Gość donsterydo Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Moje zdanie jest takie, że jedyne bajery warte uwagi to te stare gierki i tu jest jedno "ale" - są tak stare, że jak ktoś chciał to pewnie już ma albo ograł. Randomowe DLC do gier których najprawdopodobniej się nie ma - no THX. Przy nieograniczonym dostępie do sklepów online te 200zł można dużo lepiej spożytkować, a już na pewno trafniej (jeżeli można tak powiedzieć ). Cytuj
QTF 8 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Moje zdanie jest takie, że jedyne bajery warte uwagi to te stare gierki i tu jest jedno "ale" - są tak stare, że jak ktoś chciał to pewnie już ma albo ograł. Randomowe DLC do gier których najprawdopodobniej się nie ma - no THX. Przy nieograniczonym dostępie do sklepów online te 200zł można dużo lepiej spożytkować, a już na pewno trafniej (jeżeli można tak powiedzieć ). Masz racje tylko widze ze nikt nie bierze pod uwage dodawanej pełnej wersji najpierw LBP a teraz Ratcheta i Clank'a... sama giera ok. 100zl kosztuje (chyba?). Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Moje zdanie jest takie, że jedyne bajery warte uwagi to te stare gierki i tu jest jedno "ale" - są tak stare, że jak ktoś chciał to pewnie już ma albo ograł. Randomowe DLC do gier których najprawdopodobniej się nie ma - no THX. Przy nieograniczonym dostępie do sklepów online te 200zł można dużo lepiej spożytkować, a już na pewno trafniej (jeżeli można tak powiedzieć ). Masz racje tylko widze ze nikt nie bierze pod uwage dodawanej pełnej wersji najpierw LBP a teraz Ratcheta i Clank'a... sama giera ok. 100zl kosztuje (chyba?). Teraz już można za 50 dych wyrwać. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Wczoraj zauważyłem że można pobrać inFamous (trial) nie mając wykupionego PS+. Więc możliwe, że plusowcy będą mieli próbki miesiąc wcześniej. Gdyby w ofercie można było by sobie wybrać gre z PSN (powiedzmy do 36zł) oraz DLC na podobnej zasadzie, to pewnie większa ilość osób by się skusiła, a tak dostajemy dodatki do gier których nie posiadamy, jak zauważył don. Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Wskoczyła już aktualizacja plusa na wrzesień ? Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Niestety nadal nic nie ma. Chyba zaspali!? Cytuj
QTF 8 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 (edytowane) Moje zdanie jest takie, że jedyne bajery warte uwagi to te stare gierki i tu jest jedno "ale" - są tak stare, że jak ktoś chciał to pewnie już ma albo ograł. Randomowe DLC do gier których najprawdopodobniej się nie ma - no THX. Przy nieograniczonym dostępie do sklepów online te 200zł można dużo lepiej spożytkować, a już na pewno trafniej (jeżeli można tak powiedzieć ). Masz racje tylko widze ze nikt nie bierze pod uwage dodawanej pełnej wersji najpierw LBP a teraz Ratcheta i Clank'a... sama giera ok. 100zl kosztuje (chyba?). Teraz już można za 50 dych wyrwać. ja rozumiem ze można już na te 50zl "kupic" ale przypuśćmy że zmienie PS3 lub skasuje konto lub jesli po prostu nie bede miał konta z którego bylo to pobrane na PS3 to gra ani nawet PS+ nie bedzie działać.Jest to problematyczne jak cholera i w moim przypadku(bede zmieniał konsole PS3 niedługo) nie ma żadnego sensu. Powiem szczerze że już czasami wole kupić sam na moje konto niż pieprzyć sie z zapamietywaniem haseł i utrzymywaniem tego jednego konta tylko po to żeby gra działała a jakby się cos stało to ch.uj bo juz contentu nie zasse... Edytowane 2 września 2010 przez QTF Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 7 września 2010 Opublikowano 7 września 2010 Czy ktoś wie jak dokładnie wygląda współdzielenie się kontem PS+ ? tzn. chodzi mi dokładnie o demko PES2011. jak załatwię sobie login i hasło do konta z wykupionym PS+ to będę mógł normalnie ściągnąć demko i grać na swoim koncie ? ktoś próbował "dzielić się" innymi rzeczami z PS+ ? Cytuj
zajman 18 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 Też dzisiaj chcę przeprowadzić taka operację. Moje pytanie, na jakim psn+ jest demo pesa 2011? Cytuj
Zmianowy 3 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 Na Europejskim jest na 100% Cytuj
xbor 54 Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 (edytowane) a jakie różnice między amerykańskim ps+ a europejskim? Czy nie ma problemów żeby wykupić sobie amerykański (pomijam problemy z wpłaceniem kasy ) ps+ i dzielić go na 5 podobnie jak europejski? Edytowane 11 września 2010 przez xbor Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 US różni się dość znacznie od PL, wystarczy wejść na Store aby zauważyć większą ilość promocji i ogólnie więcej rzeczy u Amerykanów. Np inFamous był u nich miesiąc wcześniej. Z dzieleniem jak to z dzieleniem, ta sama zasada co przy zwykłych składkach. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 (edytowane) @xbor - tylko musisz (musicie? :]) pamiętać że ewentualne dodatki z US PS+ nie będą wam pasować do wersji gier z EU. Ale jak wam nie zależy na randomowych DLC to śmiało bierzcie US. Edytowane 11 września 2010 przez Kyo Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Jak to jest z tym automatycznym sciaganiem? Moge sobie wybrac co mi sciagnie, czy trial infamous, ktorego skonczylem dawno temu tez mi sie bedzie ciagnal? Cytuj
Zmianowy 3 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 Plusowcy moga sciagnac od dzisiaj demo Castlevania: Lord of Shadows Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 Beta Assassin's Creed Brotherhood znów dla wybranych użytkowników PS Plus: http://www.joystiq.com/2010/09/22/playstation-plus-update-for-oct-5-assassins-creed-brotherhoo/ Cytuj
gostdog 3 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Kto wykupi od dzisiaj PS + na rok, dostanie 90 dni gratis. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Kto wykupi od dzisiaj PS + na rok, dostanie 90 dni gratis. źródło: PS Blog eu Rozpiska na październik: PSN: Street Fighter 2 HD Remix minis: Aero Racing Yeti Sports PSOne Classic: Kula World Full Game Trial: Ferrari The Race Experience Tomb Raider Underworld Exclusive Discounts: Burn Zombie Burn ? 50% discount Trine ? 50% discount Alien Breed: Impact ? 20% discount Gravity Crash ? 50% discount Ace Armstrong Vs. The Alien Scumbags ? 20% ? day 1 discount Shatter soundtrack and Dynamic Theme ? 50% discount Dynamic Themes: Exclusive Move ?Start the Party? theme Exclusive ?Halloween? theme Premium avatars: Pain: Jarvis and Le Toot Avatars SingStar: Wannabe and Rising Star Avatars Exclusive Plus Halloween avatars Burn Zombie Burn PlayStation Home item I na listopad: PSN: Critter Crunch minis: Bloons Vempire PSOne Classic: Syphon Filter Full Game Trial: To be confirmed Exclusive Discounts: Penny Arcade Parts 1 and 2 (buy one, get one free) Death Track (with Anarchy Racing bundled in free) Punisher: No Mercy (50%) Landit Bandit ? 50% discount Dynamic themes: Exclusive MUBI Theme Exclusive Shapes Theme Premium avatars: To be confirmed I w październiku i w listopadzie można liczyć na niespodzianki, takie jak ostatnio: wcześniejszy dostęp do dem czy wersji beta. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 W ciągu dwóch tygodni będą za free wszystkie DLC do Fallout'a 3. Po raz kolejny przypomina mi to że w tym kraju te kur** z Cenegi wydały na PS3 tylko podstawke olewając graczy. Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 W ciągu dwóch tygodni będą za free wszystkie DLC do Fallout'a 3. Po raz kolejny przypomina mi to że w tym kraju te kur** z Cenegi wydały na PS3 tylko podstawke olewając graczy. Swoją drogą, czy ktoś widzi u siebie te dodatki w sekcji PS+? Bo z tego co się orientuję to ich nie ma, choć trial Hustle Kings, wraz z którym miały się pojawić dodatki do F3, już jest Cytuj
Texz 670 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 Nie wiadomo jak to będzie z tymi dodatkami. Może to co jest w PS+ jest niezależne od regionu i idzie na całą Europę. Oby tak było, choć mnie te DLC lata koło ogona. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 Nawet jak wystawia DLC po angielsku to nie zainstalujesz na wersje PL. Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Też mam anglika i puki co ani śladu po dodatkach.... są one np już na brytjskim psn ? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 W normalnym angielskim sklepie PSS są. Kiedyś nawet chciałem je kupić ale nie było jak. Jednak to nie zmienia sytuacji w jakiej dzięki Srajnodze są polscy gracze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi