Mejm 15 316 Opublikowano 17 czerwca 2012 Opublikowano 17 czerwca 2012 Ile ważą Darksaiders,Virtua Fighter 5 i LBP2? Nie chce mi się po prostu uruchamiac konsoli aby sprawdzic jedną rzecz EDIT: Dobra znalazłem,oprócz Darksaiders Nie znalazles bo nie ma takiej ku.rwa gry... 10GB Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 Teraz wystarczy że dodam te gry do listy pobierania w pss, czy muszę włączyć pobieranie i później je wstrzymać/anulować, żeby mi nie uciekły ? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 Wystarczy ze dodasz do listy i dojdziesz do tego momentu gdzie masz opcje Pobrania. Z tego miejsca mozesz juz wyjsc, gra jest juz Twoja Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 (edytowane) Przydałoby się odświeżyć pierwszy post, strzelić tam FAQ z najczęstszymi pytaniami/odpowiedziami i w nazwie tematu dopisać aby osoby niezaznajomione z Plusem przeczytały pierwszy post. Dzięki temu uniknęlibyśmy zaśmiecanie tematu ciągle tymi samymi pytaniami. Edytowane 20 czerwca 2012 przez MBeniek Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 21 czerwca 2012 Opublikowano 21 czerwca 2012 Wystarczy ze dodasz do listy i dojdziesz do tego momentu gdzie masz opcje Pobrania. Z tego miejsca mozesz juz wyjsc, gra jest juz Twoja Żeby była jasność, musisz kliknąć "pobierz" i anulować by dodać tylko do listy. Jeśli wszystko poszło po myśli, będziesz miał czerwoną ikonkę logo PSS przy obrazku gry w menu sklepu. Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 21 czerwca 2012 Opublikowano 21 czerwca 2012 właśnie miałem pytać czym się różni niebieska ikonka od czerwonej spoko! Cytuj
Kazub 4 584 Opublikowano 22 czerwca 2012 Opublikowano 22 czerwca 2012 kiedy wymieniają gry, mam czas do końca czerwca czy jak ? Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 22 czerwca 2012 Opublikowano 22 czerwca 2012 kiedy wymieniają gry, mam czas do końca czerwca czy jak ? 4-5 lipca mają wymienić gry(nie wszystkie,lecz część) Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 22 czerwca 2012 Opublikowano 22 czerwca 2012 (edytowane) Gra miesiąca: Virtua Fighter 5: Final Showdown (do 4 lipca) Zmienna "6": Warhammer 40,000: Space Marine (do 18 lipca) Chime Super Deluxe (do 18 lipca) Darksiders (do 15 sierpnia) Renegade Ops (do 15 sierpnia) Outland (dostępne do 12 września) Oddworld: Stranger's Wrath HD (do 12 września) + zestaw stały: LittleBigPlanet 2, Motorstorm Apocalypse, InFamous 2 (dostępny przez cały rok) http://www.ppe.pl/news-16035-Od_teraz_bedzie_10_gier_za_darmo_w_PS_Plus.html Edytowane 22 czerwca 2012 przez hellspawn81 1 Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 24 czerwca 2012 Opublikowano 24 czerwca 2012 Oytanko do posiadaczy PS+ oraz osób które maja wlączoną automatyczną synchronizację danych o określonych porach (tzn. trofeów, patchów itp..). Czy ta funkcja działa wam? Mi od jakiegoś czasu sie tylko konsola na około 10-15 sek uruchamia i się wyłącza... Nie wiem czego jest to wina.... Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 24 czerwca 2012 Opublikowano 24 czerwca 2012 masz pewnie polski język ps store, wtedy występują te błędy. Przestaw na angielski język ps store i będzie git 1 Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 (edytowane) Mam pytanko. Jakis czas temu byl dla kazdego miesiac Plusa za darmo. No to sobie sciagnalem Burnout Paradise i jakies rozne pierdoły. Wykupilem teraz Plusa na 3 miesiace i nigdzie nie widze w historii tego co wtedy sciagalem. Nie ma mozliwosci ponownego sciagniecia w takim przypadku czy po prostu zle szukam ? EDIT: Nieaktualne, znalazlem juz Edytowane 25 czerwca 2012 przez Ins Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 Moje główne konto jest zarejestrowane na angielski adres, także ceny mam w funtach. W opcjach PSN nigdzie nie można zmienić adresu zamieszkanie, więc jeżelibym chciał kupić PS+, to tylko z polskiego konta. Teraz pytanie, czy gry ściągnięte z polskiego konta będę mógł odpalić na tym angielskim? Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 masz pewnie polski język ps store, wtedy występują te błędy. Przestaw na angielski język ps store i będzie git OK pomogło wielkie dzięki Cytuj
winner 183 Opublikowano 26 czerwca 2012 Opublikowano 26 czerwca 2012 Kupiłem właśnie roczną subskrypcję PS+ za 195zł, ale mam pytanie, bo już się zamotałem. Te gry, które są dostępne czasowo, po tym czasie nie będzie możliwości grania w nie, znikną czy po prostu do 4 lipca dajmy na to są w PS+ za darmo, a później wróci stara cena, a ci co pobrali dalej będą mogli grać? 2 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 26 czerwca 2012 Opublikowano 26 czerwca 2012 (edytowane) Ci co zdążyli pobrać gry przed ich wymianą mogą grać dalej (póki mają PS+). Edytowane 26 czerwca 2012 przez SzczurekPB 2 Cytuj
winner 183 Opublikowano 26 czerwca 2012 Opublikowano 26 czerwca 2012 Dzięki, nie wiem czemu, ale cały czas myślałem, że te gry będą działać do określonych terminów. Cytuj
Gość Opublikowano 26 czerwca 2012 Opublikowano 26 czerwca 2012 Ale trofiki z tych ulatniających się gier zostają? Zniosłem nareszcie blokadę 5 kont na moje konto i również łykam chyba PS+ Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 26 czerwca 2012 Opublikowano 26 czerwca 2012 Tak, zostają. Trofea tylko znikają z tych godzinnych Triali pełnych gier. Cytuj
Gość Opublikowano 26 czerwca 2012 Opublikowano 26 czerwca 2012 (edytowane) A jak wygląda sprawa z przedłużaniem Plusa? Jeśli wezmę sobie na 3 miesiące, to na krótko przed końcem dostane przypomnienie i możliwość przedłuzenia? Muszę czekać do końca i wziąć znów, a może mogę zakupić w trakcie trwania jednego abonamentu kolejny i ten odpali się, gdy skończy się pierwszy? Jeszcze dwie sprawy: 1> te darmowe gierki wpadają dla wszystkich Plusowców, czy tylko dla tych z subskrypcją na rok? nie śledziłem tego info na E3, bo miałem nie mieć nigdy PS+. 2> avatary po wygaśnięciu PS+ są czynne, czy podobnie jak gry - nie można ich również używać? Edytowane 26 czerwca 2012 przez Gość Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 27 czerwca 2012 Opublikowano 27 czerwca 2012 1. Plus to plus, nie ważne jaki okres, masz dostęp do wszystkie co daje PS+ przez okres trwania twojej subskrypcji. 2. Awatary nie mają ograniczeń plusa takie jak darmowe gry, normalnie możesz je używać po wygaśnięciu plusa. Cytuj
karmaster 362 Opublikowano 27 czerwca 2012 Opublikowano 27 czerwca 2012 Jeśli kupisz kolejny abonament w trakcie trwania aktualnego to po jego zakończeniu zacznie się ten, który kupiłeś.( np. masz Plus na 3 miesiące, po 2 miesiącach kupujesz na kolejne 3, to w sumie masz 6 miesięcy) Cytuj
Gość Opublikowano 27 czerwca 2012 Opublikowano 27 czerwca 2012 (edytowane) No to świetnie, lece do Plejaka wbijać subskrypcje. EDIT: Wyczytałem na PSS, że jest auto renew przy korzystaniu z PS+ - przedłuży mi się więc automatycznie ten abonament jaki mam (3 miesiące), czy jeśli na karcie będę miał 100000 PLN to wbije mi się automatycznie po upłynięciu pierwszej subskrypcji ta wyższa, czyli 12 miesięcy? EDIT 2: Whoaaaa, pobieram 12 nieogranych wcześniej tytułów, przegrzebuje avki i motywy i jaram się resztą pierdółek PS+! Mega udany zakup, polecam wszystkim niezdecydowanym! Edytowane 27 czerwca 2012 przez Gość Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 Wiadomo juz jakie beda gry na lipiec dla USA: Z nowych rzeczy: - Gotham City Impostors - Pac-Man Championship Edition DX - Renegade Ops Ciekawe co bedzie dla Europy. Mam nadzieje, ze u nas bedzie lepiej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi