Magik 1 125 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Ten SkateZilla to chyba koles od T10. Dziwne zeby czekali z jakims duzym info do TGS. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Jak faktycznie będą jeszcze jakieś newsy przed TGS to ok. Gorzej jakby trzeba było czekać na sucho Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 wielkie ogłoszenie na TGS > nowe awatary z kolekcji fm4! ;> szkoda że na GC nie będzie nic nowego, może trasa jedynie. Ogłoszenia przed TGS, demo ? Coś dużego na TGS, poza nocnymi wyścigami raczej na nic innego nie ma co liczyć a i to może być plota. Nie dziwi mnie że wybrali TGS będą już mieli ukończoną grę w 100%, demo pewnie w tym czasie się pojawi i blisko premiery gry by zrobić szum. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=bySGWJ01zlo Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Bob got some seat time in the game, driving a virtual version of the car he is perhaps most closely associated with. We haven’t officially announced this car yet so I’m opening up the floor to you folks: if you’ve got a guess of which car I’m referring to, leave your answer at our official Facebook page. Next week, we’ll officially announce the car and pick one random winner from the correct guesses. wyścigi open wheel w fm4 ? :] Next week, however, promises to be the biggest week yet in terms of car and track announcements here on FM.net. If all goes to plan, we will be unveiling brand new sections on the site that will be solely dedicated to the cars and tracks of Forza Motorsport 4. Look for more information on that in the near future. We’ll also be announcing a brand new track to Forza Motorsport 4… you don’t want to miss it. 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 (edytowane) O tym spekulowano już od pierwszego teasera gdzie można było takie auto wyłapać. Jeśli się potwierdzi to będzie krok w stronę wyścigów nocnych i szutru. I niech zgadnę jaka to będzie trasa, hmmm... Hockenheim, co wygrałem ? PS. Daddy ja Ty możesz nie spać o 04.30 Edytowane 15 sierpnia 2011 przez DonSterydo Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 O tym spekulowano już od pierwszego teasera gdzie można było takie auto wyłapać. Jeśli się potwierdzi to będzie krok w stronę wyścigów nocnych i szutru. I niech zgadnę jaka to będzie trasa, hmmm... Hockenheim, co wygrałem ? PS. Daddy ja Ty możesz nie spać o 04.30 obejrzałem ten trailer z VGA ale nigdzie nie wyłapałem open wheel PS. przez pracę przestawiłem się Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 (edytowane) Jeśli dobrze pamiętam to bez praktycznie poklatkowego oglądania nie dojrzysz tego auta na tym teaserze To chyba ten urywek: Generalnie to wszystko powoli z tego teasera jest oficjalnie ujawniane: - Top Gear Test Track - Open wheels są już praktycznie potwierdzone - Będą różne pory dnia co teaser też sugerował A to były ficzery akurat najsłabiej zaakcentowane w tym materiale, największa sugestia była odnośnie wyścigów nocnych i jakiejś wersji offroadu. Wygląda na to, że na Gamescom przedstawią open wheels i jakąś nową trasę dla serii - Hockenheim albo ten tor wyścigowy z USA. Później będą dalej ujawniać kolejne auta i może trasy skoro przed TGS też mają coś ciekawego pokazać. I na samym TGS uderzą z wyścigami nocnymi i jakąś wariacją offroadu + reszta informacji odnośnie nowych trybów itp. Moim zdaniem to całkiem prawdopodobny scenariusz. A ostatnie czego bym się spodziewał to warunki pogodowe. Przy tym co już pokazali odnośnie jakości pewnie już balansują na ostrzu noża by utrzymać stałe 60 FPS i 0 screen tearing, a zachowanie tego poziomu i wprowadzenie deszczu jest raczej niemożliwe, no chyba że w takim wyścigu brałoby udział z 6 aut na trasie To co już pokazali przebiło moje oczekiwania, a jakby jeszcze dorzucili powyższe ficzery to w ogóle by mnie wdeptali w ziemię Edytowane 15 sierpnia 2011 przez DonSterydo Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 możliwe że trailer z VGA to pokazanie FM4 w postaci filmików z Top Gear ale pamiętaj że na pierwszym trailerze fm2 była trasa blue mountian a w grze jej nie było w kwestii wizualnej wprowadzenie deszczu wydaje mi się nie być trudne, widoczność jest ograniczona, wiele rzeczy można zamaskować w przeciwieństwie do dziennego wyścigu, większy problem to raczej stworzenie dobrej fizyki i dopasowania S.I. do warunków na torze Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Nocka moim zdaniem jest prawdopodobna..przynajmniej na niektorych trasach. Offroad odpada. Raz ze znamy praktycznie wszystkie nowe trasy, dwa ze T10 sami mowili ze nie bedzie Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Nocka moim zdaniem jest prawdopodobna..przynajmniej na niektorych trasach. Offroad odpada. Raz ze znamy praktycznie wszystkie nowe trasy, dwa ze T10 sami mowili ze nie bedzie Jak będzie nocka to na 99% tylko na niektórych trasach tak samo jak alternatywne pory dnia. Kiedy mówili, że offroadu nie będzie ? możliwe że trailer z VGA to pokazanie FM4 w postaci filmików z Top Gear ale pamiętaj że na pierwszym trailerze fm2 była trasa blue mountian a w grze jej nie było Nie mam takiego długiego stażu z X360 Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Nocka moim zdaniem jest prawdopodobna..przynajmniej na niektorych trasach. Offroad odpada. Raz ze znamy praktycznie wszystkie nowe trasy, dwa ze T10 sami mowili ze nie bedzie 18:50 wcześniej koleś podobnie odpowiedział na wyścigi open wheel Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 (edytowane) Na neogafie jakiś czas temu czytałem jak jeden z userów był na pokazie Forza 4 i zapytał się jednego z gości z T10 czy przewidują offroad, facet mu odpowiedział "Nie mogę o tym mówić". Nadzieja umiera ostatnia PS. Na Gamescom będzie Forza 4, na zdjęciu poniżej widać skrzynie z napisem "Forza". PS2. Badned już mnie wku*wia Still to this day the 2004 TGS was the best related to Forza. This year might come near, incl. some drifter love, some SuperGT crazyness and more. Mógłby się zamknąć i już nic nie mówić jak ma tylko podsycać apetyt na niewiadomoco Czyli jak jakaś seria wyścigów w Japonii dedykowana Super GT ? Na wzór American LeMans ? Co do open wheel to mam tylko nadzieję, że jeśli faktycznie pojawią się w grze to będą miały dedykowane eventy, a nie mieszane jak w PGR4 bo to byłaby masakra i generalnie bez sensu Edytowane 15 sierpnia 2011 przez DonSterydo Cytuj
mataman 35 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 (edytowane) Jakby były eventy superGT to bym sie obs*ał ze szcześcia Edytowane 15 sierpnia 2011 przez mataman Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=TMQzXvKVd3c Na filmiku widać, że będą na pewno alternatywne pory dnia na Hockenheim. Świetnie wygląda, szczególnie w wersji późnego popołudnia Na Neogaf już ktoś zdążył wyłapać, że te BMW ma chyba włączone światła dzienne w trakcie jazdy Edytowane 16 sierpnia 2011 przez DonSterydo Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 To jest tylko odbicie Powinny się świecić obręcze. No i tylne światła się nie świecą podczas jazdy po południu. Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 (edytowane) T10 odwaliło kawał dobrej roboty, oświetlenie trasy wygląda równie za(pipi)iście co w kokpitach, jest realistyczne no i stonowane kolory. z YT: Na trybunach brak kibiców, czyli trasa tak samo jak Nurb GP i Suzuka jeszcze nie skończona. Edytowane 16 sierpnia 2011 przez Daddy Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Ja jako fan Gran Turismo zazdroszczę posiadaczom Forzy bazy samochodów. Jakby dodać do GT te wszystkie fajne samochody które są tylko w Forzie to praktycznie mógłbym usiąść do GT na kilkaset kolejnych godzin... Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 W GT5 jest przecież więcej aut Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Ubiegłeś mnie niach niach niach Cytuj
MaZZeo 14 244 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Ślicznie to wygląda, ale mam już dość tych kur.wa domysłów, zamiast Turn 10 powiedzieć konkrety to mamią dalej i nie wiadomo nadal czy będą zmienne pory dnia i chociażby samochody open wheel. Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 (edytowane) zmienne pory dnia będą, nocka uj wie, wydaje mi się że po tych wszystkich domysłach jeśli jej nie dadzą to rozczarują wielu graczy robiąc im złudną nadzieje od grudnia, no i trzecia FM bez nocnych wyścigów na x360? Fail, wszystkie inne racery to posiadają. Warunków atmosferycznych na 99% nie będzie. póki co potwierdza się to co pisał tek skill-zilla czy jak on tam ma i FM.net miota nim jak szatan Edytowane 16 sierpnia 2011 przez Daddy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi