Skocz do zawartości

PlayStation Plus

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

całe szczęście ze ten dust będzie w modelu F2P

to jedynie go ratuje, choć jak będzie zajmować dużo miejsca na hdd to nawet chyba go nie ściągnę. Całkowicie do mnie nie trafia.

Opublikowano

przyśniło mi się czy we wrześniu ma być zniżka na playstation plus....szukam szukam na ps blog i znależć tego nie umiem a nie pamiętam od kiedy ona ma być i ile wtedy ma plus kosztować.

Opublikowano
Jeśli wiesz o niesamowitych rabatach, wspaniałych grach i ekskluzywnych ofertach dostępnych co miesiąc dla subskrybentów PlayStation Plus i chcesz włączyć się do akcji, nie możesz przegapić tej niesamowitej oferty specjalnej.

Od 5 września 2012 możesz otrzymać ogromny, 25-procentowy rabat na roczną subskrypcję. Oznacza to, że możesz mieć dostęp do wszystkich korzyści płynących z uczestnictwa w PlayStation za jedyne 146,25 zł. Możesz bezpłatnie otrzymywać gry, takie jak Red Dead Redemption, a także korzystać z przechowywania w chmurze online, automatycznych aktualizacji oraz innych dodatków dostępnych często dla subskrybentów PlayStation Plus na ich systemy PlayStation 3.

25-procentowy rabat obowiązuje tylko do 19 września 2012 roku, więc skorzystaj z tej oferty, której nie wolno przegapić - dowiedz się, jak dokonać subskrypcji PlayStation Plus pod adresem eu.playstation.com/playstationplus.

http://pl.playstatio...ayStation-Plus/

• Plusik 1
Opublikowano

pewnie go japońska lub amerykańska centrala wywalila bo pierwszy raz europejscy użytkownicy playstation mieli lepsze usługi( w tym przypadku darmowe gry) niż inne kontynenty

Opublikowano

Na blogu jest już informacja o aktualizacji w tym miesiącu:

Gra miesiąca:

Red Dead Redemption

7928644616_89026ffcd0.jpg

5 września:

Machinarium

7928644912_9e0e052e88.jpg

12 września:

Scott Pilgrim vs. The World

7928644428_8960a34985.jpg

Double Dragon Neon

7928645064_7ab262670d.jpg

http://blog.eu.plays...-4th-september/

Hm, nie ma nic o zniżce na DLC do Red Dead Redemption. Mam nadzieję, że jednak będzie bo chciałem kupić Undead Nightmare.

• Plusik 1
Gość Szprota
Opublikowano

Najciekawsza produkcja z tego update to Machinarium od dawna się zbieralem aby kupić.

Ale bez jaj jak nie będzie zniżki to trochę słabo. Miałem nadzieję że będzie zniżka i kupię UN troche taniej :(

Opublikowano (edytowane)

Dobra, jednak będzie zniżka na DLC:

Legends and Killers Pack

Was – €9.99/£7.99 Now – €4.99/£3.99

Liars and Cheats

Undead Nightmare

Undead Nightmare Collection

Was – €19.99/£15.99 Now – €9.99/£7.99

http://blog.eu.plays...tarts-tomorrow/

Edytowane przez SzczurekPB
Gość Szprota
Opublikowano

mam pytanko jak z przedluzeniem plusa przed końcem czasu,mam po prostu kupić plusa z poziomu pss czy jakoś inaczej?

Opublikowano (edytowane)

mam pytanko jak z przedluzeniem plusa przed końcem czasu,mam po prostu kupić plusa z poziomu pss czy jakoś inaczej?

No inaczej nie da się kupić jak przez PSS, nie? Chyba że masz wybrane auto odnowienie - jeśli będziesz mieć srodki na karcie to sami Ci pobiorą opłatę. Ale imo opłacać się będzie od 5 września już przedłużyć jeśli planujesz w ogóle to robić - na rocznnego plusa będzie rabat 25% od jutra.

@kubanczyk: nie, nie ma co liczyć - ta gra nigdy nie miała PL napisów.

Edytowane przez Kyo
Opublikowano (edytowane)

Nie to, żebym miał coś do Machinarium (oprócz tego, że gra wyszła na pc ponad 2 lata temu i kosztuje śmieszne pieniądze), ale będąc szczerym, liczyłem po cichu na małą rekompensatę z strony Sony i darmowego CS'a w plusie.... o ile sieroty z Europejskiego PSN, kiedyś ogarną temat :P Fajnie chociaż, że tego 12.09 Dają Scotta Pilgrima i Double Dragon. Scotta zawsze chciałem dłużej ograć. Teraz jest świetna ku temu okazja, gdyż ostatnio doczekał się patcha pozwalającego na wspólną grę po sieci, a DD rozważałem nawet zakup :)

Edytowane przez C-Boy
Opublikowano

Ładnie oferta amerykańskiego PS+ jest biedna w porównaniu z naszym - przecież oni teraz jako grę miesiąca dostali Borderlands(1). Obawiam się, że po odejściu (czy tam zwolnieniu) Ross'a europejski plus też znacznie się pogorszy :/ .

Opublikowano (edytowane)

Ross'a wywalili z Sony czy przenieśli na inne stanowisko? Dziwna sprawa bo chłop miał genialne podejście do klientów czyli nas, odpisywał na każde pytania, bawił się w te podchody na twitterze itp a przede wszystkim nadzorował to by europejczycy mieli najlepszego plusa

Edytowane przez Ficuś