agst 131 Opublikowano 8 czerwca 2011 Opublikowano 8 czerwca 2011 2 pytanka: 1) czy gry z PS+ i z Welcome Back działają jak "składkowe", czyli można pobrać je na 5 konsol z 1 konta? Podbijam. Wie ktoś jak to z tym jest? Cytuj
dApo 313 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 mam pytanie dotyczace trofeow a darmowych gier z ps+ czy one znikna jak sama gra czy zostana? i czy jak bym np za 2-3 miesiace wykupil ps+ to wroca? Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 Glowy nie dam , ale to raczej malo prawdopodobne zeby trofiki zniknely po wygasnieciu PS+. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 (edytowane) Z tego co wiem Trofea znikają tylko z 1h triali które są w PSS. Edytowane 9 czerwca 2011 przez Kyo Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 (edytowane) Czy jak poczekam z aktywowaniem darmowego miesiąca PS+ do końca czerwca, to będę mógł skorzystać z dobrodziejstw oferowanych w lipcu :potter: (bo Burnout'a już mam więc na razie mi PS+ nie potrzebny) ?? Z góry dziękuję za odpowiedź. Edytowane 9 czerwca 2011 przez MBeniek Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 Z tego co wiem Trofea znikają tylko z 1h triali które są w PSS. Mi z triala PoP-a nie zniknęły, do dzisiaj mam a grałem już z 2-3 miechy temu ;] Cytuj
moha 144 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 po wygasnieciu psplus sciagniety burnout przestanie byc aktywny , tak? Cytuj
Adan 7 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 A czy gdy odnowię PS+ powiedzmy w połowie lipca to będę mógł znowu korzystać z czerwcowej zawartości czy muszę mieć non stop, bez przerwy wykupiony PS+? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 (edytowane) Z tego co wiem Trofea znikają tylko z 1h triali które są w PSS. Mi z triala PoP-a nie zniknęły, do dzisiaj mam a grałem już z 2-3 miechy temu ;] Ten POP Cell Shadingowy? Online ich nie masz - tylko na konsoli pewnie zostały Edytowane 9 czerwca 2011 przez Kyo Cytuj
Biały 55 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 A czy gdy odnowię PS+ powiedzmy w połowie lipca to będę mógł znowu korzystać z czerwcowej zawartości czy muszę mieć non stop, bez przerwy wykupiony PS+? Po wykupieni Ps+ po jakimś czasie, będziesz mógł korzystać z czerwcowej zawartości, pod warunkiem że w czerwcu ściągniesz interesujący Ciebie stuff na dysk konsoli. Stuff na dany miesiąc znika po update`ach z ps store`a. Cytuj
tomaszz04 6 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 A czy gdy odnowię PS+ powiedzmy w połowie lipca to będę mógł znowu korzystać z czerwcowej zawartości czy muszę mieć non stop, bez przerwy wykupiony PS+? Po wykupieni Ps+ po jakimś czasie, będziesz mógł korzystać z czerwcowej zawartości, pod warunkiem że w czerwcu ściągniesz interesujący Ciebie stuff na dysk konsoli. Stuff na dany miesiąc znika po update`ach z ps store`a. A jak będę miał gierkę w pobranych to będę mógł ściągnąć jeszcze raz czy koniecznie muszę ją mieć ciągle na dysku? Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 @Biały Znika z oferty PS+ a nie z PSS, nie wprowadzaj w błąd. @tomaszz04 Nie musisz nawet ściągać wystarczy żebyś miał w DL. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 13 czerwca 2011 Opublikowano 13 czerwca 2011 Czy darmowe gry ściągnięte w ramach PS + działają na innych kontach na konsoli? Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 16 czerwca 2011 Opublikowano 16 czerwca 2011 Warto kupić PS+? Jeżeli kupujesz dużo gier, dodatków z PSS oraz interesują ciebie takie duperele jak avatary czy tematy dla XMB to jasne, że warto. W ciągu roku oszczędzisz trochę kasy. Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 17 czerwca 2011 Opublikowano 17 czerwca 2011 Nie wiem gdzie sie udac z tym pytaniem wiec zaczne od tego tematu. W lipcu zeszlego roku kupilem PS+. Wtedy jako bonus oferowali darmowe LBP. Zassalem. Po drodze przyszlo kilka innych gierek "za darmo" w tym np. Wipeout HD. Jak wiadomo jakis czas temu z powodu niedzialajacego PSN Sony podarowalo dla uzytkownikow PS+ dodatkowe 60dni. I teraz zaczynaja sie schody. Kiedy sprawdzam date waznosci LBP pokazuje mi, ze wygasnie ona w lipcu (czyli rok od zakupu PS+) natomiast juz przy Wipeout HP data to wrzesien (czyli rok +60dni bonusu). Ktos sie orientuje czemu tak jest i gdzie mozna by z tym uderzyc wyzej? Moze macie tak samo? Za info bede wdzieczny. Cytuj
Czimeq 43 Opublikowano 18 czerwca 2011 Opublikowano 18 czerwca 2011 (edytowane) 2 pytanka: 1) czy gry z PS+ i z Welcome Back działają jak "składkowe", czyli można pobrać je na 5 konsol z 1 konta? Podbijam. Wie ktoś jak to z tym jest? sprawdziłem, działa jak normalnie kupione gry (można ściągać na kilka konsol, logujesz się do psn, ustawienia konta, transaction management i tam masz download list i są wszystkie pobrane gry/dodatki etc) ja mam natomiast pytanie, czy gra/gry kupione mając ps+ ze zniżką po wygaśnięciu plusa też tracą ważność? Edytowane 18 czerwca 2011 przez Czimeq Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 18 czerwca 2011 Opublikowano 18 czerwca 2011 (edytowane) Nie. Gry kupione ze zniżką zostają Twoje na zawsze. Edytowane 18 czerwca 2011 przez SzczurekPB Cytuj
adi 189 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 Kiedy mogę "w ostatniej chwili" aktywować 30-dniowego "Plusa" z programu "Welcome back" ?Mam niewykorzystanego jeszcze, a nie chcę, żeby się okazało że np. za tydzień będzie "po ptokach" Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 Masz miesiąc od momentu włączenia WB, czyli jeżeli nie aktywujesz do końca tygodnia to "po ptokach". Dla bezpieczeństwa aktywuj jak najszybciej. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 mam pytanie do osob korzystajacych z P+ jak oceniacie ta usluge z perspektywy czasu ? dobrze zainwestowane pieniadze ? pytam bo juz oplacam liva, teraz zamierzam kupic ps3 pewnie w okolicy wrzesnia i tak sobie mysle czy warto pakowac sie w kolejny abonament Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi