maciekww28 848 Opublikowano 12 października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 października 2012 na aukcji też nie kupisz 1. nie stać Cię 2. t10 chyba zablokowało taką możliwość pozostają zadania w grze oraz konkursy na forza.net Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 12 października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 października 2012 (edytowane) w Rivals Mode czasami sa do wygrania. Jezeli nadal mozna je sprzedawac, moge Ci pomoc. Edytowane 12 października 2012 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 13 października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 października 2012 przecież nigdy nie można było ich sprzedawać. tak samo jak "prezentów" z FM3. MaZZ - poluj na nie w rywalach, w eventach typu bounty hunter (często się pojawiają i nie są zazwyczaj zbyt wymagające), podczas jakichś imprez na czacie czy też przejażdżek z dev'ami. w ostateczności wydaj 800 msp na paczkę do FM3, kup wymagane auta i jeszcze raz import. maciek - z tą pomocą to widocznie miał po prostu pecha albo ingerencja była za duża. sam na premierę wbiłem parę achivów za kinecta i problemu nie było. z jednym eventem na jednorożca kumpel mi pomógł i też bez efektu. fakt, dostałem raz bana na innym koncie za kombinowanie z klonowaniem aut ale to już było raczej ewidentne. co do opisanej przez Ciebie sytuacji widocznie błędem było odzyskiwanie konta. w sumie nie wiem po co to robił. auto i tak przecież idzie na profil niezależnie gdzie jest konto czy save. Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 13 października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 października 2012 Colin masz kinkieta? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 14 października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 października 2012 (edytowane) Czy ktos moglby kupic malowanie aaa Forza. W projektach w slowach kluczowych niech wpisze aaa. MariuszB35, dzieki wielkie za pomoc! Edytowane 14 października 2012 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 22 października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 października 2012 MaZZ - poluj na nie w rywalach, w eventach typu bounty hunter (często się pojawiają i nie są zazwyczaj zbyt wymagające) Wystarczy tylko ukończyć takie zawody by je wygrać? Jak często się pojawiają? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 22 października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 października 2012 zależy od specyfiki eventu. czasami wystarczy wziąć udział, najczęściej trzeba wykręcić jakiś konkretny czas / wynik w drifcie. nie wiem jak teraz bo już nie mam gry ale swego czasu praktycznie co 2 tygodnie był jakiś bounty hunter z jednorożcem. albo pojawi się jakiś bounty hunter / rywal albo game with dev. w trakcie wyścigów serii american le mans lubią też na chacie rozdawać auta na zasadzie kto pierwszy ten lepszy (kod) lub też kto pierwszy odpowie na pytanie. wtedy sam może wybrać sobie nagrodę. monitoruj oficjalne forum forzy, sprawdzaj wiadomości w grze i czekaj na okazję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 22 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2012 http://forums.forzamotorsport.net/forums/1/5858160/ShowThread.aspx Jest okazja do zdobycia unicorna jak ktoś jeszcze nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 26 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2012 http://forums.forzam...ShowThread.aspx Jest okazja do zdobycia unicorna jak ktoś jeszcze nie ma. Past Times: 2:38.625 2:34.154 2:27.981 2:25.044 2:24.511 2:23.961 Latest Time: 2:23.093 Ja nabiłem 2:29 i max co mogę więcej ucisnąć Imprezą B500 to jedna sekunda, może półtorej. I co, nie dostane Unicorna? Trzeba pobić ten latest time? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 26 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2012 wystarczy że będziesz miał identyczny czas podany jako ostateczny Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 3 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2012 (edytowane) wystarczy że będziesz miał identyczny czas podany jako ostateczny Nie rozumiem co ty tu napisałeś. Nie dostałem unicorna, w ogóle nie wiem o co chodzi w tym, pisze żeby pobić czas, zrobiłem to i nic, poyebane to jest. Czy przy postowaniu w Week in Review na stronie Forzy jest szansa żeby go dostać? Edytowane 3 grudnia 2012 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 3 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2012 pobiłeś czas w terminie podanym przez autora wpisu i na jego zasadach? jak pobiłeś wynik to poczekaj trochę. nie wysyłają aut następnego dnia. czasami trzeba trochę poczekać. tydzień, dwa bywały normą. zdarzało się nawet, że auto czekało do odbioru jakiś miesiąc po evencie. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 3 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2012 czego nie rozumiesz? jest zadanie, koleś podaje swój ostateczny czas i żeby wygrać musisz: a) pobić jego czas b) uzyskać identyczny czas jak on jak spełniłeś powyższe wymagania a autka nie dostałeś, na forza.net jest specjalny temat gdzie możesz przypomnieć o swojej wygranej Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 3 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2012 Nie rozumiem tych podanych czasów i ich rozrzut od 2:38 do 2:23, który miałem w końcu pobić? Ja uzyskałem 2:29 myślałem że to starczy na unicorna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 3 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2012 No przecież typ zszedł finalnie na 2:23.093, więc zabrakło Ci 6 sekund całych. Trzeba pobić ostateczny czas, czyli najlepiej pobić przedostatni z dużym zapasem i liczyć, że szczególnie nie poprawi. Nie wiem jaki był poziom tego czasu, jak był ten challenge z Viperem to spokojnie szło pobić najlepszy czas, chociaż już odczuwało się przydatność skrzyni ze sprzęgłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 3 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2012 (edytowane) łeee... tam..., no wiadomo że im wiecej jeździsz jedną trasę z czasem Twoje okrążenia będą coraz lepsze - swój najlepszy przejazd uzyskałeś po jednym kółku? wątpię Edytowane 3 grudnia 2012 przez maciekww28 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 3 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2012 Nie, przejechałem może z 5, ale jak włączyłem ducha jadącego na poziomie 2:20 który mnie odganiał na każdym zakręcie to stwierdziłem że pewnie dobrze ustawił autko, a ja w tuning nie lubię się bawić i nie umiem Dzięki wampis, w takim razie będę dalej patrzył ale też zauważyłem że warto postować pod Week in Review. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 5 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2012 Pytanko mam Czy ten achievement Bucket List 80 Finish 1st in every single race in the Event List in Career play mode. Można skompletować jeżdżąc sezon za sezonem (czyli te 10 lig)? Czy te proponowane dla mnie wyścigi nie będą sie powtarzać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 5 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2012 Nie, musisz wybierać wyścigi z listy. A swoja drogą, jakby nawet gra dobierała z nieukończonych wyścigów, to jaki byłby sens słuchania narratora i pomijania filmików? Powodzenia z tym achievem, na TA podają czas ponad 200 godzin. Możesz oczywiście jeździć albo wynająć kierowcę, chociaż pewnie wiesz, bo w Forzie 3 masz calaka widzę. Mnie tam już się nie chce powtarzać tego wyczynu w 4, za dużo czasu to zajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 5 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2012 A dobicie do 50 levelu jakiegoś producenta i wykupienie 5 najdroższych fur w grze dużo zajmie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 6 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2012 Na najdroższe auta to najlepiej znajdź grupę chętnych graczy, ustalcie kto co kupuje i potem po kolei przesyłajcie sobie cały zestaw. 50 level zajmuje bardzo długo, ale można go zboostować znacznie szybciej jeśli nie ma się ochoty tyle jeździć w karierze. Na trueachievements.com są szczegóły, ogólnie chodzi o jeżdżenie 50 kółek na Test Track Layout A, na prywatnym multi z pełnym AI, samochodem klasy R1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 7 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2012 Witam, Jako ze od niedawna znowu mam x-box i zaczalem przygode z Forza 4, mam pytanie czy jest jakis klub do ktorego mozna dolaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 110 Opublikowano 20 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2013 Pograłem trochę w Forza 4 online i ... chyba nie trafiłem na to czego szukałem . Niestety grałem na zdrapce 24h i to tylko ze 2 godziny bo większość czasu FIFA 13 . Pytanie : gdzie znajdę wyścigi z powyłączanymi wszystkimi ułatwieniami bo offline na takich jeżdżę ? Grałem z wyłączonymi ale zero szans bo wszyscy po trawie szybciej jechali w zakrętach No i co to było za cudo jak jakiś gość skakał po wszystkich powodując karambole i potem wygrał z mega przewagą ? Skill z Tekkena ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 20 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2013 skaczące auta to zazwyczaj efekt lagu albo kiepskiego połączenia. czasami też tak się dzieje...bo po prostu tak się dzieje. wielokrotnie doświadczaliśmy tego ze znajomymi jak jeździliśmy dla zabawy. popatrz w opcjach wyszukiwania. można chyba włączyć zaawansowane filtry i poszukać tego, czego się chce. ewentualnie załóż własne lobby z własnymi ustawieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 110 Opublikowano 20 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2013 No te skaczące auto było tylko jedno . Coś jak Ninja Rozwalił kilka samochodów i uciekł wszystkim do przodu . Dwóch chłopków go jednak jakoś dogoniło Po tym biegu w głosowaniu został wykopany z lobby . Co do wyścigów z powyłączanymi ułatwieniami to poszukam następnym razem . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi