Opublikowano 8 czerwca 201212 l Nie wiem, jeśli nie ma opcji to chyba nie No ale przynajmniej masz poradę na przyszłość
Opublikowano 8 czerwca 201212 l W sumie nie pomyślałem że to może być aż takie wielkie obciążenie dla jednordzeniowca
Opublikowano 8 czerwca 201212 l Witam Czy jak zakupie ps+ na koncie głównym to tylko na nim bede mogl grać w pobrane gry?
Opublikowano 8 czerwca 201212 l Witam Czy jak zakupie ps+ na koncie głównym to tylko na nim bede mogl grać w pobrane gry? Masz odpowiedź na poprzedniej stronie.
Opublikowano 10 czerwca 201212 l Czy jeśli kupie sobie ps+ na innym koncie niż moje główne(składka) to czy będzie mi działać automatyczna aktualizacja?
Opublikowano 10 czerwca 201212 l Nie będzie działać. Działa tylko na tym, na którym jest kupione PS+.
Opublikowano 11 czerwca 201212 l Witam, czy ktoś też ma problem z pobieraniem gier z PS+? Chodzi konkretnie o 'Chime super deluxe' i Outland. Gra zajmuje 6kb, i jedna i druga, nie da się normalnie pobrać i zainstalować. Reset konsoli nie pomaga, czy ktoś jeszcze spotkał się z czymś takim? Dzięki za odpowiedź. i dodatkowo teraz widzę Renegade Ops, zajmuje 166 kb i nie da rady Edytowane 11 czerwca 201212 l przez kammil16
Opublikowano 11 czerwca 201212 l Witam, czy ktoś też ma problem z pobieraniem gier z PS+? Chodzi konkretnie o 'Chime super deluxe' i Outland. Gra zajmuje 6kb, i jedna i druga, nie da się normalnie pobrać i zainstalować. Reset konsoli nie pomaga, czy ktoś jeszcze spotkał się z czymś takim? Dzięki za odpowiedź. Ściągnąłem Chime i nie wiem gdzie to mam już drugi raz próbuje
Opublikowano 11 czerwca 201212 l Witam, czy ktoś też ma problem z pobieraniem gier z PS+? Chodzi konkretnie o 'Chime super deluxe' i Outland. Gra zajmuje 6kb, i jedna i druga, nie da się normalnie pobrać i zainstalować. Reset konsoli nie pomaga, czy ktoś jeszcze spotkał się z czymś takim? Dzięki za odpowiedź. Ściągnąłem Chime i nie wiem gdzie to mam już drugi raz próbuje no mi niestety nie chce w ogóle tych gier pobierać. Ściągniemy resztę, zobaczymy co później. : )
Opublikowano 11 czerwca 201212 l To właśnie dziwne bo mi ściąga normalnie a jak wchodzę w gry to jej tam nie ma , jeszcze raz spróbuję a jak nie to napisze do pomocy sony. Może pomogą
Opublikowano 11 czerwca 201212 l Witam, czy ktoś też ma problem z pobieraniem gier z PS+? Chodzi konkretnie o 'Chime super deluxe' i Outland. Gra zajmuje 6kb, i jedna i druga, nie da się normalnie pobrać i zainstalować. Reset konsoli nie pomaga, czy ktoś jeszcze spotkał się z czymś takim? Dzięki za odpowiedź. Ściągnąłem Chime i nie wiem gdzie to mam już drugi raz próbuje no mi niestety nie chce w ogóle tych gier pobierać. Ściągniemy resztę, zobaczymy co później. : ) To co ściągnąłeś (6kb) to tylko unlock. Musisz oprócz tego ściągnąć i zainstalować trial/demo, jest w Store zaraz poniżej unlocka.
Opublikowano 11 czerwca 201212 l no zauważyłem to w RO, ale nie domyśliłem się, żeby triala ściągnąć. wielkie dzięki
Opublikowano 11 czerwca 201212 l Serio myśleliście że te gry zajmują mniej niż 200kB ? Hahah nieźle się uśmiałem.
Opublikowano 11 czerwca 201212 l Serio myśleliście że te gry zajmują mniej niż 200kB ? Hahah nieźle się uśmiałem. Sorry ale mam duży dysk i jakoś nie patrzę ile co zajmuję, kupiłem plusa więc jedynie na co patrzę to FREE jeśli jest to ściągam co się da
Opublikowano 16 czerwca 201212 l Pytanie nooba co właśnie P+ kupił, ale chcę się upewnić - czy jeśli gra zniknie z oferty P+, to czy w przyszłości jak znowu za jakiś czas aktywuję usługę, będzie ona dalej w moim menu downloads (w sensie jeśli ją ściągnąłem w czasie subskrypcji)?
Opublikowano 16 czerwca 201212 l To co masz w Download List będzie tam cały czas, tak jak wszystko dostępne w sklepiku.
Opublikowano 16 czerwca 201212 l mendrek dodaj do listy pobierania wszystko jak leci, bedziesz mial to w download list a nie bedziesz musial tego natychmiast pobierac. Edytowane 16 czerwca 201212 l przez basbot11
Opublikowano 17 czerwca 201212 l wydaje mi sie ze gry ktore dzialaja od daty x do daty y to nie beda dzialac po dacie y.(czytaj wszystkie oprocz infamous 2,lbp 2 i motorstorm:A. i tych przed nowym psn+) Edytowane 17 czerwca 201212 l przez zaq123456
Opublikowano 17 czerwca 201212 l Będą działać One po prostu do tej daty będą dostępne w PSS,a nie że jak je masz i po tej dacie nie będą działać
Opublikowano 17 czerwca 201212 l Będą działać One po prostu do tej daty będą dostępne w PSS,a nie że jak je masz i po tej dacie nie będą działać aha to dzieki za info czas kupic psn+.
Opublikowano 17 czerwca 201212 l A o co chodzi z tym wymienianiem 3 gier? Tracimy 3 wybrane gry / 3 losowe gry? Jak to bedzie dzialac? Bo lipa bedzie jak zabiora cos co mi sie za(pipi)iscie podoba. Czy to moze chodzi o to ze jak jest sklepik i wyswietlaja sie gry z PS+ to tam 3 pozycje sie zmienia na inne, ale to co sciagnelem mi zostanie, czyli tak naprawde nic mi sie nie zamieni miejscami tylko dostane 3 nowe gry? Nie mam w tym momencie dostepu do PS3 - ile kosztuje 3miesieczna subskrypcja? Space Marine w sumie chcialem ograc, na reszte tez sie nie obraze - naprawde dobry pakiet, nie opyla sie kupowac uzywki na allegro gdzie sam SM wyniesie ~50zl. Edytowane 17 czerwca 201212 l przez Yabollek007
Opublikowano 17 czerwca 201212 l Jeśli ściągniesz je, lub nawet kliniesz "pobieranie" ale anulujesz, zostaną dodane do "listy pobierania" i stamtąd możesz sobie je zawsze ściągnąć. Także dostaniesz 3 nowe gry co miesiąc, ale ci którzy nie kupią P+ przed datą wymiany, nie dostaną tych poprzednich 3 gier Nie wiem jak w przypadku sytuacji gdy content całkowicie znika ze sklepu, ale chyba jeszcze żaden ten co był w P+ nie zniknął Ps. Haha, ściągnałęm sobie jedną z gier z tego Welcome Back'owego P+ co dali na miesiąc za darmo i działa
Opublikowano 17 czerwca 201212 l Ile ważą Darksaiders,Virtua Fighter 5 i LBP2? Nie chce mi się po prostu uruchamiac konsoli aby sprawdzic jedną rzecz EDIT: Dobra znalazłem,oprócz Darksaiders Jakby ktoś chciał wiedziec to: Virtua Fighter 5- 1.91 GB Little Big Planet 2- 4.7GB Edytowane 17 czerwca 201212 l przez LionelPL
Opublikowano 17 czerwca 201212 l to sobie włącz google, w 2 minuty znalazałem informacje na ten temat. co za leń... Edytowane 18 czerwca 201212 l przez Square