Colin 1 974 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 gdyby ktoś chciał sobie popatrzeć na szczegóły http://forzamotorsport.net/en-US/2013_srt_viper/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 Patrzac z boku i z tylu to faktycznie przypomina pierwsza generacje. Ale nie podoba mi sie ta czarna wstawka z tylu (wyglada jak plastik). Przod tez jakis malo ciekawy. Pierwszy Viper nadal najpiekniejszy:P Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 Kogo tam Viper. Nowe tory by dali. Cytuj Odnośnik do komentarza
porschman 3 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 (edytowane) Cudo ten Viper-ek chociaż przednie światła ma trochę downowate podobnie jak nowy SL... http://www.fotoszok....716103.jpg.html http://www.fotoszok.pl/show.php/966580_viper-5716105.jpg.html Chyba wiadomo jakie jeszcze auto dostaniemy Edytowane 5 kwietnia 2012 przez porschman Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 (edytowane) wersja GT mniam. cywilny viper z tyłu trochę jak maserati a z przodu nieco jak ferrari klepane bejsbolem. mnie cały czas zastanawia co jeszcze dostaniemy oprócz Porsche. na stronie na liście marek są dwa pola coming soon. jedno wiadomo, a drugie? btw jeżeli ktoś ma ochotę na łatwego jednorożca to w miesięcznych eventach polecam pogromcę pachołków na mugello. czas do pobicia - 3:14.317. dość łatwy event. poniżej 3:20 idzie spokojnie zejść. nagroda zostanie dopiero wybrana ale do wyboru jest GT500, Superleggera i Mine's R34. edit: nowy czas do pobicia Edytowane 7 kwietnia 2012 przez Colin84 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 25 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2012 To już season pass nie objemuje c'nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 25 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2012 Nie wiem, nie kupuję tych DLC. Jeśli to jest 7 dodatek, to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2012 Po(pipi)alo ich z tym doborem samochodow. Jedno ciekawe na cale DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 25 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2012 (edytowane) To jest gra o samochodach, gdzie masz przekrój od najniższych do najwyższych klas aut. Dlatego to samo jest w dodatkach. Co byś chciał? Same auta klasy S i R? To nie jest Need for Speed. Edytowane 25 kwietnia 2012 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2012 (edytowane) Za(pipi)ista argumentacja Chcialbym cos szybszego od Tranzita.Po co takie auta? zeby sie bawic w policjantow i zlodziei? Chcialbym cos bardziej eksytujacego od Nissana sedana z '91. Po co takie auta? Zeby wystawic w komisie? Myslalem ze to gra wyscigowa, gdzie liczy sie predkosc i dynamika. Nie ma lepszych pomyslow? Nie mogliby wrzucic najbardziej kluczowych bolidow F1 z okresu tych 60 lat? Nawet jesli mialoby byc platne, co by bylo ciekawsze? Tranzyt, czy Lotus 98t z 1200 koni mechanicznych, ktory plywa na prostej, przy dodaniu gazu, a dzwiek turbiny skrzeczy i piszczy, jakby mial rozerwac uszy? Co by odbilo sie wiekszym echem i dalo wiecej frajdy i ekscytacji? Stary Opel czy ryczacy, piekielnie szybki Williams FW14 z aktywnym zawieszeniem, jakby lewitujacy nad trasa, ktorym mozna robic niestworzone manewry? Czy dajac taki pack, z samochodami, ktorych jeszcze chyba nigdzie i nigdy nie bylo na taka skale, nie zapisaliby sie na zawsze w historii gier wyscigowych i nie odbili konkurencji daleko za siebie? Przeciez zrobiliby gre, w grze. I to jaka. Z czego mielby wieksze zyski? Dla fana MOTORSPORT, odpowiedz jest oczywista. Edytowane 25 kwietnia 2012 przez komar737 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 25 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2012 Odpowiedź jest prosta - to nie gra dla Ciebie. Idąc tym tokiem rozumowania, to mogli dać do gry same fury od klasy S, no bo Twoim zdaniem dają więcej frajdy. Masz błędne pojęcie o tym czego chcą fani motoryzacji grający w Forza 4. W takich paczkach, które były przygotowywane przez community (jalopnik) wcale nie było samych super aut, a wręcz przeciwnie. A jeżeli interesuje Cię jedno, dwa auta z paczki, to możesz kupić tylko je. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2012 (edytowane) To niech zmienia gre na Forza Automotive Skoro jestes potrolheadem (a pewnie jestes), to powiec szczerze, co bys wolal? Nie chcialbyc takiego packa, jaki tutaj opisalem, za iles tam MSP, zamiast dwoch srednich? Edytowane 25 kwietnia 2012 przez komar737 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 25 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2012 Ja jestem casualem, mam gdzieś dodatki z autami Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2012 Haha, to trzeba bylo powiedziec. Nie podejmowalbym z toba dyskusji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2012 Ciekawe, czy doczekamy się kiedykolwiek jakiejś trasy w DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2012 Oby. Dla mnie DLC w postaci samochodow w grach takich jak GT czy FM to rzecz zbedna. Te gry maja tyle fur w podstawce ze i tak nie ogram nawet polowy Co innego tory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2012 Ale fakt faktem - ja tam wolę pełen zakres fur w dodatkach, a takimi mega szybkimi bolidami to już w ogóle jeżdżę w grach z przymusu - wolę starą Celicę, albo cokolwiek takiego - dużo przyjemniej się tym jeździ. Zgadzam się z Donem - od zapierdalania jest NFS, a Forza jest dla prawdziwych miłośników motoryzacji, którzy jarają się możliwością śmigania po torach taką samą furą, jak ich własna, albo jakimś dobrym klasykiem, jazdy dla przyjemności, nie dla prędkości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2012 (edytowane) Niech zmienia nazwe na Forza Automotive, wobec tego. Czyli prawdziwi fani motoryzacji fascynuja sie starymi Celicami, a ja, osoba, ktora historie sportow motorowych zna na pamiec, jestem odsylany do arcadowego Enefesa. Troche smieszne, co? Edytowane 25 kwietnia 2012 przez komar737 Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2012 Jesli dla Ciebie jako "prawdziwego fana motoryzacji" głównym kryterium w ocenie samochodu są jego osiagi to gratuluję.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2012 (edytowane) Czy ja mam do czynienia tutaj z idiotami? Wyglada na to, ze tak Edytowane 25 kwietnia 2012 przez komar737 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2012 bez takich podjazdów. każdy może mieć własne zdanie ale skoro kilka osób napisało niemal to samo i ma podobne podejście to chyba coś w tym jest? owszem superszybkie bryki, na które nigdy nas nie będzie stać są spoko. nie można jednak dyskryminować wolniejszych klas czy starszych maszyn. w końcu dobry kierowca poradzi sobie z każdym autem i czerpie przyjemność z prowadzenia a nie tylko zapyerdalnia. jest różnica pomiędzy prowadzeniem auta typowo wyścigowego a takiego który nie został stworzony do bicia rekordów. zupełnie inne wyzwanie i trzeba się napracować bo nie jadą jak po sznurku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2012 (edytowane) Kilka osob, w tym jeden casual, a drugi w ogole nie zrozumial, o co chodzi. Wlasciwie, liczac ciebie, to trzech. Nice one. Tak, ale wszyscy uwazaja, ze wrzucenie takiego packa, o jakim ja mowie, jest w grze wyscigowej, niepotrzebne. Wiec niech beda dwa packi z Transitami, zamiast jednego z kwintesencja i historia motorsportu (przypominam, gra ma w nazwie Motorsport, chyba nie od pardonu) i zarazem lwiego odlamu motoryzacji. W koncu trzeba dac to, co chce wiekszosc. Odnosnie jazdy, jak po sznurku to myslisz, ze wszystkie bolidy prowadzily sie zawsze tak, jak te dzisiejsze? Dopiero w przelomie lat 70i i 80, pojawila sie rozwinieta aerodynamika i efekt przyziemny, ale tamte samochody mialy takie doladowania, ze przy kwalifikacjiach, mimo tego wszystkiego, ciezko je bylo utrzymac NA PROSTEJ w gornym zakresie obrotow. Tym samym, nigdzie nie dyskryminuje "starszych fur". http://www.youtube.com/watch?v=2jMkI9S83T4&feature=related Czy tylko ja chcialbym powalczyc z taka bestia? W grze ktora nazywa sie Forza MOTORSPORT i traktuje o wyscigach? Edytowane 25 kwietnia 2012 przez komar737 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 26 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2012 Czy ja mam do czynienia tutaj z idiotami? Wyglada na to, ze tak Masz już 60%, dlatego Ci odpuszczam, ale jeszcze jedno podobne zdanie i nie zawaham się w dowaleniu kolejnych 20. Mi też nie do końca się podoba, to co robi T10 w związku z DLC, ale to nie powód żeby cisnąć po innych użytkownikach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 26 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2012 kwestia gustu z doborem samochodów w DLC, paczka mi się podoba ale i tak nie kupie bo mam dosyć samochodów w grze, nowe trasy powinni dać a na to już nie ma co liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi