mataman 35 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Czy ktokolwiek z forumowiczów przedłużył rocznego plusa? Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Opublikowano 24 sierpnia 2011 ja przedłużyłem...przez przypadek bo miałem automatyczne przedłużenie. fakin sit. never ever! Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Ja tak na rok dostałem 15 miesięcy. Jestem zadowolony , czekam na PSV ;] Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Wie ktoś czy w tym roku szykują się jeszcze jakieś bety dla posiadaczy Plusa? Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Assassins creed bodajże Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Z tych zapowiedzianych to jak na razie beta AC:Revelations. Cytuj
nelson 4 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Opublikowano 30 sierpnia 2011 pewnie tez beda kody promocyjne na assasina tak jak to bylo przy brotherhood. wiec ktos konta pozaklada Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Opublikowano 31 sierpnia 2011 (edytowane) Nie wiem czy to chwilowa promocja czy stała obniżka ale teraz roczny abonament. Kosztuje 156 zł a nie z 199, ekstra a ja lekko ponad tydzień temu kupiłem po starej cenie... Przydałyby się prędzej jakieś informacje od SceP/SceE jak planują obniżki/promocje. Edit: To jest promocja która trwa do 23 września. Edytowane 31 sierpnia 2011 przez SłupekPL Cytuj
piciu12-79 2 Opublikowano 2 września 2011 Opublikowano 2 września 2011 (edytowane) no właśnie... ja na szczęście jeszcze nie kupiłem na nowy rok... jak sprawdzić do kiedy mam abonament??? i czy to ma znaczenie czy wykupię go na kilka dni przed końcem czy w ostatnim dniu się najbardziej kalkuluje?? Edytowane 2 września 2011 przez Square Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 2 września 2011 Opublikowano 2 września 2011 Do kiedy został Ci abonament, od kiedy jesteś członkiem itd. sprawdzasz: Zarządzanie kontami < Transaction management < Service List no i tam opcja Playstation Plus Wszystko dokładnie tam jest napisane. Raczej nie ma żadnego znaczenie kiedy wykupisz ponownie, ja kupiłem na tydzień przed końcem i ten tydzień i tak mi się podliczył/zsumował. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 (edytowane) Bardzo dobra wiadomość dla subskrynentów PS Plus: Halloween isn't until next month, but it looks like PlayStation Plus is looking to kick off the spookfest a little early. Among the highlights for the premium service this month are free downloads of Plants Vs. Zombies and the PSone Classic versions of the first three Resident Evilgames. Altered Beast will also be available for free. Yeah, we know it's not a zombie game per se, but the protagonists do wise from their gwaves. Discounts are also headlined by Resident Evil titles, as the HD debut both Resident Evil 4 andCode: Veronica X will be half-price for PlayStation Plus subscribers. Head over to PlayStation Blog for the full rundown on all the offers in September. http://www.joystiq.c...ies-and-classi/ We wrześniu za darmo będą Plants vs Zombies, Altered Beast oraz trzy części Resident Evil z sekcji PS One Classics. W dodatku cena RE4 HD Code: Veronica HD zostanie obniżona o 50%. Czasem warto mieć to PS Plus jednak. Edytowane 6 września 2011 przez NEMESIS US Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Ale to chyba tylko dotyczy amerykańskiego psn. Nie jest powiedziane, że u nas to samo dadzą chociaż zniżki na RE4 i Veronice obstawiam bankowo (mam taką nadzieję). Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 (edytowane) Zawartosc US PS+ i EU PS+ rozni sie diametralnie wiec to ze my dostaniemy to samo nie jest zadnym pewnikiem. EDIT: Generalnie amerykanski PS+ jest o niebo lepszy (czasami tam zagladam) zebysmy mieli taki sam content jak oni to bym sie nie zastanawial i od razu sobie kupil. Edytowane 6 września 2011 przez Yabollek007 Cytuj
mataman 35 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Nic nie stoi na przeszkodzie abyś kupił ps+ z US. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 No oczywiście że można zakupić abonament na PSS US tylko że nie o to chodzi co nie Ogólnie to jesteśmy strasznie dymani względem zawartości PSS. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 czy jak w tym momencie kupie psn plus to dostane plant vs zombies i re: dc , czy kontent do pobrania bedzie mi przysługiwał dopiero w przyszłym miesiącu? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 Będzie dostępny aktualny miesiąc. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 ok, czyli ten dzisiejszy update dostane jak rozumuję, wpadnie plant vs zobmbie i re? Przepraszam, ze sie dopytuje łopatologicznie jak debil ;-) ale chce byc pewny bo zalezy mi tylko na tych dwóch grach Cytuj
Biały 55 Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 ok, czyli ten dzisiejszy update dostane jak rozumuję, wpadnie plant vs zobmbie i re? Przepraszam, ze sie dopytuje łopatologicznie jak debil ;-) ale chce byc pewny bo zalezy mi tylko na tych dwóch grach Dostajesz to co jest aktualnie dostępne dla wszystkich plusowiczów, otrzymujesz ostatni update ps store`a, czyli tak, dostaniesz wymienione przez Ciebie gry Cytuj
Gość Orson Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 mersi dla obu panów za odp Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 bankowo będzie jakieś DLC do PvZ bo cholercia nie wierzę, że taką fajną grę dają za 0 zł, Aż se plusa na 3 miechy kupiłem bo przecież 59 zł tylko teraz kosztuje czyli prawie tyle co samo PvsZ. Zgrywanie patchy i sync trofek to też w pupe bonusy i ogólnie plus mnie chyba ma Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 Kurcze do tej pory nie krecil mnie w ogole PLUS , ale patrzac na obecna cene i zawartosc chyba przyjdzie sie skusic. Cytuj
mataman 35 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 Ze niby co jest takie zachęcające ? Cytuj
Gość Orson Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 Plant vs Zombie i RE :blum1: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi