Kalinho_PL 334 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Oj tam, oj tam. Sorry memory ale Costume był w promocji za parę zł a dopiero potem dali go za free - także i tak dymają i kombinują i tak. Jednak z tą hydrophobią to mnie pozytywnie zaskoczyli, chociaż gra stara i w sumie szrot. Grać w multi U3? A po co? Ktoś mi zapłaci za beta testy? Nie rozumiem po co ludzie sobie psują fun z odkrywania perków po zakupie pełnej gry. Ciśnienie nie pozwala poczekać? Sony kombinuje - wymyślili sobie teraz te japońskie gówna z PSone i będą mi to upychać zamiast Crasha (o ku rwa - Crash jest ) czy Final Fantasy. Założę się, że Pay Day będzie kiedy za free. Co ja bym dał za Limbo, Outland... BTW Alien Breedy są teraz w promocji więc pewnie niedługo tez będą za free (mark my words) Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Nikt ci nie każe kupować importów. Niektórzy się jednak skuszą A jeśli pijesz do Arc The Lad to dawno było powiedziane, że przez przypadek dali JP import, bo miała być wersja USA i ta też miała być free dla plusowców. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 5 listopada 2011 Opublikowano 5 listopada 2011 Właśnie o Arc mi chodzi - niezły szok i ogólne WTF. Powinni zatem dać już 2 importy za free następnym razem. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Spoko, zapowiedzieli już, że naprawią błąd i jak tylko gra przejdzie przez jakże skomplikowane procedury Sony Europe to pojawi się na PSS w wersji z USA Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 czy mi się zdaje czy dali drugiego Crasha za free w plusie? czad! cała trylogia urywa grywalnością dupsko. złapałem się na tym, że zamiast cisnąć trofki zbierałem jabłka przez bitą godzinkę (a miałem tylko sprawdzić 'jak to dziś wygląda' ) Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 16 listopada 2011 Opublikowano 16 listopada 2011 Wszystkie części Crasha mieli dać w PS+ z tego co pamiętam. Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 16 listopada 2011 Opublikowano 16 listopada 2011 Wszystkie części Crasha mieli dać w PS+ z tego co pamiętam. No i dali...fajny miesiąc. Mam plusa od początku i uważam że to dobra inwestycja. Cytuj
shinjikun7 4 Opublikowano 16 listopada 2011 Opublikowano 16 listopada 2011 są trofea w tych Crashach? Cytuj
vip77 237 Opublikowano 16 listopada 2011 Opublikowano 16 listopada 2011 nie ma w rzadnych grach z psx'a Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 12 gier za darmo (od dziś do końca regularnego promo dla kazdego usera PSS) dla posiadaczy PS+. W skład tej rozpoczętej (wyjątkowo słabo ponieważ pierwsza gra za darmo to Sonic 2 a ten jak wiadomo był już w PS+ za darmo jakies 4 miesiące temu...) wchodzić będzie 8 gier z PSN, 2 minisy i 2 gry z PS One. Dodatkowo posiadacze PS+ dostaną jeszcze większe zniżki niż zwykli śmiertelnicy (dziś poszło LBP 2 + 10 DLC z dodatkowymi 10 % zniżki dla abonentów). Źródło: http://blog.eu.playstation.com/2011/12/01/playstation-plus-presents-the-12-gifts-of-christmas/ Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 jaja będą jak tymi darmowymi gierkami będzie wipeout hd, lbp1 lub infamous hahaha. Po sony można się wszystkiego spodziewać 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 (edytowane) No własnie doczytałem sobie: "... as well as enjoying this superb offer, which is perfect for filling gaps in your collection if you’re a late-comer to Plus, or even better if you’ve never been a subscriber before" Czyli zapowiada sie, że jednak będzie raczej powtórka z rozrywki.... EDIT: post na blogu został zaktualizowany: "These 12 titles have all been available in Plus before over the last 18 months, and so are perfect for new subscribers or those who have joined recently." Edytowane 1 grudnia 2011 przez pawelgr5 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 o fuck więc jednak na pewno będzie infamous,lbp1 i wipeout hd hahaha. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 No i co z tego, stali plusowcy nadal będą dostawać co miesiąc content, nowi nadrobią braki Mi to tam wisi.... bardziej wolę zniżki niż to co jest za free, bo zniżki to jeszcze mogę liczyć, że będą na coś dobrego ;p Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 (edytowane) więc jednak na pewno będzie infamous,lbp1 i wipeout hd Tylko te gry były w Welcome Back, a nie w Plusie (chyba jedynie WHD był i tu i tu), więc raczej ich teraz nie będzie. Edytowane 1 grudnia 2011 przez MBeniek Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 więc jednak na pewno będzie infamous,lbp1 i wipeout hd Tylko te gry były w Welcome Back, a nie w Plusie (chyba jedynie WHD był i tu i tu), więc raczej ich teraz nie będzie. Patrząc co sony robi to na pewno dadzą te same gry które były wcześniej darmo w plusie, przykład był wczoraj sonic2. Od samego początku broniłem plusa, ale już powoli zaczynam żałować, że go mam. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 (edytowane) więc jednak na pewno będzie infamous,lbp1 i wipeout hd Tylko te gry były w Welcome Back, a nie w Plusie (chyba jedynie WHD był i tu i tu), więc raczej ich teraz nie będzie. Patrząc co sony robi to na pewno dadzą te same gry które były wcześniej darmo w plusie, przykład był wczoraj sonic2. Od samego początku broniłem plusa, ale już powoli zaczynam żałować, że go mam. od poczatku,mowili ze darmowe gry dla psn+ w tej promocji,to juz byly kiedys w psn+. a 7 grudnia i tak dostaniemy normalnie gry z psn+ Edytowane 2 grudnia 2011 przez zaq123456 Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 Wczoraj to dali jakieś minis z ośmiornicą, albo to było przed wczoraj.... Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 (edytowane) A oprócz tych '12 gier', które już tam kiedyś w Plusie były, w grudniu "plusowicze" dostaną: From December 7th: Tomb Raider: Underworld – 100% off Cool Boarders (PSone Classic) – 100% off Sneezies (minis) – 100% off Orbit (minis) – 100% off Split/Second: Velocity – 50% off Split/Second: Velocity – Deadline DLC Pack – 100% off Disney’s Bolt: The Game – 50% off 4 Elements HD – 40% off Rocket Knight – 50% off GoldenEye 007: Reloaded – One week early access demo until December 14th Festive Dynamic Theme – 100% off Stripes Part II Dynamic Theme – 100% off PixelJunk: Sidescroller Player One Avatar – 100% off PixelJunk: Sidescroller Player Two Avatar – 100% off From December 14th: Marvel Pinball – 100% off Marvel Pinball: Captain America Table – 50% off Marvel Pinball: Fantastic Four Table – 50% off Burnout Crash – 50% off until December 28th The Studio – Hanging Mobile Theme – 100% off P.S. W ramach tych '12 gier' teraz jest Crash Commnado. Edytowane 5 grudnia 2011 przez MBeniek Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 LOL, marvel pinball jakiś czas temu kupiłem i jeszcze nie grałem, a tu za free dadzą ;p Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Liczyłem na to, że grudniowy update będzie zdecydowanie bardziej atrakcyjny. Pomyśleć, że Amerykanie zamiast Cool Boarders dostaną trzy części Spyro ... http://blog.us.playstation.com/2011/12/05/playstation-plus-december-preview-free-tomb-raider-underworld-and-marvel-pinball-more/ Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 ja się ostatnio zastanawiam nad plusem. Zablokowanie możliwości kupowania gier na pięciu sprawia,że plus wg mnie stał się o wiele atrakcyjniejszy. Wszak co miesiąc dostaje się jakąś gierke za free i na dodatek zniżki wreszcie mają sens Cytuj
K@t 116 Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 (edytowane) Miał ktoś taki problem z Plusem, że gry które powinny być darmowe są... płatne? Chciałem zassać dziś kilka zaległości, ale wszystkie gry które dla Plusa są darmowe u mnie stoją po pełnych cenach (Crashe na ten przykład). Nawet mimo tego że są w folderze Freebies. edit okej, zapomniałem że dziś już nowy update się pojawi ale to chamskie trochę, że gry widoczne nadal na głównej Plusa jako DARMOWE i obecne w zakładce Freebies okazuję się pełnopłatne gdy przychodzi do zassania. Ktoś by się nieźle naciął, gdyby z przyzwyczajenia potwierdził ściąganie nie czytając nawet komunikatu Edytowane 7 grudnia 2011 przez K@t Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 kupiłem parę dni temu plusa, jak na razie jestem w mega szoku. Załapałem się jeszcze na listopadowy download więc mam za free min: - 4 Crashe i Hydrofobie - w środę doszedł min. tomb raider underworld i medieval, - w tym miesiącu dojdzie jeszcze Marvel Pinball - co 3 dni otrzymuję grę za darmo w ramach promocji "12 prezentów dla Plusowców na święta" , a dziś Playstation Blog doniósł,że każdy kto wykupił roczny abonament między 23 listopada, a 12 grudnia otrzyma za darmo Jurrassic Park The Game składający się z 4 epizodów. Do tego mając na uwadze zablokowanie składek na 5 kont, zniżki na gry też są mega kuszące. Jednym słowem na dzień dzisiejszy Plus mega się opłaca, w samym grudniu kwota ściągniętego stuffu przerośnie koszt wykupu tej usługi Cytuj
mataman 35 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 Tylko co to za stuff? Jedynie Tomb Raider godny uwagi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi