuning z fm3
Opublikowano 12 czerwca 201113 l Nowy gameplay F599 GTO z kamera zza bryki Widac ze mocno rzuca tylem, choc tak naprawde koles dosc wolno jedzie. No i te refleksy na karoserii....poezja:)
Opublikowano 12 czerwca 201113 l To i GeoW 3 pokazują, że iX jeszcze wiele potrafi, coś czuję, że H4 na nowym silniku też zamiecie.
Opublikowano 12 czerwca 201113 l pięknie to wygląda, nowe shadery i refleksy na samochodzie super, szkoda że wnętrza dalej ciemne ale przynajmniej teraz wyraźniej widać kierowce który kręci
Opublikowano 13 czerwca 201113 l Jak dla mnie to muszą zmienić animację skręcania na przynajmniej taką, która jest w Dirt.
Opublikowano 13 czerwca 201113 l Inside SimRacing ma w tym tygodniu pokazac obszerny material z FM4 na E3. Zdaje sie ze gra zrobila na nich bardzo pozytywne wrazenie...ba.. padlo stwierdzenie ze w tej chwili to prawdopodobnie numer jeden na konsolach jesli chodzi o fizyke. Powiem szczerze ze nie liczylem na powazne zmiany jesli chodzi o model jazdy....chyba ze in minus (patrz FM2>Fm3). A wychodzi na to ze bedzie pozytywne zaskoczenie. Edytowane 13 czerwca 201113 l przez Magik
Opublikowano 13 czerwca 201113 l Inside SimRacing ma w tym tygodniu pokazac obszerny material z FM4 na E3. Zdaje sie ze gra zrobila na nich bardzo pozytywne wrazenie...ba.. padlo stwierdzenie ze w tej chwili to prawdopodobnie numer jeden na konsolach jesli chodzi o fizyke. Powiem szczerze ze nie liczylem na powazne zmiany jesli chodzi o model jazdy....chyba ze in minus (patrz FM2>Fm3). A wychodzi na to ze bedzie pozytywne zaskoczenie.
Opublikowano 13 czerwca 201113 l "Biches" powinno być na dole, ale to taki szczegół. Co do samej gry, tak aprawde po filmikach można ocenić jak to wygląda, a wygląda cudnie. Już to widzę na dobry TV, w 60 klatkach na sekundę, piękna sprawa.
Opublikowano 13 czerwca 201113 l Wylaczcie glos bo Wam glosniki roz(pipi)ie Dym zdaje sie reagowac na wiatr....ogolnie to GTO ma straszne kopyto.