Skocz do zawartości

Forza Motorsport 4

Gość bigdaddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie przejmuj się ja i wiele innych osób też nie otrzymało takiego potwierdzenia a pomimo tego do turnieju się zapisało. W regulaminie rzeczywiście pisze, że po rejestracji na stronie promującej turniej zostaną wysłane na maila zaproszenia z instrukcją jak zalodować się na sronie liveleague.pl. Jednak zaraz po wysłaniu zgłoszenia podane były dalsze kroki jakie musisz podjąć, w tym rejestracja na stronie liveleague.pl. W związku z tym myślę, że nie powinno być żadnych problemów a tym bardziej dyskwalifikacji z turnieju

Opublikowano

Ktoś wcześniej napisał, że ekipa AGM zdominuje turniej. Być może, ale oni są genialni tylko na swoich galaktycznych setupach. Jeszcze w FM3 miałem przyjemność z kilkoma się ścigać wozami seryjnymi i zapewniam, że są to goście spokojnie do pokonania przez co bardziej ogarniętych :) nie mówię, że dokonałbym tego ja, ale myślę, że Michał z Magikiem mogli by ich poskładać.

Opublikowano (edytowane)

Ktoś wcześniej napisał, że ekipa AGM zdominuje turniej. Być może, ale oni są genialni tylko na swoich galaktycznych setupach. Jeszcze w FM3 miałem przyjemność z kilkoma się ścigać wozami seryjnymi i zapewniam, że są to goście spokojnie do pokonania przez co bardziej ogarniętych :) nie mówię, że dokonałbym tego ja, ale myślę, że Michał z Magikiem mogli by ich poskładać.

Dokladnie, w finalach NFS'a na LL (w ktorych jak dla mnie zostalem po prostu ostro wy(pipi)any) mialem okazje scigac sie z czolowka. Ich cala przewaga brala sie ze znakomitych tuningow, poza jednym graczem - PGS Lecho. Jezdzi jakby cala trase widzial w ukladzie zero jedynkowym. Nigdy go nie wyprzedzilem.

Reszta jest jak najbardzie do powalczenia, dlatego, troche zaluje, ze sie nie zapisalem.

Edytowane przez easye
Opublikowano

Nie mam na dysku sejwa z FM4, a chciałbym do niej powrócić. Statystyki całe są na oficjalnej stronie i tu pytanie: zaczne od zera, czy stuff jest przypisany do mojego konta i grę zastanę w stanie, w jakim ją zostawiłem?

Opublikowano

jednorożców i aut otrzymanych np za import sejwa nie idzie sprzedać ani nawet wysłać komuś w prezencie. jeżeli auto ma ikonkę prezentu to jest zablokowane i nic z nim nie zrobisz.

• Plusik 1
Opublikowano

na jednorożca jest kilka sposobów.

FM3 + pakiet VIP + import save'a do FM4

konkursy od T10, np fotograficzne

trivie na fejsie

gifty od T10 dla vipów

w uj kasy by licytować na aukcjach

do wyboru co kto lubi ale opcja pierwsza najłatwiejsza choć nieco kosztowna.

Opublikowano (edytowane)

na jednorożca jest kilka sposobów.

FM3 + pakiet VIP + import save'a do FM4

konkursy od T10, np fotograficzne

trivie na fejsie

gifty od T10 dla vipów

w uj kasy by licytować na aukcjach

do wyboru co kto lubi ale opcja pierwsza najłatwiejsza choć nieco kosztowna.

Do końca stycznia jest jeszcze jedna możliwość wygrania jednorożca (2003 Ferrari challenge stradale) w trybie rywali w King of the track trzeba pobić czas 1:13,98 na Road atlanta używając Mazdy MX5.

Dodatkowo każdy kto weźmie udział dostanie Pagani Hyuara z unikatowym malowaniem ale nigdzie nie pisze czy to jednorożec czy nie.

PS: link do newsa http://forzamotorspo..._the_track_jan/ (większość to brednie na temat konkursu w którym tylko hamgurgery mogą wygrać kurtkę z autografem jakiegoś kierowcy :P ale auto dostają wszyscy ^_^)

Edit:

@easye Ja już zrobiłem a wymiataczem nie jestem wystarczy lotny start i heja :)

Edytowane przez Darth Krizzo
  • Plusik 1