Tommy Dee 53 Opublikowano 31 grudnia 2011 Opublikowano 31 grudnia 2011 Nie przejmuj się ja i wiele innych osób też nie otrzymało takiego potwierdzenia a pomimo tego do turnieju się zapisało. W regulaminie rzeczywiście pisze, że po rejestracji na stronie promującej turniej zostaną wysłane na maila zaproszenia z instrukcją jak zalodować się na sronie liveleague.pl. Jednak zaraz po wysłaniu zgłoszenia podane były dalsze kroki jakie musisz podjąć, w tym rejestracja na stronie liveleague.pl. W związku z tym myślę, że nie powinno być żadnych problemów a tym bardziej dyskwalifikacji z turnieju Cytuj
mataman 35 Opublikowano 31 grudnia 2011 Opublikowano 31 grudnia 2011 Panowie przyjmijcie do wiadomości że turnieje organizowane na liveleague, charakteryzuja sie maksymalnym burdelem organizacyjnym Cytuj
Daddy 4 223 Opublikowano 1 stycznia 2012 Opublikowano 1 stycznia 2012 odpalam dziś fm4 a tutaj prezent od T10 i samochód typu jednorożec, jeden z najtrudniejszych achivów z głowy Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 1 stycznia 2012 Opublikowano 1 stycznia 2012 ja dostałem jakiegoś Aston Martin'a z namalowaną kokardką - niestety odblokowało mi tylko te gów.ienka (znaczki jakieś) Cytuj
mataman 35 Opublikowano 1 stycznia 2012 Opublikowano 1 stycznia 2012 Vipy na święta dostały dwie furki jedna z nich to był jednorożec właśnie. A najtrudniejszy to jest acziw za kinkieta Cytuj
MaZZeo 14 183 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 Ma ktoś już Jalopnik Car Pack? Albo November Car Pack? Z chęcią bym się z kimś jutro zmierzył Lamborghini Aventador vs Pagani Huayra na jakimś fajnym torze i zrobiłbym z tego filmik Cytuj
kosamisiu 0 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 Mam pakiecik dodaj mnie to troche pojezdze KOSA POLAND najbardziej podoba mi sie audi RS 5 cud miod maszynka Cytuj
orion50 632 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 Ktoś wcześniej napisał, że ekipa AGM zdominuje turniej. Być może, ale oni są genialni tylko na swoich galaktycznych setupach. Jeszcze w FM3 miałem przyjemność z kilkoma się ścigać wozami seryjnymi i zapewniam, że są to goście spokojnie do pokonania przez co bardziej ogarniętych nie mówię, że dokonałbym tego ja, ale myślę, że Michał z Magikiem mogli by ich poskładać. Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 No to możecie się pokazać w rywalach na mugello. Tak dla zabawy Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 (edytowane) Ktoś wcześniej napisał, że ekipa AGM zdominuje turniej. Być może, ale oni są genialni tylko na swoich galaktycznych setupach. Jeszcze w FM3 miałem przyjemność z kilkoma się ścigać wozami seryjnymi i zapewniam, że są to goście spokojnie do pokonania przez co bardziej ogarniętych nie mówię, że dokonałbym tego ja, ale myślę, że Michał z Magikiem mogli by ich poskładać. Dokladnie, w finalach NFS'a na LL (w ktorych jak dla mnie zostalem po prostu ostro wy(pipi)any) mialem okazje scigac sie z czolowka. Ich cala przewaga brala sie ze znakomitych tuningow, poza jednym graczem - PGS Lecho. Jezdzi jakby cala trase widzial w ukladzie zero jedynkowym. Nigdy go nie wyprzedzilem. Reszta jest jak najbardzie do powalczenia, dlatego, troche zaluje, ze sie nie zapisalem. Edytowane 8 stycznia 2012 przez easye Cytuj
orion50 632 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 No to możecie się pokazać w rywalach na mugello. Tak dla zabawy Jakbym miał konsole i FM4, to czemu nie. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 150 poziom zaliczony - praktycznie wszystko wbite online niestety kariera podzieliła losy tej z fm3 i czeka na lepsze dni Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 Darmocha do Forza 4: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4jN0bWEKpyk Cytuj
Gość Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 Nie mam na dysku sejwa z FM4, a chciałbym do niej powrócić. Statystyki całe są na oficjalnej stronie i tu pytanie: zaczne od zera, czy stuff jest przypisany do mojego konta i grę zastanę w stanie, w jakim ją zostawiłem? Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 Od zera. Zostały tylko ststy i lvl. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 fajnie zmontowane pojedynki aut - polecam wszystkie części http://www.youtube.com/watch?v=UXF1SOBSjq0&feature=mfu_in_order&list=UL Cytuj
Daddy 4 223 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 Darmocha do Forza 4: http://www.youtube.c...d&v=4jN0bWEKpyk auto obadane, całkiem fajne dwa pytania do tych co kupili jakiś car pack: 1. Są jakieś samochody z trybem autovisty ? 2. W karierze te czarne pala kwadracików się zapełniły ? Jeśli są bez zmian to oznacza że powinna pojawić się paczka tras, kiedyś. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 jak wygląda sprawa z unicornami? można takowy podarować? (do aczika potrzebuję - oczywiście zaraz odsyłam) Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 jednorożców i aut otrzymanych np za import sejwa nie idzie sprzedać ani nawet wysłać komuś w prezencie. jeżeli auto ma ikonkę prezentu to jest zablokowane i nic z nim nie zrobisz. 1 Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 @Colin84 - no to kiszka... Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 na jednorożca jest kilka sposobów. FM3 + pakiet VIP + import save'a do FM4 konkursy od T10, np fotograficzne trivie na fejsie gifty od T10 dla vipów w uj kasy by licytować na aukcjach do wyboru co kto lubi ale opcja pierwsza najłatwiejsza choć nieco kosztowna. Cytuj
mataman 35 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 Najprościej było kupic kolekcjonerkę Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 tę, którą wycofali ze sprzedaży w ostatniej chwili? zapomniałem że kolekcjonerka dawała przecież status vipa Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 (edytowane) na jednorożca jest kilka sposobów. FM3 + pakiet VIP + import save'a do FM4 konkursy od T10, np fotograficzne trivie na fejsie gifty od T10 dla vipów w uj kasy by licytować na aukcjach do wyboru co kto lubi ale opcja pierwsza najłatwiejsza choć nieco kosztowna. Do końca stycznia jest jeszcze jedna możliwość wygrania jednorożca (2003 Ferrari challenge stradale) w trybie rywali w King of the track trzeba pobić czas 1:13,98 na Road atlanta używając Mazdy MX5. Dodatkowo każdy kto weźmie udział dostanie Pagani Hyuara z unikatowym malowaniem ale nigdzie nie pisze czy to jednorożec czy nie. PS: link do newsa http://forzamotorspo..._the_track_jan/ (większość to brednie na temat konkursu w którym tylko hamgurgery mogą wygrać kurtkę z autografem jakiegoś kierowcy ale auto dostają wszyscy ^_^) Edit: @easye Ja już zrobiłem a wymiataczem nie jestem wystarczy lotny start i heja Edytowane 20 stycznia 2012 przez Darth Krizzo 1 Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 a ten czas jest do zrobienia, czy tylko dla wymiataczy ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi