SzczurekPB 2 254 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Ktoś ma ochotę na zgadywanki? Podpowiedź do pierwszej gry, którą dostaniemy 15 sierpnia: Druga gra: Obydwie gry są z BD. PS. Czołg nazywa się skorpion. Nie jest to Mortal Kombat, więc wychodzi na Just Cause 2 - tak jak przewidywałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Armitage_Siren.JPG tu jest trochę o obrazie: autor: Edward Armitage rok powstania: 1888 tytuł: The Siren jakieś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 (edytowane) Borderlands Tam jest postać The Siren, a dodatkowo Borderlands 2 za ponad miesiąc ma premierę, więc wypada trochę ludzi zachęcić do zakupu. Edytowane 10 Sierpnia 2012 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 (edytowane) Ooo jeśli to będzie JC2 to jaram się opór. Edit. Co do pierwszego to może Siren Blood Curse? Edytowane 10 Sierpnia 2012 przez butch.stein Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 może to: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 A może ta druga to Saints Row The Third? Tam można było jeździć czlogiem i parę misji było "czlogowe" Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Jakby do Plusa trafily Jast Couse 2 i Borderlands to cieszylbym sie na potege. Nie mam zadnej a obie planuje ograc. I w koncu by to byly gry, ktorych nie mam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Just Cause 2 i Borderlands mam na 360tce wiec jezeli to beda te tytuly to dla mnie lipa =/ Mam zbedne 400MSP na 360tce i nie wiem czy kupowac pierwszy epizod Walking Dead, poniewaz na US PS+ beda odcinki do sciagniecia i kto wie czy dla EU tez kiedys tego nie wrzuca. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Na pewno wrzuca tak samo jak powrot do przyszlosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 cholercia JC2 i Burdel wydają się tak pasować do tych obrazków, że chyba nie ma dla mnie nadziei. kolejne starocie, które już dawno ograłem / mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Ja bym się bardzo cieszył z tych dwóch tytułów, szczególnie z Just Cause'a, w którego w ogóle nie miałem okazji zagrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Wolałbym Siren: Blood Curse ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 zarówno JC2 jak i Borderlands mnie ucieszą . moje piewrsze skojarzenie co do obrazu to GoW, może coś z collection ? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Patrzac na oferte PLUS-a trzeba sie teraz bardzo zastanawiac zakupujac gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 (edytowane) Z tym czołgiem wg podpowiedzi Ross-a chodzi o typ czyli scorpion. "Why not find out what kind of tank it is?" Mortal Kombat? Avatar(gra)? Edytowane 11 Sierpnia 2012 przez LionelPL Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 (edytowane) Coś jeszcze? Jestem prze-mega-zadowolony, bo od dawna chciałem kupić tę grę. Edytowane 11 Sierpnia 2012 przez winner Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Na twiterze człowiek z plusa od kontaktów na twiterze informuję że zbliża się Gamescom i pyta czy będziemy oglądać konferencję i na koniec dodaję... że na naszym miejscu by tak zrobił i zakańcza wykrzyknikiem . Czyli kolejny miesiąc z mocnym tytułem... Czuję się jakbym mikołaj co miesiąc do mnie przychodził 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_One_ 36 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Nie wiem czy było już tutaj zadawane to pytanie, ale czy jeśli mam wykupioną subskrybcję plusa do 12 września, ale już teraz wykupię subskrypcję na rok, to ten rok będzie trwał od dzisiaj, anulowując pozostały mi jeszcze miesiąc trzymiesięcznej subskrybcji, czy po prostu od 12 września zacznie mi się odrazu subskrybcja na rok? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Wystarczyło zajrzeć na poprzednią stronę - nic nie zabiera i nic nie ucina - dodaje nowo wykupiony okres do aktualnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Mam kupionego Plusa na 3 miechy, automatycznie przedłuzy mi się na kolejne 3 czy wbije mi automatycznie 12 miesięcy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Jak kupisz Plusa to na koncie masz automatyczne odnowienie subskrypcji na to co kupiles, czyli kolejne 3 miesiace. Trzeba to wylaczyc, albo nie miec nic na koncie/powiazanej karty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 O tym wiem, chodziło tylko czy mi czasem dziady za 12 miechów nie ściągną Anyway, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Mam kupionego Plusa na 3 miechy, automatycznie przedłuzy mi się na kolejne 3 czy wbije mi automatycznie 12 miesięcy? Jeśli wykupiłeś wcześniej na 3 to powinno na kolejne 3 automatycznie przedłużać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 O tym wiem, chodziło tylko czy mi czasem dziady za 12 miechów nie ściągną Anyway, dzięki Dlatego napisałem "odnowienie subskrypcji na to co kupiles" Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 359 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Z mniejszych gier też niedługo trochę nowego wpadnie do plusa: Sequels to indie games Knytt Series and Really Big Sky are headed free to PlayStation Plus subscribers. Indie publisher Ripstone has announced a trio of releases for Sony's PlayStation Plus Presents label: retro platformer Knytt Underground, hypnotic 'shmup Big Sky Infinity and a third, as-yet-unannounced game. Both Knytt Underground and Big Sky Infinity will be playable on PlayStation 3 and PlayStation Vita. All three will be freely downloadable to PlayStation Plus subscribers for eight weeks after launch. źr. http://www.eurogamer.net/articles/2012-08-09-knytt-big-sky-sequels-coming-free-to-playstation-plus Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi