Skocz do zawartości

PlayStation Plus

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Gotham City Impostors bym chętnie przyjął ;) Ciekawi mnie czy za zmienione Warhammer też dostaniemy grę Blu-Ray.

A jeśli chodzi o grę miesiąca w naszym PS+ to takie są podpowiedzi od Rossa McGrath'a (PlayStation Plus Content Manager):

2cn88ly.jpg1j2ou1.jpg28h2zgn.jpg

I jego odpowiedź na próbę odgadnięcia zagadki przez kogoś:

2uz9w6b.jpg

Edytowane przez SzczurekPB
Opublikowano

IMO też może to być faktycznie AC: Revelations, lub bundle 1&2 (w sumie może być jako jedna z gier do rotacji też zamiast). Zbliżająca się premiera nowego AC to dobry moment by nagonić graczy poprzednią częścią :) Myślę, że marketingowcy Sony w ten sposób właśnie przekonali Ubisoft do włączenia swojej gry w ofertę ;p Swoją drogą tą samą taktykę stosują od jakiegoś czasu nasze stacje prywatne, jak jakiś film w kinie to puszczają poprzednią część lub film z tym samym aktorem jako jakiś mega hit albo superkino ;)

Opublikowano (edytowane)

Heads-Up’ PlayStation Plus Update – 4th July 2012

It’s our first update to the Instant Game Collection here in SCEE and that brings a new Game of the Month! Congratulations if you’ve already figured out what it is.

I can now confirm that from tomorrow until the beginning of August, all our PlayStation Plus subscribers will be able to download Deus Ex: Human Revolution as part of their subscription.

I’m very pleased Square-Enix have agreed to provide this game, it’s certainly to my mind one of the finest titles of 2011 and a personal favourite.

http://blog.eu.plays...-4th-july-2012/

Deus Ex: Human Revolution :)

Dodatkowo zniżka 50% na dodatki do tej gry. W DE grałem, ale chyba sobie kupię w takim razie Missing Link i przejdę jeszcze raz.

Edytowane przez SzczurekPB
Opublikowano

No i git, ja tam osobiście się cieszę. Ale tych nowych 3 gier dla Plusa jeszcze nie podali?

Opublikowano

jezus maria - DEUS EX !!!!!!!!!! nie grałem w to jeszcze i zawsze chciałem zagrać i nigdy nie miałem po drodze by ją kupić.

LOVE PS PLUS

• Plusik 1
Opublikowano

Hmm, bo ja dopiero zdeaktywowałem sloty i się na serio zainteresowałem Plusem - co miesiąc na początku wpada nowa gra miesiąca. a te trzy dwie w polowie każdego miesiąca?

Opublikowano

Jeśli Plus będzie sukcesem, to czuję że w następnej generacji będzie to główny sposób na nabywanie tytułów ;)

Pomijając jakieś killery na premierę, to oby tak było.

Opublikowano (edytowane)

Raczej tak, większośc gier u nas jest w PL (jeżeli odpowiednie wersje są dostępne).

EDIT: w przypadku GoW'a Ghost of Sparta było tak że wersja językowa ustawiała się na identyczną jak jezyk XMB.

Edytowane przez pawelgr5
Opublikowano

Mogli by podawac od razu pełną liste gier jakie będą dostępne w danym miesiącu, bo teraz będziemy czekać do tego 17-tego na ogłoszenie dalszej listy gier co by przypadkiem nie nabyć czegoś co dostaniemy za free.