Opublikowano 15 czerwca 201014 l No witam ! Tak sobie czytam gram.pl i info o konferencji Activision i oto co zobaczyłem: Niejako w tle pojawiały się gry. Widzieliśmy zwiastun Call of Duty: Black Ops, DJ Hero 2, Guitar Hero: Megadeth oraz Tony Hawk: Shred. Bohater ostatniej gry pojawił się też na scenie. Po przeszukaniu internetu znalazłem nawet jakąś listę piosenek, jednak zaznaczyć muszę, że nie jest to sprawdzone info: 1. Countdown To Extinction Begins * Megadeth - Countdown To Extinction * Megadeth - Trust * Megadeth - Crush 'Em * Megadeth - Family Tree * Megadeth - A Tout Le Monde (Encore) 2. Palms Are Getting Wet * Megadeth - Foreclosure of A Dream * Megadeth - Sweating Bullets * Megadeth - Elysian Fields * Megadeth - The Killing Road * Megadeth - Youthanasia (Encore) 3. Swaying To The Symphony of Destruction * Megadeth - Train of Consequences * Megadeth - Crown of Worms * Megadeth - Skin O' My Teeth * Megadeth - Angry Again * Megadeth - Symphony of Destruction (Encore) 4. Your Darkest Hour * Megadeth - Disconnect * Megadeth - 1000 Times Goodbye * Megadeth - Dread And The Fugitive Mind * Pantera - Shedding Skin * Megadeth - In My Darkest Hour (Encore) 5. Can You Put A Price On Peace? * Megadeth - 99 Ways To Die * Megadeth - Wake Up Dead * Megadeth - Lucretia * Megadeth - The Conjuring * Megadeth - Peace Sells (Encore) 6. Rattle Your God **** Head! * Megadeth - My Last Words * Megadeth - Last Rites Loved To Deth * Megadeth - Ashes In Your Mouth * Megadeth - Good Mourning/Black Friday * Megadeth - Killing Is My Business... And Business Is Good (Encore) 7. Metal Up Your ****! * Megadeth - Bad Omen * Megadeth - Five Magics * Megadeth - Skull Beneath The Skin * Megadeth - Devils Island * Megadeth - Hangar 18 (Encore) 8. The Punishment Due * Megadeth - Tornado of Souls * Megadeth - Rattlehead * Megadeth - Chosen Ones * Megadeth - The Mechanix * Megadeth - Holy Wars... The Punishment Due (Encore) 9. The **** of Megadeth (bonus) * Megadeth - 502 * Megadeth - Absolution * Megadeth - Black Curtains * Megadeth - Blackmail The Universe * Megadeth - Blood of Heroes * Megadeth - Burnt Ice * Nuclear Assault - Critical Mass * Megadeth - Diadems * Megadeth - High Speed Dirt * Megadeth - Into The Lungs Afire (Into The Lungs of Hell + Set The World Afire) * Megadeth - Kick The Chair * Megadeth - Kill The King * Megadeth - Looking Down The Cross * Testament - More Than Meets The Eye * Megadeth - New World Order * Megadeth - No More Mr. Nice Guy * Megadeth - Paranoid * Megadeth - Return To Hangar * Megadeth - Rust In Peace... Polaris * Davetallica - Seek & Destroy * Slayer - South of Heaven * Megadeth - The Scorpion * Megadeth - Victory * Megadeth - Washington Is Next What say you, grupowcu ?
Opublikowano 15 czerwca 201014 l Jeśli powstanie na silniku 5/6 części i zrobione przez ekipę od GH:Metallica to jestem jak najbardziej za.
Opublikowano 15 czerwca 201014 l To będzie najlepsze Guitar Hero w dotychczasowej historii. W ciemno biorę.
Opublikowano 15 czerwca 201014 l To będzie najlepsze Guitar Hero w dotychczasowej historii. W ciemno biorę. To ty masz jakąś konsolę? O_o
Opublikowano 16 czerwca 201014 l no fajnie ;d znowu rockmani będą mogli pograć na swoich plastikowych gitarach 8)
Opublikowano 16 czerwca 201014 l Jak na GH, to kawałki gościnne nie powalają. Choć większośći chyba spodoba się zmniejszenie ich ilości...
Opublikowano 19 czerwca 201014 l No (pipi), nie chce mi się znów kupować instrumentów Edytowane 19 czerwca 201014 l przez marcin0903
Opublikowano 20 czerwca 201014 l Oj no (pipi) macie problemy, wystarczy pomyśleć, na pewno macie kilka nowszych/starszych gier, coś starszego na sprzedaż, pozbędziecie się tego i macie ze 300 zł, a tyle kosztują instrumenty do jedynki..
Opublikowano 20 czerwca 201014 l Oj no (pipi) macie problemy, wystarczy pomyśleć, na pewno macie kilka nowszych/starszych gier, coś starszego na sprzedaż, pozbędziecie się tego i macie ze 300 zł, a tyle kosztują instrumenty do jedynki.. Ja za odkurzenie domu nie dostaję na DrumRocker'a
Opublikowano 20 czerwca 201014 l Całe "Rust in Peace" jest do ściągnięcia w RB, reszta się nie liczy.
Opublikowano 20 czerwca 201014 l Autor "Peace Sells...But Who's Buying" jest lepsze od "Rust in Peace", szczególnie utwierdził mnie w tym przekonaniu środowy występ Rudego. Tak czy inaczej, najlepsze piosenki mamy już w RB. Mam tylko nadzieję, że wraz z RB3 dojdzie obsługa dwóch stóp i pojawią się odpowiednie charty
Opublikowano 20 czerwca 201014 l "Peace Sells...But Who's Buying" jest lepsze od "Rust in Peace" wypluj te słowa ziomek.
Opublikowano 20 czerwca 201014 l Autor Oj, Filip, grabisz sobie =) Przy całym albumie odpływam, a "RiP" jakoś mnie nie porwało AŻ TAK. Ale absolutnie nie uważam go za słaby album.
Opublikowano 20 czerwca 201014 l No pewnie tak samo jak z GH: Metallica - silnik oraz sama gra kijowa, ale za to fun płynący z grania danych utworów będzie ratował wszystko