SZ3RYF 11 Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 jest jeszcze troche czasu. wg http://blog.eu.playstation.com/2012/07/19/littlebigplanet-karting-beta-registration-re-opens-for-24-hours/ do 16:00 mozna sie zglaszac Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Kolejna podpowiedź co do sierpniowej gry miesiąca: Ktoś wie z jakiego filmu to kadr? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 (edytowane) Charlie i Fabryka Czekolady To + jabłko... nie mam pojęcia co to może być. Edytowane 23 Lipca 2012 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Nie wiem czemu, ale kojarzy mi się to z Charlie i Fabryka Czekolady. Mogę się mylić oczywiście Masz rację (zapomniałem, że w google można wyszukiwać też po samych obrazkach). Czyli o jaki tytuł może chodzić? Najbardziej mi przychodzi na myśl Child of Eden. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 CoE mi tu nie pasuje, jabłko to na 99% nawiązanie do miasta. Obrazek - cłopak chce wejść do domu, lecz ten zniknął. Został wręcz usunięty z naszego świata i można powiedzieć, że znalazł się w innym wymiarze. Chodzi o gre z takimi klimatami? Paranormalne zdolności, inne wymiary itd... Na upartego można powiedzieć, że to Legendary... Można też pójść w inna stronę i wziąść pod uwagę chmury na niebie. Zwiastun czegoś złego, jakiejś apokalipsy, katastrofy? Wtedy Crysis pasuje... Prototype zresztą też. Nie powiem, bardzo ciekawa zagadka, jeszcze nad tym pogłówkuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Prototype odpada, McGrath je wykluczył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 (edytowane) Ja ciągle uważam ze to AC -Jabłko( Jablko Edenu ) -film Charlie i Fabryka Czekolady(bo akurat z tego filmu pochodzi to zdjęcie). Charlie byl jednym z pięciu szczęśliwców którzy otrzymali bilet. Pięć może nawiązywać znów do Jabłek Edenu których było 5 Lecz z drugiej strony większość pomyślala ze to AC i zagadka byłaby zbyt oczywista a może jabłko symbolizuje kolorystyke gry(pamiętacie pszczole i Deusa?) Już sam nie wiem... Edytowane 23 Lipca 2012 przez LionelPL Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 (edytowane) Ostatnia podpowiedź do gry miesiąca: https://twitter.com/#!/drof1337/media/grid A tak w ogóle to w sierpniu dostaniemy aż 5 gier zamiast 3 Dwie na początku miesiąca, dwie w środku i jedna na koniec. Ta dodatkowa gra w środę będzie nowa dla naszego regionu. Podejrzewam, że może chodzić o Choplifter, które od jakiegoś czasu było w USA, a teraz dodatkowo jest w PS+. To albo Rock of Ages. Edytowane 26 Lipca 2012 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 (edytowane) Według mnie albo Twisted Metal lub Batman Arkham City edit:Batman Arkham City niestety został odrzucony "Not a bad guess. I wouldnt jump to conclusions though." Edytowane 26 Lipca 2012 przez LionelPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 gdzie można poczytać te zgadywanki? BTW - jabłko kojarzy mi się z... Crysisem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 (edytowane) Na tym koncie Twittera: https://twitter.com/drof1337 Ross McGrath - PlayStation Plus Content Manager. Ale do jabłka jest jeszcze obrazek z dwoma domami i czarnymi chmurami oraz fotka klauna. To już nie pasuje chyba do Crysis 2 PS. Chyba miałem rację, że jedną z bonusowych gier będzie Rock of Ages: Edytowane 26 Lipca 2012 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 (edytowane) Na twiterze Ross McGrath(gosciu od PS+) https://twitter.com/drof1337/ ZNowu mnie Szczurek ubiegł o parę sekund Może ten klaun sugeruje przebranie,kostium? Edytowane 26 Lipca 2012 przez LionelPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Właśnie, klaun może sugerować kostium - czyli nanosuit, jabłko to Nowy Jork a domek z chmurami - inwazja Obcych. Na chwile obecną to tylko ta gra mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 (edytowane) Naucz się wrzucać newsy. /Square Widać, że do niektórych dalej nie dochodzi więc robię nowy temat. Krótka piłka. Nie ma wklejania samych linków. Nie ma. Możesz być samotną matką na kuroniówce i te kolejne kliknięcie na twój niesamowitą "stronę" uratuje Ci życie - nic mnie to nie obchodzi. Jeżeli chcesz przekazać forumowi jakąś informację. Wklej w cytat jej treść. Ba, nasze forum jest nawet tak inteligentne, że przeniesie za Ciebie obrazki! Linka możesz dać pod spodem. Może ktoś się nad tobą zlituje i kliknie. Od początku przyszłego tygodnia będą leciały warny jak leci. amerykanie dostaja dwa pierwsze odcinki Walking dead http://blog.us.plays...aystation-plus/ Edytowane 31 Lipca 2012 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 (edytowane) Ross na twitterze oznajmił, że grą sierpnia dla EU nie jest Walking Dead. No i grą miesiąca nie będzie też Res3: Edit: Twisted Metal, Crysis 2 i Child of Eden też oficjalnie odpadają . Edytowane 31 Lipca 2012 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 359 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Jak komuś się jeszcze nie nudzi rozkminianie, to Ross napisał, że na pewno coś z 1 strony na metacritics all times best ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 (edytowane) EDIT: 1 strona na metacritic? OK, moje typy nie miały sensu Edytowane 31 Lipca 2012 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 (edytowane) Uncharted 2 A tak serio to Arkham City bedzie. Edytowane 31 Lipca 2012 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Będzie Pac-Man Championship Edition DX trollolo Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 U, jednak jutro się dowiemy. Coś mu się pokićkało z datami Ale w zamian będzie jakiś super hint dzisiaj. EDIT: Już dał: Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Ross napisał, że jeśli rozkminimy jakie to narzędzie to i tytuł gry poznamy. Na pewno to nie Ratchet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 (edytowane) Wygląda jak nóż do odcinania lin, przynajmniej tak mi się kojarzy Np. Edytowane 31 Lipca 2012 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 (edytowane) Line Cutter. Dead Space? Edytowane 31 Lipca 2012 przez Musiol Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Tak, to "line cutter". "Who famously had issues with an apple? What's BETWEEN the two buildings? How do most people feel about clowns? What tool is it?" Klaun = strach. Line cutter = broń. Isaac (Newton) = jabłko. Dead Space (2). Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 (edytowane) Z tym Dead Space 2 to może być to. W końcu ma to być gra od EA. No i reszta zgadek pasuje idealnie. Edytowane 31 Lipca 2012 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi