Skocz do zawartości

PlayStation Plus

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogliby dac Rayman Origins a nie cos takiego...

Własnie caly czas wstrzymuje się z jego zakupem, bo jest dosyc tanio na psstore, licząc na to, że lada miesiąc bedzie na psplus, podobna sytuacja z Arkham City

Opublikowano

No jak Arkham City by się pojawiło to nie powiem, radocha na maksa. Mam problem natury osobistej jeśli chodzi o Plusa - jest na tyle gier do sprawdzenia, że np grając w takiego RDR(a póki co gra mi się średnio) myślę o Infamous 2, Motorstormie(w ramach odprężenia), a przede wszystkim o Deusie : ( A jak zassam coś innego to wątpię, że skończę przygody kowboja.

Opublikowano

Mam prośbę do was, nie płaczcie że dają taką a taką grę, bo dobrze wiedzieliście na co się piszecie kupując PS+. Serio myśleliście że co miesiąc będziecie dostawać kilka gier AAA, które was usatysfakcjonują ? To samo tyczy się postów proszących typu "Mogli dać X a nie Y".

• Plusik 3
Opublikowano

vita dostanie plusa...niby nas ta informacja nie dotyczy gdyby nie to,że aktualni posiadacze plusa na ps3 dostaną usługę na vicie w prezencie. I teraz pytanie jak Sony sobie to wyobraża: zostaną dotychczasowy model (czyli te gry do pobrania zmieniające się do miesiąc) czyli łącznie zawsze 10 gier na ps3 do pobrania i dodają do tej puli tytuły z vity czy (o zgrozo) wymienią niektóre tytuły z ps3 na te z vity i zaczną się miesiące gdzie "game of the month" będzie tytułem na Vitę :/

Opublikowano

Był, ale potem przez parę tygodni przez jakiś błąd (albo specjalnie Sony tak to zostawiło) był dalej dostępny za darmo dla plusowiczów. Ale skoro teraz już trzeba płacić to widocznie ta dodatkowo promocja się po prostu skończyła.

Opublikowano

Sprawdzę jak dotrę do domu ale przegraj_kowal pisał wcześniej że ma konto brytyjskie - więc "u nich" może nie było tego błędu z Deusem.

Opublikowano

Mam pytanie, kończy Mi się PLUS za 40 dni, dzis wykupiłem na rok, a w zakładce dalej Mi pokazuje że mam jeszcze tylko 40dni... po tych 40 dniach automatycznie przejdzie na rok??? pzdr.

• Minusik 2
Opublikowano (edytowane)

Nie chcę robić za kapitana oczywistego, ale jak coś to Double Dragon Neon jest już dostępny, tylko trzeba go znaleźć przez szukajkę :D A Brak CS:Go na psn już powoli przestaje mnie dziwić/oburzać. Widocznie Sony doszło do wniosku, że kto chciał, to i tak kupił sobie przez konto US.

Edit: Kufa, tylko demo :(((((

Edytowane przez C-Boy
Gość DonSterydo
Opublikowano

Czytałem, że na amerykańskie profile są rozsyłane kody na tydzień PS+, a osoby, które już mają PS+ na amerykańskim koncie dostają kod na miesiąc. Jak ktoś ma profil na USA, to warto skrzynkę sprawdzić.

Opublikowano

Czytałem, że na amerykańskie profile są rozsyłane kody na tydzień PS+, a osoby, które już mają PS+ na amerykańskim koncie dostają kod na miesiąc. Jak ktoś ma profil na USA, to warto skrzynkę sprawdzić.

chyba nie dla wszystkich bo nic nie dostalem.

gdzie mozna przeczytac jakies info w tym temacie?