Skocz do zawartości

Forza Motorsport 4

Featured Replies

Opublikowano

widać nurba na tym trailerze, wygląda nieźle :banana:

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 134,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

24 minutowy wywiad z Dan'em na temat Forza 4   http://e3.gamespot.com/video/6318146/forza-motorsport-4-demonstration?hd=1   Bardzo dobra jakość. Autovista wyrywa gały z oczodołów, dobrze że można

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

Forza Motorsport 4 - Premiera jesień 2011.     http://www.youtube.com/watch?v=JA_Fc1a2DGM&fmt=22   http://www.youtube.com/watch?v=zmfD5nFhlgg

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Taaa, na pewno wyglądają gorzej. Szczególnie na tle standarów z GT5   Obejrzyj sobie trailer na youtube. Showroom miażdzy mosznę, ale to tylko dodatkowy smaczek, który mnie obchodzi tyle co zeszło

Opublikowano

Wydaje mi się, że na Nurbie też jest mglista pogoda.

Opublikowano

Gif extravaganza ;)

gamespot_gtr_maple9z7m.gif

gamespot_zondaxa30.gif

Opublikowano

Gif extravaganza 2:

gamespot_mazda_foxsj2c.gif

gamespot_various1zj5o.gif

forza-motorsport-4-20110923090613299.jpg

EDYTA: Na neogafie wyczaili, że są wyścigi 1 vs 1 + nieskończona ilość aut :) Kolejny nowy event, o którym jeszcze nie mówili :)

gt_forzam4_gp_360_clasd85u.jpg

cockpit_vettedur9.gif

cockpit_zonda_miataluo7.gif

Zobaczcie jak się wszystko w karoserii odbija:

mirror_reflex1u6v.gif

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

ostatni GIF mnie zniszczył, na swojej masce zobaczysz nawet odbicie słońca w lusterku przeciwnika :ninja:

obejrzałem wszystkie filmiki i wygląda to naprawdę rewelacyjnie, jedynie Fuji wygląda średnio i nienaturalnie, wyścigi 1vs1 + ruch uliczny świetny pomysł

Opublikowano

Te odbicia w karoserii są w 60 FPS'ach ? Jeśli tak, to Panowie z T10 to cudotwórcy :D. Naprawdę należą im się ogromne brawa, że z tak przestarzałej maszynki wyciągnęli tak wiele. Jakiejś tam poprawy względem trójki się oczywiście spodziewałem, ale łączna suma usprawnień w grafice jest po prostu niesamowita :).

To jak gra wygląda na chwilę obecną całkowicie wynagradza mi brak nocki i deszczu :).

Opublikowano

Odbicia na karoserii i lusterka sa bodaj w 30 fps.

Dopiero teraz je zauwazyliscie? Macie je od 2 lat w FM3 :D

Opublikowano

Odbicia na karoserii i lusterka sa bodaj w 30 fps.

Dopiero teraz je zauwazyliscie? Macie je od 2 lat w FM3 :D

Grałem zawsze z za auta i tego wtedy nie widać więc jestem wytłumaczony ;)

Opublikowano

Sorry że tutaj robię offtop, ale będzie większy odzew - czy byłby ktoś łaskaw odpalić FM3, wejść na moją witrynę i kupić setup do Ferrari California za 1000$? Potrzebne do achievementa.

Z góry dzięki.

Opublikowano

Sorry że tutaj robię offtop, ale będzie większy odzew - czy byłby ktoś łaskaw odpalić FM3, wejść na moją witrynę i kupić setup do Ferrari California za 1000$? Potrzebne do achievementa.

Z góry dzięki.

Zakupy zrobione tylko sprawdż czy zagrało, bo nie zawsze wychodzi .

Opublikowano

Odswiezam sobie Forze 3, chcialbym wreszcie ja ukonczyc i jednak roznica w grafice jest przeogromna, nawet patrzac jedynie na filmy. Karoserie w nowej odslonie po prostu miazdza!

Opublikowano

na tym FK świetnie wyglądają refleksy i odbicia na samochodach ale sama trasa chyba będzie znacząco odbiegała od fantastycznej reszty, nie wiem może w finalnym kodzie coś poprawią.

tymczasem wysypało trochę nowych zdjęć:

K7h75.jpg

getphoto.ashx14lqq5.jpg

getphoto.ashx22yq9w.jpg

CSR8K.jpg

ggTFi.jpg

gJMIC.jpg

Opublikowano

ten Nissan jest po prostu piękny :wub:

getphotohq.jpg

getphotol.jpg

getphotoe.jpg

getphotou.jpg

getphotoho.jpg

Edytowane przez Colin84

Opublikowano

Studio TG zywcem wyjete z programu...te fotele i stolik na bloku silnika :D

getphoto5qhi.jpg

Camino o zachodzie slonca:

xdabV.jpg

Mozna tez robic fotki w AV z otwartymi drzwiami itp.

015.jpg

Edytowane przez Magik

Opublikowano

Fotki nie sa od T10...to jest jakosc jaka zobaczymy w grze (logiczne ze na bigshotach bedzie lepiej).

Opublikowano

Nie będzie kompresji, możesz uploadować foty wielkości 8Mpx. Oczywiście nie zmieścisz ich tak dużo na swoim profilu, jak wykonanych w 720p.

Opublikowano

Czy wiadomo coś na temat soundtracku Forzy4?

Oraz czy bedzie jakiś bundle pack z konsola i tą grą?

Edytowane przez kwachus