Skocz do zawartości

PlayStation Plus

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak kupie teraz ps+ to na co mogę liczyć chodzi mi o to co dostane pobrania co bylo i jest w + ?

DEAD SPACE 2

ROCK OF AGE

LBP2

MOTOSTORM APOCALIPSA

inFAMOUS 2

SAINT ROW 2

OUTLAND

LARA CROFT and the guardian of light

oddworld stranger's wrath

Borderlands

na tą chwile nie pamiętam więcej ale była tam jeszcze jakaś pierdoła klasyk/strzelanka

Mam pytanie czy te gry z PS+ są w polskiej wersji językowej? Oczywiście te które się ukazały w PL i czy da się to sprawdzić przed zakupem?

PS: Sory za pytanie ale nie mam jeszcze ps3 będzie na dniach no i ta promocja 25% ;)

Opublikowano

Na razie odpaliłem z tego tylko Infamous 2 i gra była w pełnej polskiej wersji językowej.

Opublikowano (edytowane)

To wszystko zalezy od gry, np. Dead Space 2 w ogóle nie ma tłumaczenia na PL (to samo z RDR). Deus Ex, Infamous 2 i LBP2 np. już są w PL wersji.

Z regóły są opisy jaka jest wersja językowa gry w PSS. W większości przypadków jeśli gra pudełkowa jest w PL to taka sama wersja znajdzie się w PSS. Ale na przykład gry od Ubi w wersjach pudełkowych są w PL a do sklepu wrzucają wersje Angielskie.

E: OK. :good:

Edytowane przez Kyo
Opublikowano

Eh, nie będzie dzisiaj Machinarium - opóźnione, ale celują w ten miesiąc :/

Poza tym brak CS:GO i Walking Dead ep3. Beznadziejność SCEE jest nieskończona. Nie dziwię się, że Ross odszedł. Był jedynym kompetentnym i pewnie miał dość pracy z tymi pajacami.

• Plusik 1
Opublikowano

Jakby ktoś się zastanawiał to Deus Ex Human Revolution ciągle jest do pobrania za darmo dla posiadaczy Playstation Plus. Wiem bo wczoraj szarpnąłem się roczny abonament w promocji i po wyszukaniu Deus Exa miałem niezłego zaskoka, bo była gdzieś wcześniej plotka, że oferta będzie ważna bodajże, tylko do 29 sierpnia. A tu proszę. Gra już leży na dysku i działa bez żadnego problemu :)

Gość Szprota
Opublikowano

Tak, ale zajmuje aż 9872 MB.

to ja już wolę kupic pudełkowa wersję tego dodatku

Opublikowano

nie wiem jak to możliwe ale zżarło mi z portfela 59 zeta na plusa za 90 dni. nie miałem włączonej żadnej opcji auto refund. ogólnie to i tak zasiliłem konto zdrapka za 100 zeta w celu przedłużenia plusa ale chciałby to zrobić sam :D najlepsze jest to, że kase wessało mi dokładnie 1szego września. Chciałem poczekać do najnowszej aktualizacji bo myślałem, że 25% zniżki będzie tez na subskrypcje za 90 dni. Ogólnie miałem niezłego szoka jak już chciałem klikać i przedłużać suba a tu nagle tylko 41 zeta na koncie o_0

Opublikowano

Machinarium już jest! Słyszałem że to bardzo fajna gierka.

Jak na razie trzeba go ręcznie wyszukać lub przez zakładkę "gratisy ps+"

Wczoraj przedłużyłem plusa na kolejny rok, do grudnia 2013 mam spokój :):)

Opublikowano

Można kupić PS+ doładowując konto zdrapkami? Chodzi mi o te 100-200 zł, bo widziałem, że są zdrapki na ps+ ale droższe i pewnie nie uznają przeceny 25%. Doładowałbym 200zł i kupił da się :)?

Opublikowano

Zdrapki uznają przecenę - jak kupisz dwie to Ci zostanie w portfelu do wydania 53,75 zł

Ja też się skusiłem na PS+ na rok - szczególnie że dzięki zakupie zdrapki 100zł w Carrefour za 79 zł wydam w sumie 125 zł xD

Opublikowano

Obecnie mam plusa zakupionego dla konta z mojej konsoli o nazwie x. Pobrałem kilka gier i sobie w nie gram. Teraz chciałbym kupić plusa na rok dla konta y również znajdującego się na mojej konsoli. I tu pojawia się pytanie, czy będę mógł grać w gry pobrane np. w lipcu z plusa kupionego na koncie x w momencie, kiedy abonament z plusa na x wygaśnie, a aktywuje się abonament na y?

Opublikowano

Po co kupować Plusa na dwóch różnych kontach na jednej konsoli, skoro gry działają na wszystkich ?

Co do odpowiedzi to teoretycznie nie będą działać, bo żeby działały musisz je aktywować na koncie na którym będą kupione. Jak kupisz PS+ na koncie Y, to tam ne będziesz miał kupionych tych pozycji z lipca, a tym samym ich nie aktywujesz. Oczywiście jest to teoria oparta na zasadach dziaalnia PSS.

Opublikowano

Mowiac szczerze do tej pory sciagalem gry jedynie za posrednictwem konta x, a pozniej gralem na innym koncie i nic na x nie aktywowalem, chyba ze proces aktywacji przebiega w sposob nieodczuwalny dla uzytkownika. Wiec gry nadal beda na dysku, subskrypcja nadal bedzie wykupiona, tylko juz dla innego konta. Ale masz racje, lepiej sobie przedluzyc plusa na obecnym koncie i tyle.

Opublikowano (edytowane)

dobra chłopaki, z góry sorry za takie głupie pytanie ale przez wakacje byłem odcięty od growego świata i chciałbym się coś dowiedzieć.

Wchodzę dziś w PSS po ponad 2 miechach i zobaczyłem że kilka gier (RDR, JC2, LBP2, SR2) jest do pobrania za darmo w ramach PS+. Gdybym dziś wykupił sobie subskrypcję to mógłbym pobrać te wszystkie tytuły za 'free'? I kolejne pytanie. Jak wiadomo po upływie roku/90 dni nie można grać w te gierki chyba że się odnowi PS+, ale czy można w nie grać bez podłączonego neta do konsoli?

dzięki Pryxfus, post do kasacji :)

Edytowane przez Vinny