Opublikowano 8 października 201113 l Nie jestem fanem wyścigów. W zasadzie omijam je szerokim łukiem zakładając, że dana gra mnie znudzi po pierwszym posiedzeniu... Demo FM4 sciągnąłem z czystej ciekawości. Spodobało mi się już samo głowne menu gry... Natomiast to, co zobaczyłem na ekranie wyboru koloru karoserii jednego z trzech samochodów wypaliło mi oczy(uszy także, świetna muzyka!). Na koniec całkowitym szokiem było ujrzenie dokładnie tego samego modelu na pieknej trasie, wraz z jedenastką innych podobnych aut, wszystko pędzące chyba przez cały czas w 60 klatkach otoczonych dbałością o najdrobniejszy detal całego obrazu(nie tylko samych wozów). Domyślam się, że dla większości osób, które utworzyły 78 stron tego tematu(nie przeczytałem nawet żadnego z Waszych postów) moje wypociny nie są żadnym odkryciem ameryki... Po prostu zostałem zhajpowany.
Opublikowano 8 października 201113 l Byłem dzisiaj na SEC2011, gdzie odbył się pokaz tej gry. Polecam się zapoznać z moją relacją: Samsung Euro Championship 2011 - dzień 2 Prowadzącym był Maciej Dowbor, który po omówieniu tytułu rozegrał partyjkę z Tomaszem Kuharem, a następnie zaprosił graczy z publiczności do wspólnej gry. Macie w tym wpisie kilkunastominutowy materiał z całego zajścia, a na koniec wpisu zdjęcia z dupeczkami w koszulkach CoD: Modern Warfare 3 <3
Opublikowano 8 października 201113 l Witam, nie ma niestety takiej możliwości. W tej chwili wszystkie przydzielone nam 8 Edycji Kolekcjonerskich jest już opłaconych. Zamówienie i tak zostałoby anulowane i nie dałoby się go opłacić ze względu na brak towaru do sprzedania. W przypadku Edycji Kolekcjonerskich mamy dostępną jedynie ograniczoną liczbę egzemplarzy, narzuconą odgórnie przez wydawcę, która wystawiona jest na sprzedaż. Klienci, którzy jako pierwsi opłacą zamówienia, otrzymują do niej dostęp. W innym przypadku jeden Klient mógłby zamówić od razu cały zapas takiej Edycji i nikt inny nie miałby już szansy na jej zakupy, a my tylko czekalibyśmy na wpłatę, która mogłaby w ogóle nie wpłynąć. Zatem w tej chwili nie możemy już nic zrobić. Jedyna nadzieja na uzyskanie takiej Edycji w naszym sklepie na ten moment, to szansa, że ktoś zrezygnuje i zażąda anulowania jego zamówienia. Wtedy gra ponownie będzie dostępna. Pozdrawiam 8 sztuk na sklep
Opublikowano 8 października 201113 l InsideSimRacing http://www.youtube.com/watch?v=X2N98Fx5Oec&feature=feedu Edytowane 8 października 201113 l przez peter
Opublikowano 8 października 201113 l Który to sklep? Mam opłaconą 12 sierpnia limitkę w ultimie, do tej pory jeszcze nie dostałem mejla/telefonu.
Opublikowano 8 października 201113 l http://www.youtube.com/watch?v=4LYPEnC1880&feature=player_embedded
Opublikowano 8 października 201113 l InsideSimRacing i Gametrailers narzekaja na to samo - kariera jest zbyt latwa, AI przeciwnikow bardzo dobre ale co z tego skoro jezdza po prostu wolno. Chyba cos nie wyszlo z tym dostosowaniem poziomu trudnosci do gracza.
Opublikowano 8 października 201113 l Powinni dac mozliwosc manualnego ustawienia poziomu AI. Demko na profesional bylo super...brak mozliwosci ustawienia dowolnego poziomu trudnosci to jedna wielka pomylka.
Opublikowano 8 października 201113 l poza karierą można ustawić 4 poziomy S.I., pewnie kwestia łatki dla kariery jak będą narzekania.
Opublikowano 8 października 201113 l Czyli jak w karierze mamy narzucony poziom trudnosci SI i nie mozemy sobie go wybrac o_O ? No bez jaj gdzie Ci ludzie mają mózg co robią te gry... ...własnie mnie to w FM3 strasznie denerwowało - na normal było banalnie i przez to kariera była nudna na trudnym z drugiej strony dla mnie było za trudno.
Opublikowano 8 października 201113 l Ciekaw jestem na jakiej zasadzie działa ten "adaptacyjny" poziom SI
Opublikowano 8 października 201113 l Na takies ze bedziemy grali "szybki wyscig" na profesional i czasowki
Opublikowano 8 października 201113 l Właśnie w demie poziom 3 był akurat jak dla mnie, z chęcia grałbym na takim w karierze, przynajmniej na początku, a tak z tego co mówią w recenzjach dopiero w drugiej połowie kariery jest jakieś wyzwanie :|
Opublikowano 8 października 201113 l pewnie niektóre recenzje są pisane po kilku-kilkunastu godzinach kariery co w jej czasie potrzebnym na ukończenie 100-200godzin jest niczym, to oczywiste że początek będzie łatwy. Strzelam że poziom trudności rośnie do levelu gracza.
Opublikowano 8 października 201113 l Ciekawe jak wygląda sprawa z tymi anulowanymi limitkami w PE... Zamówień na limitowaną edycję już nie da się złożyć ale mam nadzieję, że nie będzie u nich tego problemu.
Opublikowano 8 października 201113 l Z tego co czytałem to jest to globalny problem. W USA ludzie dostają E-maile, że w związku z ogromnym zainteresowanie limitkami dostaną je tylko Ci, którzy zdążyli je zamówić najpóźniej 3-4 tygodnie temu.
Opublikowano 8 października 201113 l Aż mnie troszkę zalało jak to przeczytałem teraz. Póki co info żadnego od PE nie dostałem więc po cichu liczę, że jednak załapię się na limitkę Chyba nie zrobią psikusa i nie wyślą ludziom zamiast limitowanych zwykłe wersje...
Opublikowano 8 października 201113 l http://www.youtube.com/watch?v=qR27w-qclq0&feature=feedu Edytowane 8 października 201113 l przez peter
Opublikowano 8 października 201113 l @DonSterydo bylem dzisiaj w GAME Store i ciągle jeszcze przyjmują zamówienia na limitki a o problemie nic nie słyszeli!
Opublikowano 8 października 201113 l http://forzamotorsportcarclubs.com/2011/10/get-a-great-forza-toolbar-for-your-browser/
Opublikowano 9 października 201113 l Chodzi o to że w GT nawet na standardach można znaleźć takie ujęcie że samochód wygląda fotorealistycznie a w forzie takich ujęć brak ze względu na plastikowe oświetlenie.
Opublikowano 9 października 201113 l Tjaaa... Edytowane 9 października 201113 l przez orion50 KONIEC PANOWIE :)
Opublikowano 9 października 201113 l Czy ja dobrze widzę czy nie ma CRXa? Edytowane 9 października 201113 l przez Fidel