Lestat 0 Opublikowano 16 września 2012 Opublikowano 16 września 2012 Mogliby dac Rayman Origins a nie cos takiego... Własnie caly czas wstrzymuje się z jego zakupem, bo jest dosyc tanio na psstore, licząc na to, że lada miesiąc bedzie na psplus, podobna sytuacja z Arkham City Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 16 września 2012 Opublikowano 16 września 2012 No jak Arkham City by się pojawiło to nie powiem, radocha na maksa. Mam problem natury osobistej jeśli chodzi o Plusa - jest na tyle gier do sprawdzenia, że np grając w takiego RDR(a póki co gra mi się średnio) myślę o Infamous 2, Motorstormie(w ramach odprężenia), a przede wszystkim o Deusie : ( A jak zassam coś innego to wątpię, że skończę przygody kowboja. Cytuj
Square 8 608 Opublikowano 16 września 2012 Opublikowano 16 września 2012 Mam prośbę do was, nie płaczcie że dają taką a taką grę, bo dobrze wiedzieliście na co się piszecie kupując PS+. Serio myśleliście że co miesiąc będziecie dostawać kilka gier AAA, które was usatysfakcjonują ? To samo tyczy się postów proszących typu "Mogli dać X a nie Y". 3 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 września 2012 Opublikowano 16 września 2012 No po tym co dawali to myslalem, ze bedziemy dostawac raz w miesiacu gre pudelkowa, ktora tez jest w PSS. Ale spokojnie, ja obstawiam, ze bedzie jeszcze Crysis 2, Rayman i pewnie tez Batman. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 16 września 2012 Opublikowano 16 września 2012 Batmana to wolę mieć kupionego niż "wypożyczonego" , Cytuj
MEVEK 3 545 Opublikowano 16 września 2012 Opublikowano 16 września 2012 nie, ze od razu narzekam, ale... czy wiadomo coś na temat darmowego lądowania Dead Space Extraction dla Plus'owców ? Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 17 września 2012 Opublikowano 17 września 2012 Czy Deus Ex byl dostepny za darmo tylko dla posiadaczy Plusa w PSN PL?Ja mam brytyjskie konto i u mnie nie da sie za friko tej gry pobrac.Chyba,ze cos zle robie Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 17 września 2012 Opublikowano 17 września 2012 w zakładce all games > ps3 games > na litere d powinien być deus ex za free w plusie Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 vita dostanie plusa...niby nas ta informacja nie dotyczy gdyby nie to,że aktualni posiadacze plusa na ps3 dostaną usługę na vicie w prezencie. I teraz pytanie jak Sony sobie to wyobraża: zostaną dotychczasowy model (czyli te gry do pobrania zmieniające się do miesiąc) czyli łącznie zawsze 10 gier na ps3 do pobrania i dodają do tej puli tytuły z vity czy (o zgrozo) wymienią niektóre tytuły z ps3 na te z vity i zaczną się miesiące gdzie "game of the month" będzie tytułem na Vitę Cytuj
Lukas_AT 1 189 Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 PS Plus może być dużym motorem napędowym do zakupu Vity... Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 w zakładce all games > ps3 games > na litere d powinien być deus ex za free w plusie Wlasnie nie pokazuje,ze jest za darmo,tylko normalnie cena jest.Kliknalem,zeby pobrac,to zapytalo o dane karty platniczej,wiec odwolalem transakcje.Nie mam pojecia,czemu tak... Cytuj
SZ3RYF 11 Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 a deus nie byl za free w plusie w lipcu? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 Był, ale potem przez parę tygodni przez jakiś błąd (albo specjalnie Sony tak to zostawiło) był dalej dostępny za darmo dla plusowiczów. Ale skoro teraz już trzeba płacić to widocznie ta dodatkowo promocja się po prostu skończyła. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 Sprawdzę jak dotrę do domu ale przegraj_kowal pisał wcześniej że ma konto brytyjskie - więc "u nich" może nie było tego błędu z Deusem. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 Pozwol, ze Cie wyrecze. Wszedlem na PSS i Deus dalej jest dla Plusowiczow darmowy. Polski PSS oczywiscie. Cytuj
mazurek 3 Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 Mam pytanie, kończy Mi się PLUS za 40 dni, dzis wykupiłem na rok, a w zakładce dalej Mi pokazuje że mam jeszcze tylko 40dni... po tych 40 dniach automatycznie przejdzie na rok??? pzdr. 2 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 (edytowane) Dwie strony temu ktoś inny pytał o dokładnie to samo. Więc cofnij sobie i poczytaj lub wejdź do tego tematu: http://www.psxextrem...ation-plus-faq/ i pocztaj. E: Dzięki Wojtek :] Edytowane 19 września 2012 przez Kyo Cytuj
C-Boy 51 Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 (edytowane) Nie chcę robić za kapitana oczywistego, ale jak coś to Double Dragon Neon jest już dostępny, tylko trzeba go znaleźć przez szukajkę A Brak CS:Go na psn już powoli przestaje mnie dziwić/oburzać. Widocznie Sony doszło do wniosku, że kto chciał, to i tak kupił sobie przez konto US. Edit: Kufa, tylko demo (((( Edytowane 19 września 2012 przez C-Boy Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 Pogralem chwile w to demko DDN - czerstwe to jak cholera. Dawno juz w cos tak slabego nie gralem. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 (edytowane) Kampania SP do Starhawk za darmo dla abonentów PS+ Więcej na stronie Playstation.blog: http://blog.us.plays...ystation-store/ Edytowane 20 września 2012 przez DonSterydo Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 Heh, kupisz Plusa na PS3 - masz plusa na Vicie Sony się stara z tą usługą. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 21 września 2012 Opublikowano 21 września 2012 Czytałem, że na amerykańskie profile są rozsyłane kody na tydzień PS+, a osoby, które już mają PS+ na amerykańskim koncie dostają kod na miesiąc. Jak ktoś ma profil na USA, to warto skrzynkę sprawdzić. Cytuj
SZ3RYF 11 Opublikowano 23 września 2012 Opublikowano 23 września 2012 Czytałem, że na amerykańskie profile są rozsyłane kody na tydzień PS+, a osoby, które już mają PS+ na amerykańskim koncie dostają kod na miesiąc. Jak ktoś ma profil na USA, to warto skrzynkę sprawdzić. chyba nie dla wszystkich bo nic nie dostalem. gdzie mozna przeczytac jakies info w tym temacie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi