Opublikowano 12 lipca 201014 l Panowie powiedzcie mi czy da się LBP pobrać w polskiej wersji językowej? Bo ja mam konto na UK i po pobraniu wersja jest anglojęzyczna i nie ma opcji wyboru języka, a chodzi o to że laska wolałaby po polsku Niech ktoś napisze czy pobierając w Polsce ma wersję pl i czy w takim przypadku jest jakaś szansa bym ja taką mógł pobrać?? Dzięki Z tego co słyszałem, to wersja z uk store też ma polski język. Może masz włączony ang w ustawieniach systemowych konsoli i temu tak jest.
Opublikowano 12 lipca 201014 l Panowie powiedzcie mi czy da się LBP pobrać w polskiej wersji językowej? Bo ja mam konto na UK i po pobraniu wersja jest anglojęzyczna i nie ma opcji wyboru języka, a chodzi o to że laska wolałaby po polsku Niech ktoś napisze czy pobierając w Polsce ma wersję pl i czy w takim przypadku jest jakaś szansa bym ja taką mógł pobrać?? Dzięki Z tego co słyszałem, to wersja z uk store też ma polski język. Może masz włączony ang w ustawieniach systemowych konsoli i temu tak jest. Pomogło... Dzięki stary, sam bym nie wpadł że ustawienia systemowe konsoli mogą kontrolować język w grze. Z tym że przy uruchomieniu pojawiła się opcja potwierdzenia EULA dla polish policy, która niestety nie została potwierdzona mimo mojej chęci i nie zalogowało mnie online a w Main Menu mam do wyboru tylko "opowieść" a domniemam, że jakiś online tez powinien być. Ważne, że się język zmienił jednak trochę szkoda online (jeżeli to trwały uraz) w LBP ze względu na dostęp do leveli...
Opublikowano 12 lipca 201014 l Panowie powiedzcie mi czy da się LBP pobrać w polskiej wersji językowej? Bo ja mam konto na UK i po pobraniu wersja jest anglojęzyczna i nie ma opcji wyboru języka, a chodzi o to że laska wolałaby po polsku Niech ktoś napisze czy pobierając w Polsce ma wersję pl i czy w takim przypadku jest jakaś szansa bym ja taką mógł pobrać?? Dzięki Z tego co słyszałem, to wersja z uk store też ma polski język. Może masz włączony ang w ustawieniach systemowych konsoli i temu tak jest. Pomogło... Dzięki stary, sam bym nie wpadł że ustawienia systemowe konsoli mogą kontrolować język w grze. Z tym że przy uruchomieniu pojawiła się opcja potwierdzenia EULA dla polish policy, która niestety nie została potwierdzona mimo mojej chęci i nie zalogowało mnie online a w Main Menu mam do wyboru tylko "opowieść" a domniemam, że jakiś online tez powinien być. Ważne, że się język zmienił jednak trochę szkoda online (jeżeli to trwały uraz) w LBP ze względu na dostęp do leveli... W LBP online odblokowuje się dopiero po kilku levelach w singlu
Opublikowano 13 lipca 201014 l http://blog.eu.playstation.com/2010/07/13/let-us-know-what-games-you-want-to-see-in-playstation-plus/
Opublikowano 17 lipca 201014 l http://www.joystiq.com/ Kane and Lynch 2 demo for PS+ users on July 20 Edytowane 17 lipca 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 24 lipca 201014 l W moim przypadku mądry polak po szkodzie, bo właśnie miałem brać PSS+ ze względy na Littebig planet bo sama gra chodzi już po 60 zł a tu pech bo widzę że było dostępne tylko do 3 lipca a ja sądziłem że będzie dostępne przez pierwszy miesiąc :angry2:
Opublikowano 24 lipca 201014 l W moim przypadku mądry polak po szkodzie, bo właśnie miałem brać PSS+ ze względy na Littebig planet bo sama gra chodzi już po 60 zł a tu pech bo widzę że było dostępne tylko do 3 lipca a ja sądziłem że będzie dostępne przez pierwszy miesiąc :angry2: Z tego co pamietam to ta promocja byla wazna do 3 Sierpnia
Opublikowano 24 lipca 201014 l W moim przypadku mądry polak po szkodzie, bo właśnie miałem brać PSS+ ze względy na Littebig planet bo sama gra chodzi już po 60 zł a tu pech bo widzę że było dostępne tylko do 3 lipca a ja sądziłem że będzie dostępne przez pierwszy miesiąc :angry2: Z tego co pamietam to ta promocja byla wazna do 3 Sierpnia http://pl.playstation.com/ps3/news/articles/detail/item286584/PlayStation-Network-nabiera-nowej-jako%C5%9Bci-wraz-z-PlayStation-Plus/
Opublikowano 24 lipca 201014 l Wszystkim dziękuję za info. Właśnie zakupiłem + i jestem zadowolony ponieważ konsole mam od listopada ze pss prawie nie korzystałem więc ta oferta jest dla Mnie jak ulał. Grigori możesz poprawić datę darmowego LITTLEBIG PLANET do PSS+ bo trochę to mnie zmyliło Edytowane 24 lipca 201014 l przez marekjw2523
Opublikowano 29 lipca 201014 l Dla mnie PS Plus to zupełnie nie trafiony pomysł. Mając 200 zł wolę sam zdecydować na co przeznaczyć te pieniądze. Kupując PS Plus mam wszystko z góry narzucone. Oprócz tego dają jakieś ochłapy. Jeden dodatek do Killzone zamiast wszystkich trzech. 20% obniżki, które przy kwocie wydanej na subskrypcje wyglądają komicznie. Na 20ł zaoszczędzę 4zł. Wszelkie akcje typu wcześniejszy dostęp do dem też są tylko naciąganiem klienta. Wcześniej czy później i tak wszyscy będą mieli do nich dostęp bo to napędza sprzedaż. Kane & Lynch był już na drugi dzień dostępny dla wszystkich. Na razie usługa jest w powijakach i można ją traktować jako wizję przyszłości. Jak ktoś się z tym nie zgadza to mam niepodważalny argument. Dzięki PS Plus można już pobrać pierwszą, darmową, pełną grę w wersji trial z godzinnym limitem czasowym. Jeśli gra nam się spodoba wystarczy wtedy za nią zapłacić i po godzinie możemy grać dalej. Gorzej jak gra nam się nie spodoba. inFamous, o którym mowa, waży blisko 10 GB i w porównaniu ze zwykłym demem jest to granica nie do przekroczenia dla sporej ilości użytkowników. Jeśli ktoś ma HDD o pojemności 40 GB to w ogóle nie ma rozmowy. Do tego dochodzi czas jaki będzie się to ściągać. PS Plus jest niestety w tej chwili kierowany do małej grupy graczy. Usługa ta będzie przedzierać szlak i w przyszłości osiągnie większą popularność. Na razie zupełnie nie opłaca się w to inwestować jeśli się ma za mało kasy. Z resztą jak we wszystko co nowe i niesprawdzone. Wersje trial będą standardem w przyszłości i jest to pewne. Tak samo jak wszelkiego rodzaju subskrypcje.
Opublikowano 31 lipca 201014 l Bo trzeba kupić w promocji za 40zl roczny abonament A da sie tak? :> Jemu chodzi o kupowanie na 5 osób - składka po 40zł/rok.
Opublikowano 3 sierpnia 201014 l Najpierw od 4 do 31 sierpnia czeka nas miesiąc drugi. gra na PS3: Zen Pinball minis:Blast-Off Alien Zombie Death [*]gra PSone: Medievil[*]wersje demo: Pixel Junk Shooter Mafia 2 !!! [*]dodatki: Motorstorm Pacific Rift: Adrenaline Pack DLC[*]wersje próbne pełnych gier: Inferno Pool Mushroom Wars [*]przeceny: WipeOut HD Fury - 20% Super Stardust HD - 20% Zen Pinball Earth Defence Table - 20% Warhawk Triple Combo Pack DLC - 50% [*]tematy: PlayStation + Dynamic Theme Heavy Rain Crime Scene Dynamic Theme [*]2 awatary z Heavy Rain A tak prezentuje się ujawniony właśnie miesiąc trzeci, który zacznie się 1, a skończy 30 września: gra na PS3: Sam and Max: Devil's Playground (cały sezon) minis:Vector Tower Defense Echoes [*]gra PSone: Oddworld: Abe?s Oddysee[*]dodatki: Exclusive UFC Undisputed 2010 DLC[*]wersje próbne pełnych gier: Warhawk (użytkownicy PS+ mogą także kupić grę ze zniżką 50%) Inferno Pool [*]przeceny: LBP: Ico and Shadow of Colossus costume pack ? 50% Metal Gear Solid (PSOne) ? 50% Warhawk ? 20%* Pixel Junk Shooter - 20% [*]tematy: Exclusive PlayStation Move theme Exclusive ?Fish Tank? theme [*]Awatary: Eye Pet Blue Goalie Avatar Eye Pet DJ Avatar Edytowane 3 sierpnia 201014 l przez marekjw2523
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l Wypadałoby dodać, że od sierpnia SCEE obiecuje wrzucać niespodzianki (tak jak było co tydzień dla subskrybentów PS+ w US). Zobaczymy jak im to będzie wychodzić.
Opublikowano 1 września 201014 l Promocje http://www.vg247.com/2010/08/24/sony-offering-playstation-protection-plan-to-ps-subs-at-a-discount/ Sry za post pod postem, ale mamy kolejną promocję w Playstation Plus Jezeli ktoś od dzisiaj do 5 pazdziernika wykupi abonament na 12 miechów to dostanie za darmo Ratchet&Clank: Quest for Booty ;] http://www.vg247.com/2010/09/01/sign-up-for-ps-plus-get-ratchet-clank-quest-for-booty-free/ Edytowane 1 września 201014 l przez TakeshiX
Opublikowano 1 września 201014 l Powiem wam, ze beznadziejny jest ten europejski PS+ - ostatnio obczailem zawartosc amerykanskiego i powiem wam ze jest tam duzo wiecej stuffu. Edytowane 1 września 201014 l przez Yabollek007
Opublikowano 1 września 201014 l Wszystkie rzeczy sciągnięte "za darmo" z PS+ bedą dezaktywowane po wygaśnięciu subskrypcji? Nawet themy i dodatki do gier(które sa niby za darmo). Wiem ze całe gry wygasną ale czy dodatki i themy też?Dobrze ze rzeczy przecenione nie wygasają te z 50% zniżką bo to było by już czyste chamstwo! INFO: CI którzy kupią PS+ teraz (nie wiem od kiedy do kiedy) dostaną na własność Ratchet i Clank Quest of Booty(gra nie wygasa nawet po końcu subskrypcji)!! zostałem uprzedzony - sorki. Edytowane 1 września 201014 l przez QTF
Opublikowano 1 września 201014 l Wygasają tylko te, które są za friko. Themy chyba nie, przecenione na pewno nie.
Opublikowano 1 września 201014 l BIEDA... 1 września - 5 października: PSN: Sam and Max: Devil?s Playground (cały sezon) minis: Vector Tower Defense, Echoes PSone Classic: Oddworld: Abe's Oddysee Full Game Trial: Warhawk (50% rabatu dla abonentów przy zakupie), Inferno Pool Obniżki: LBP: Ico and Shadow of Colossus costume pack - 50%, Metal Gear Solid (PSone) - 50%, Warhawk - 50%, Pixel Junk Shooter - 20% DLC: Exclusive UFC Undisputed 2010 DLC Tematy dynamiczne: Exclusive PlayStation Move theme, Exclusive "Fish Tank" theme Awatary: Eye Pet Blue Goalie Avatar, Eye Pet DJ Avatar 6 października - 2 listopada: PSN: Street Fighter 2 HD Remix minis: Aero Racer, Yeti Sports PSone Classic: Syphon Filter Full Game Trial: Gravity Crash (50% rabatu dla abonentów przy zakupie), Hustle Kings (50% rabatu dla abonentów przy zakupie) Obniżki: Burn Zombie Burn (plus darmowy przedmiot w PS Home dla abonentów, którzy kupią grę) DLC: Zostanie jeszcze ogłoszone Tematy dynamiczne: Exclusive Move "Start the Party" theme, Exclusive "Halloween" theme Awatary: Pain: Jarvis i Le Toot Avatars, SingStar: Wannabe i Rising Star Avatars dobrze, ze nie wykupiłem tego abonamentu... gdyby były jakies niespodzianki tak jak w plusie dla hamburgerów to jeszcze ale to co oni dla nas serwuja jest po prostu biedne.
Opublikowano 1 września 201014 l Jaka bieda ? Ja widze parę niezłych gier jak choćby Sam&Max, SF2 HD i klasyk Syphon Filter. Co osoba to inny koncert życzeń