SzczurekPB 2 254 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 Nie wiem, jeśli nie ma opcji to chyba nie No ale przynajmniej masz poradę na przyszłość 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 W sumie nie pomyślałem że to może być aż takie wielkie obciążenie dla jednordzeniowca Cytuj
Artuus 1 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 Witam Czy jak zakupie ps+ na koncie głównym to tylko na nim bede mogl grać w pobrane gry? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 Witam Czy jak zakupie ps+ na koncie głównym to tylko na nim bede mogl grać w pobrane gry? Masz odpowiedź na poprzedniej stronie. Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 10 czerwca 2012 Opublikowano 10 czerwca 2012 Czy jeśli kupie sobie ps+ na innym koncie niż moje główne(składka) to czy będzie mi działać automatyczna aktualizacja? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 10 czerwca 2012 Opublikowano 10 czerwca 2012 Nie będzie działać. Działa tylko na tym, na którym jest kupione PS+. Cytuj
kammil16 1 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 (edytowane) Witam, czy ktoś też ma problem z pobieraniem gier z PS+? Chodzi konkretnie o 'Chime super deluxe' i Outland. Gra zajmuje 6kb, i jedna i druga, nie da się normalnie pobrać i zainstalować. Reset konsoli nie pomaga, czy ktoś jeszcze spotkał się z czymś takim? Dzięki za odpowiedź. i dodatkowo teraz widzę Renegade Ops, zajmuje 166 kb i nie da rady Edytowane 11 czerwca 2012 przez kammil16 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 Witam, czy ktoś też ma problem z pobieraniem gier z PS+? Chodzi konkretnie o 'Chime super deluxe' i Outland. Gra zajmuje 6kb, i jedna i druga, nie da się normalnie pobrać i zainstalować. Reset konsoli nie pomaga, czy ktoś jeszcze spotkał się z czymś takim? Dzięki za odpowiedź. Ściągnąłem Chime i nie wiem gdzie to mam już drugi raz próbuje Cytuj
kammil16 1 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 Witam, czy ktoś też ma problem z pobieraniem gier z PS+? Chodzi konkretnie o 'Chime super deluxe' i Outland. Gra zajmuje 6kb, i jedna i druga, nie da się normalnie pobrać i zainstalować. Reset konsoli nie pomaga, czy ktoś jeszcze spotkał się z czymś takim? Dzięki za odpowiedź. Ściągnąłem Chime i nie wiem gdzie to mam już drugi raz próbuje no mi niestety nie chce w ogóle tych gier pobierać. Ściągniemy resztę, zobaczymy co później. : ) Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 To właśnie dziwne bo mi ściąga normalnie a jak wchodzę w gry to jej tam nie ma , jeszcze raz spróbuję a jak nie to napisze do pomocy sony. Może pomogą Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 Witam, czy ktoś też ma problem z pobieraniem gier z PS+? Chodzi konkretnie o 'Chime super deluxe' i Outland. Gra zajmuje 6kb, i jedna i druga, nie da się normalnie pobrać i zainstalować. Reset konsoli nie pomaga, czy ktoś jeszcze spotkał się z czymś takim? Dzięki za odpowiedź. Ściągnąłem Chime i nie wiem gdzie to mam już drugi raz próbuje no mi niestety nie chce w ogóle tych gier pobierać. Ściągniemy resztę, zobaczymy co później. : ) To co ściągnąłeś (6kb) to tylko unlock. Musisz oprócz tego ściągnąć i zainstalować trial/demo, jest w Store zaraz poniżej unlocka. 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 Aż mi głupi że nie zauważyłem że tak pisze że to tylko unlock Wstyd 1 Cytuj
kammil16 1 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 no zauważyłem to w RO, ale nie domyśliłem się, żeby triala ściągnąć. wielkie dzięki Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 Serio myśleliście że te gry zajmują mniej niż 200kB ? Hahah nieźle się uśmiałem. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 Serio myśleliście że te gry zajmują mniej niż 200kB ? Hahah nieźle się uśmiałem. Sorry ale mam duży dysk i jakoś nie patrzę ile co zajmuję, kupiłem plusa więc jedynie na co patrzę to FREE jeśli jest to ściągam co się da Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 Pytanie nooba co właśnie P+ kupił, ale chcę się upewnić - czy jeśli gra zniknie z oferty P+, to czy w przyszłości jak znowu za jakiś czas aktywuję usługę, będzie ona dalej w moim menu downloads (w sensie jeśli ją ściągnąłem w czasie subskrypcji)? Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 To co masz w Download List będzie tam cały czas, tak jak wszystko dostępne w sklepiku. Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 (edytowane) mendrek dodaj do listy pobierania wszystko jak leci, bedziesz mial to w download list a nie bedziesz musial tego natychmiast pobierac. Edytowane 16 czerwca 2012 przez basbot11 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 17 czerwca 2012 Opublikowano 17 czerwca 2012 (edytowane) wydaje mi sie ze gry ktore dzialaja od daty x do daty y to nie beda dzialac po dacie y.(czytaj wszystkie oprocz infamous 2,lbp 2 i motorstorm:A. i tych przed nowym psn+) Edytowane 17 czerwca 2012 przez zaq123456 Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 17 czerwca 2012 Opublikowano 17 czerwca 2012 Będą działać One po prostu do tej daty będą dostępne w PSS,a nie że jak je masz i po tej dacie nie będą działać Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 17 czerwca 2012 Opublikowano 17 czerwca 2012 Będą działać One po prostu do tej daty będą dostępne w PSS,a nie że jak je masz i po tej dacie nie będą działać aha to dzieki za info czas kupic psn+. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 17 czerwca 2012 Opublikowano 17 czerwca 2012 (edytowane) A o co chodzi z tym wymienianiem 3 gier? Tracimy 3 wybrane gry / 3 losowe gry? Jak to bedzie dzialac? Bo lipa bedzie jak zabiora cos co mi sie za(pipi)iscie podoba. Czy to moze chodzi o to ze jak jest sklepik i wyswietlaja sie gry z PS+ to tam 3 pozycje sie zmienia na inne, ale to co sciagnelem mi zostanie, czyli tak naprawde nic mi sie nie zamieni miejscami tylko dostane 3 nowe gry? Nie mam w tym momencie dostepu do PS3 - ile kosztuje 3miesieczna subskrypcja? Space Marine w sumie chcialem ograc, na reszte tez sie nie obraze - naprawde dobry pakiet, nie opyla sie kupowac uzywki na allegro gdzie sam SM wyniesie ~50zl. Edytowane 17 czerwca 2012 przez Yabollek007 Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 17 czerwca 2012 Opublikowano 17 czerwca 2012 Jeśli ściągniesz je, lub nawet kliniesz "pobieranie" ale anulujesz, zostaną dodane do "listy pobierania" i stamtąd możesz sobie je zawsze ściągnąć. Także dostaniesz 3 nowe gry co miesiąc, ale ci którzy nie kupią P+ przed datą wymiany, nie dostaną tych poprzednich 3 gier Nie wiem jak w przypadku sytuacji gdy content całkowicie znika ze sklepu, ale chyba jeszcze żaden ten co był w P+ nie zniknął Ps. Haha, ściągnałęm sobie jedną z gier z tego Welcome Back'owego P+ co dali na miesiąc za darmo i działa 1 Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 17 czerwca 2012 Opublikowano 17 czerwca 2012 (edytowane) Ile ważą Darksaiders,Virtua Fighter 5 i LBP2? Nie chce mi się po prostu uruchamiac konsoli aby sprawdzic jedną rzecz EDIT: Dobra znalazłem,oprócz Darksaiders Jakby ktoś chciał wiedziec to: Virtua Fighter 5- 1.91 GB Little Big Planet 2- 4.7GB Edytowane 17 czerwca 2012 przez LionelPL Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 17 czerwca 2012 Opublikowano 17 czerwca 2012 (edytowane) to sobie włącz google, w 2 minuty znalazałem informacje na ten temat. co za leń... Edytowane 18 czerwca 2012 przez Square Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi