Opublikowano 14 października 201113 l Ruhana wyszła pzeza(pipi)iście, nie zdziwie się jeśli T10 rozda te motywy jako prezenty dla VIPów;-) tak jak robili to w FM3. Jakie samochdy wybraliście jako pierwsze fury ? Wząłem Foxa - ma największy silnik - aż 1.5 ! ( w statsach jest 1.5 a na klapie 1.4) Edytowane 14 października 201113 l przez Cr@sh
Opublikowano 14 października 201113 l Ja zaczynałem "furtką" . Kariera na początku jest dość nudnawa, ale szybko się rozkręca . Fajnie, że można zrobić importa z FM3 i kilka wypasionych fur będziemy mieli od razu w garażu .
Opublikowano 14 października 201113 l w Forze 3 chwile tylko gralem, ale tutaj wskaznik kariery mam na poziomie 2,5 % przy lev 25( chyba nie pamietam), to ile trzeba bedzie w to grac rok, zeby 100% zrobic ? sick
Opublikowano 14 października 201113 l To jest niesamowite... jak ci kolesie robią takie malowania z tych kółeczek i kwadracików ? Trochę lipa jest że 6 showroomów w grze, w kwietniowym wycieku było ich z 10.
Opublikowano 14 października 201113 l To jest niesamowite, ciekaw jestem ile czasu w normalnym tempie zajmuje stworzenie takiego Brusa lub Rihanny... Co do showroomów to jest chyba możliwość żeby do dlc coś takiego wrzucić nie ?
Opublikowano 14 października 201113 l To kariera jest bardziej wciagajaca, bardziej zroznicowana, bo w trojce ten aspekt po parunastu godzinach byl bardzo slaby...
Opublikowano 14 października 201113 l w jaki sposób skorzystać z kodów dołączonych do gry ? Na marketplace nie ma żadnego launch packa torów ani samochodów.. w dodatku same downloady są dziwne. Ściągnałem na jednym koncie darmową m5 a na drugim znowu trzeba było ją pobierać :| Edytowane 14 października 201113 l przez reemo
Opublikowano 14 października 201113 l w jaki sposób skorzystać z kodów dołączonych do gry ? Na marketplace nie ma żadnego launch packa torów ani samochodów.. naciśnij guide button (X) i na lewo w zakładkach (rynek) masz ,,zrealizuj kod''
Opublikowano 14 października 201113 l aaaa no tak ! Dzięki w sumie gram od rana i mam pewne spostrzeżenia - samochody duuuuużo lepiej reagują na wejściu w zakręt ale też chyba za lekkie troszeczkę są (kierownica)
Opublikowano 14 października 201113 l Panowie - gdzie w Forza 4 są jakieś opcje ustawienia obrazu ? Trasy duuuuużo zyskały na wyglądzie. Bardzo mi się teraz podoba Sedona i Pennisula. Co do gry na padzie to z tego co zauważyłem problem leży w tym, że standardowy pad od X'a nie oddaje nawet połowy tego ruchu, który czuć np. na Onzy. Wczoraj u kumpla odpaliłem na normalnym padzie i myślałem, że ma wibracje wyłączone O_o Edytowane 14 października 201113 l przez DonSterydo
Opublikowano 14 października 201113 l A wiecie jak wlaczyc zawody driftu? Bo nie ukrywam, ze w Forzie 3 glownie wlasnie kupowalem jakiegos japonca, tuningowalem i ustawialem go pod drift wlasnie i latalem bokiem po zakretach (Silvia <3). A gdzies widzialem, jak ktos wlaczyl drift, gdzie nabijaly sie punkty, ale nigdzie w grze nie moglem tego znalezc.
Opublikowano 14 października 201113 l dlaczego nie da się zainstalować płyty nr 2? zainstalowałem pierwszą a jak wkładam drugą to pojawia się że nie można zainstalować tej płyty
Opublikowano 14 października 201113 l Spróbuj z menu gry... powinna tam być opcja "zainstaluj dysk nr. 2" czy cuś takiego
Opublikowano 14 października 201113 l Qstrava - drift masz w społeczność -> rywale 1.Czy normalnym komentatorem jest Clarskon ? Wystarczy zmienić język na angielski ? 2. Jest gdzieś dokładnie opisane o co chodzi z ocenami za skręcanie, wyprzedzanie itp ? Oprócz achievmentów... 3. Od czasów 3 ta gra jest wciąż za łatwa Edytowane 14 października 201113 l przez reemo
Opublikowano 14 października 201113 l Clarkson jest zawsze... polski lektor gada ino te krótsze kwestie (np. o samym silniku czy hamulcach). Jak wybierzesz główną ikonkę (jest ona w okolicach przedniego zderzaka), to Clarkson wygłosi swój komentarz
Opublikowano 14 października 201113 l Beznadziejny ten polski lektor, tak samo polskie napisy w Autoviscie ;] Nie dosc, ze lektor przekreca fakty, to np napisy u Clarksona czasem skracaja jego wypowiedz o polowe. Lepiej ustawic sobie angielskiego.
Opublikowano 14 października 201113 l no w końcu mam i ja Edytowane 14 października 201113 l przez peter
Opublikowano 14 października 201113 l Jako, że zgadzam się ze wszystkimi zaletami gry wymienionymi wyżej i gra się cudownie wytknę tylko kilka drobnych potknięć - felgi nadal podczas jazdy po przekroczeniu około 30 km/h zmieniają się w model niskiej jakości no i samych felg chyba nie ma nawet jednej nowej sztuki, więc wciąż brakuję kilku klasyków Za to deski są jaśniejsze niż w demie podczas jazdy w cieniu czy ciemniejszej części trasy, więc tutaj duży plus w tym aspekcie <ok>
Opublikowano 14 października 201113 l Są nowe felgi. Nie wiem tylko ile. Widziałem przynajmniej jeden nowy model po przejrzeniu pierwszych 5-6 producentów. Jeszcze raz podkreślę jak dobrze wyglądają stare trasy w nowych szatach. Oświetlenie robi kolosalną różnicę. Edytowane 14 października 201113 l przez DonSterydo
Opublikowano 14 października 201113 l Dzisiaj pograłem w nową forze w "sklepie nie dla idiotów". Do pojedzenia było niewiele - jedna trasa i jeden samochód. Dodatkowo nie mogłem nigdzie powyłączać wszystkich asyst (samo hamowanie!). Niestety, gdybym mial patrzeć po tym "demie" to gry bym nie kupił - ale pełną na pewno. Szkoda tylko, że musiałbym kupić Xboxa Edit - malowania na furach (2 strony wstecz) niesamowite! Edytowane 14 października 201113 l przez łosion
Opublikowano 14 października 201113 l Nowa Suzuka "za dnia" jest przepiękna. Jak zaczniecie już sie ścigać furami klasy "S", to przepadniecie bez reszty Lexus LFA ma tak świdrujący układ wydechowy, że można ogłuchnąć .
Opublikowano 14 października 201113 l Jest cudownie, autka śliczne, model jazdy dopracowany - nareszcie auto może wpaść w prawdziwy poślizg i zacząć się obracać. Wspaniale pracuje zawieszenie, widać jak taki Fox męczy się w zakrętach. Ogólnie gra sprawia wrażenie bardzo dopracowanej w szczegółach. co widać chociażby po prostych, a bardzo ładnie wyglądających menusach. W opcjach można bez problemu ustawić sobie patrzenie do tyłu pod Y. Cieszy także możliwość rezygnacji z cofania czasu, co daje jeszcze dodatkowy bonus kasy.
Opublikowano 14 października 201113 l Co trzeba zrobić żeby w grze mieć wszystko po angielsku, zmienić region czy tylko język ? Te opisy wyścigów po polsku są takie jakby między 3 do wyboru nie było żadnej różnicy...
Opublikowano 14 października 201113 l według mnie samochody są zbyt nerwowe, może nawet nie do końca nerwowe ale zbyt ochoczo reagują na każde przekręcenie kierownicy, nie czuć żadnej bezwładności. No i jest parę wpadek z samym poziomowaniem samochodów (nissan gtr z lepszym PI niż nowy mclaren na przykład...). Wpadka numer jeden - STARY Silverstone.
Opublikowano 14 października 201113 l według mnie samochody są zbyt nerwowe, może nawet nie do końca nerwowe ale zbyt ochoczo reagują na każde przekręcenie kierownicy, nie czuć żadnej bezwładności. No i jest parę wpadek z samym poziomowaniem samochodów (nissan gtr z lepszym PI niż nowy mclaren na przykład...). Wpadka numer jeden - STARY Silverstone. Na czym grasz ? Na kierownicy z FF wszystko jest doskonale wyczuwalne... moment utraty przyczepności bardzo fajnie "smyra" i błyskawicznie możemy zareagować . Co do bezwładności, to wciśnij sobie sprzęgło pokonując jakiś łuk... auto Ci "zeszmacieje" i utraci stabilny tor jazdy