Keymaker 25 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 No witam ! Tak sobie czytam gram.pl i info o konferencji Activision i oto co zobaczyłem: Niejako w tle pojawiały się gry. Widzieliśmy zwiastun Call of Duty: Black Ops, DJ Hero 2, Guitar Hero: Megadeth oraz Tony Hawk: Shred. Bohater ostatniej gry pojawił się też na scenie. Po przeszukaniu internetu znalazłem nawet jakąś listę piosenek, jednak zaznaczyć muszę, że nie jest to sprawdzone info: 1. Countdown To Extinction Begins * Megadeth - Countdown To Extinction * Megadeth - Trust * Megadeth - Crush 'Em * Megadeth - Family Tree * Megadeth - A Tout Le Monde (Encore) 2. Palms Are Getting Wet * Megadeth - Foreclosure of A Dream * Megadeth - Sweating Bullets * Megadeth - Elysian Fields * Megadeth - The Killing Road * Megadeth - Youthanasia (Encore) 3. Swaying To The Symphony of Destruction * Megadeth - Train of Consequences * Megadeth - Crown of Worms * Megadeth - Skin O' My Teeth * Megadeth - Angry Again * Megadeth - Symphony of Destruction (Encore) 4. Your Darkest Hour * Megadeth - Disconnect * Megadeth - 1000 Times Goodbye * Megadeth - Dread And The Fugitive Mind * Pantera - Shedding Skin * Megadeth - In My Darkest Hour (Encore) 5. Can You Put A Price On Peace? * Megadeth - 99 Ways To Die * Megadeth - Wake Up Dead * Megadeth - Lucretia * Megadeth - The Conjuring * Megadeth - Peace Sells (Encore) 6. Rattle Your God **** Head! * Megadeth - My Last Words * Megadeth - Last Rites Loved To Deth * Megadeth - Ashes In Your Mouth * Megadeth - Good Mourning/Black Friday * Megadeth - Killing Is My Business... And Business Is Good (Encore) 7. Metal Up Your ****! * Megadeth - Bad Omen * Megadeth - Five Magics * Megadeth - Skull Beneath The Skin * Megadeth - Devils Island * Megadeth - Hangar 18 (Encore) 8. The Punishment Due * Megadeth - Tornado of Souls * Megadeth - Rattlehead * Megadeth - Chosen Ones * Megadeth - The Mechanix * Megadeth - Holy Wars... The Punishment Due (Encore) 9. The **** of Megadeth (bonus) * Megadeth - 502 * Megadeth - Absolution * Megadeth - Black Curtains * Megadeth - Blackmail The Universe * Megadeth - Blood of Heroes * Megadeth - Burnt Ice * Nuclear Assault - Critical Mass * Megadeth - Diadems * Megadeth - High Speed Dirt * Megadeth - Into The Lungs Afire (Into The Lungs of Hell + Set The World Afire) * Megadeth - Kick The Chair * Megadeth - Kill The King * Megadeth - Looking Down The Cross * Testament - More Than Meets The Eye * Megadeth - New World Order * Megadeth - No More Mr. Nice Guy * Megadeth - Paranoid * Megadeth - Return To Hangar * Megadeth - Rust In Peace... Polaris * Davetallica - Seek & Destroy * Slayer - South of Heaven * Megadeth - The Scorpion * Megadeth - Victory * Megadeth - Washington Is Next What say you, grupowcu ? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 Pff, sprzeda się tak dobrze jak Van Halen. Cytuj
jarken 33 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 Jeśli powstanie na silniku 5/6 części i zrobione przez ekipę od GH:Metallica to jestem jak najbardziej za. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 To będzie najlepsze Guitar Hero w dotychczasowej historii. W ciemno biorę. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 Kurrrrrwa *______________________* Kiedy kiedy kiedy kiedy?????? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 Do tej gry nawet Slima bym kupił... Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 To będzie najlepsze Guitar Hero w dotychczasowej historii. W ciemno biorę. To ty masz jakąś konsolę? O_o Cytuj
Sig 395 Opublikowano 16 czerwca 2010 Opublikowano 16 czerwca 2010 no fajnie ;d znowu rockmani będą mogli pograć na swoich plastikowych gitarach 8) Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 16 czerwca 2010 Opublikowano 16 czerwca 2010 Jak na GH, to kawałki gościnne nie powalają. Choć większośći chyba spodoba się zmniejszenie ich ilości... Cytuj
AdaSKo2211 1 Opublikowano 17 czerwca 2010 Opublikowano 17 czerwca 2010 Oj coś za dużo tych pioseneczek znalazłeś Zbyszku Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 (edytowane) No (pipi), nie chce mi się znów kupować instrumentów Edytowane 19 czerwca 2010 przez marcin0903 Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Tobie się nie chce, inni nie mają na to -.- Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Oj no (pipi) macie problemy, wystarczy pomyśleć, na pewno macie kilka nowszych/starszych gier, coś starszego na sprzedaż, pozbędziecie się tego i macie ze 300 zł, a tyle kosztują instrumenty do jedynki.. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Oj no (pipi) macie problemy, wystarczy pomyśleć, na pewno macie kilka nowszych/starszych gier, coś starszego na sprzedaż, pozbędziecie się tego i macie ze 300 zł, a tyle kosztują instrumenty do jedynki.. Ja za odkurzenie domu nie dostaję na DrumRocker'a Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Całe "Rust in Peace" jest do ściągnięcia w RB, reszta się nie liczy. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 20 czerwca 2010 Autor Opublikowano 20 czerwca 2010 "Peace Sells...But Who's Buying" jest lepsze od "Rust in Peace", szczególnie utwierdził mnie w tym przekonaniu środowy występ Rudego. Tak czy inaczej, najlepsze piosenki mamy już w RB. Mam tylko nadzieję, że wraz z RB3 dojdzie obsługa dwóch stóp i pojawią się odpowiednie charty Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 "Peace Sells...But Who's Buying" jest lepsze od "Rust in Peace" wypluj te słowa ziomek. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 20 czerwca 2010 Autor Opublikowano 20 czerwca 2010 Oj, Filip, grabisz sobie =) Przy całym albumie odpływam, a "RiP" jakoś mnie nie porwało AŻ TAK. Ale absolutnie nie uważam go za słaby album. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Ale ja mam koszulkę z Rust In Peace Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Ogolnie ta gra to bedzie kupa. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Zacznijmy od jednej prostej rzeczy - takowej gry chyba nie będzie? Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Gra będzie kupą, ale za to jaki zespół tam bedzie Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 No pewnie tak samo jak z GH: Metallica - silnik oraz sama gra kijowa, ale za to fun płynący z grania danych utworów będzie ratował wszystko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi