Michał102 870 Opublikowano 26 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2jMkI9S83T4&feature=related Czy tylko ja chcialbym powalczyc z taka bestia? W grze ktora nazywa sie Forza MOTORSPORT i traktuje o wyscigach? Kolega chyba pomylił "dyscypliny" Proponuję pograć w rF2. FM nigdy nie była i nigdy nie będzie hardcoreowym symulatorem i wrzucanie takich fur zupełnie mija się z celem. Fizyka zawarta w grze nie pozwoli Ci, byś czerpał 100% satysfakcji z walki z takim potworem. Każdy kto ograł betę rF2 wie co mam na myśli. Po prostu nie można wszystkiego pchać do gry na siłę... 1400 konny bolid, którego utrzymanie na torze to prawdziwa masakra pasuje do FM jak świnia do baletu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2012 A kiedy rF2 wychodzi na Xa? Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 110 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2012 Są jakieś bonusy na początek za przejście Forza Motorsport 3 czy nie ma ? Nie wiem czy warto robić calaka . Brakuje mi już tylko filmiku bo nie mam dysku i tego badziewnego driftingu którego nie lubię w grach wyścigowych . Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2012 Dostajesz samochody na samym poczatku FM4, jesli wybierzesz opcje odczytu save'a z FM3. Im wyzszy poziom kierowcy w trojce, tym lepsze samochody dostajesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2012 @komar Od dawna jasne jest, że jeśli chcesz hardkorowych symulatorów, to nie pakujesz się w konsole. Konsole mają sprawiać przyjemność z grania, a jak chcesz walczyć, to kupujesz sobie PC, kierownicę i masz piękny wybór gier. Widać po "sukcesie" RBR, czy w tej generacji Race Pro, jak radzą sobie symulatory na konsolach. Poważnie, kup sobie rF1 choćby, teraz w sklepach jest w okolicach 35-40zł i masz symulację, możesz sobie pościągać bolidy i masz coś dla siebie. Tak, jak tu już ktoś powiedział - skoro tego chcesz, to po prostu FM4 nie jest grą dla Ciebie. To tak, jakbyś kupił Call of Duty 4 i narzekał, że nie wychodzą DLC zawierające wyłącznie walkę z powietrza (była tam o ile pamiętam w grze taka krótka sekwencja, ale cała gra po prostu jest o czym innym, a to ma być odskocznia, nie temat przewodni). Poza tym - jeśli dla Ciebie to powtarzane "Motorsport" to tylko najszybsze bolidy, to współczuję. Przejedź się kiedyś na tor, pooglądaj jakiś rallycross, pooglądaj choćby Kia Picanto Cup, albo czasówki na zlotach youngtimerów, gdzie walka potrafi być naprawdę niesamowita i zrozum, że nie chodzi tu tylko o prędkość. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2012 (edytowane) Czyli juz do konca powinni wydawac takie DLC, jak do tej pory, a wyscigowek byc nie moze. Rozumiem. Przepraszam... Edytowane 28 kwietnia 2012 przez komar737 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2012 Po to przeciez dali mozliwosc wykupienia pojedynczych fur. Ja akurat naleze do osob ktore w FM wola jezdzic klasykami niz furami stricte sportowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2012 Ja wole cywilne, stuningowane samochody. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2012 (edytowane) No mowie, ze przepraszam. Wyglupilem sie. Przestancie mnie pietnowac. Edytowane 29 kwietnia 2012 przez komar737 Cytuj Odnośnik do komentarza
EvilGucio 17 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2012 Czy nowa kopia Forzy zawiera Season Pass'a? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2012 (edytowane) Czy nowa kopia Forzy zawiera Season Pass'a? no gdzie - trzeba zapłacić 2400 MSP kupujesz dla nowych, używanych - bez różnicy Edytowane 29 kwietnia 2012 przez maciekww28 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 5 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2012 T10 rozpoczyna promocję dodatku Porsche który wyjdzie 22ego. od poniedziałku codziennie będą ujawniać 2 modele z nadchodzącej paczki. http://forzamotorsport.net/en-us/porsche_unveil_announce/ Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 5 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2012 Nie było jeszcze żadnej wersji z wszystkimi DLC ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 5 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2012 nie i na taką wersję ewentualnie trzeba będzie poczekać jeszcze wiele miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2012 Nie mam zamiaru kupować tego dodatku, ale mogliby przestać cedzić informacje o swoich produktach. Strasznie mnie to denerwuje w Turn 10. Daliby normalny trailer i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 6 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2012 takie akcje jeszcze byłyby zrozumiałe przed premierą nowej gry ale nie DLC xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 7 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2012 (edytowane) Zwykłe budowanie hype'u i podniecanie się wielkim powrotem Porsche do FM, jestem już zmęczony DLC zawierającymi tylko auta. Jakby nie patrzeć w paczka z Porsche nie wniesie nic poza autami bo co mi po 10 takich samych eventach jakie już są w grze ? Edytowane 7 maja 2012 przez Darth Krizzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 8 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2012 A po co ci trasy? Przeciez to nie jest gra wyscigowa, tylko do jezdzenia Przedmiescie Londynu wystarczy. :blum1: Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 8 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2012 Zwykłe budowanie hype'u i podniecanie się wielkim powrotem Porsche do FM, jestem już zmęczony DLC zawierającymi tylko auta. Jakby nie patrzeć w paczka z Porsche nie wniesie nic poza autami bo co mi po 10 takich samych eventach jakie już są w grze ? Wniesie nowe Achievementy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 9 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2012 Nareszcie kupiłem czwartą Forzę. Nie powiem - fajowa jest. Tylko mam takie pytanie małe: Czy jak zakupie tego season passa za 2400 elektronicznych pieniędzy, to będę miał wszystkie dostępne w grze samochody? Czy może mimo kupienia tego passa, zostaną jakieś paczki, które trzeba by było zakupić oddzielnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 9 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2012 Season Pass daje dostęp do 6 pierwszym paczek czyli 60 aut. obecnie wyszła nowa paczka Top Gear która w to się nie łapie. w przyszłości wyjdą kolejne, za które trzeba będzie osobno zapłacić. 22ego wychodzi dodatek Porsche z 30 autami, eventami i achievementami więc przemyśl wydawanie punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 9 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2012 nie, zostanie największa paczka z 30 Porschakami a samochody możesz kupować pojedynczo jak co w innych paczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 9 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2012 Aha. 30 porschaków średnio mnie jara, także raczej zakupie chyba tego season passa. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 obecnie wyszła nowa paczka Top Gear która w to się nie łapie. Jak nie jak tak. Jak masz SP to normalnie można ją pobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 można było z powodu swoistego glitcha, były z tym jaja. nie wiem czy nadal można ale z zasady TG się nie wlicza w SP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi