tomci23 55 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 Ja mam to samo marek Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 Spróbuj po resecie konsoli. Wchodzisz do Gry > Playstation Plus i sprawdzasz czy jesteś. Jeśli nie, wracasz do głównego menu i wybierasz "wyświetl pliki do pobrania", wybierasz cos z Plusa, dajesz by ściągało, następnie anulujesz z poziomu Store, i sprawdzasz czy załapało Plusa Na FB Sony Polska mi odpisało, by zgłaszać problemy do Centrum Pomocy Serwisowej, i wtedy będą imiennie rejestrowane i wtedy ponoć szybciej pójdzie 1 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 (edytowane) Po Polsku Mendrek - dzwonić na infolinię 801 230 000 i zgłaszać - poproszą o adres email, do weryfikacji nazwę konta (PSN Id) i datę urodzenia - dostaniecie numer zgłoszenia (zapisać!) i w ciągu kilku najbliższych dni postarają się to Wam naprawić. Jak by problem nadal występował macie ponownie dzwonić i podać już tylko nr. zgłoszenia. Edytowane 19 października 2012 przez Kyo Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 ok u mnie zadziałało pobrałem ponownie theme zainstalowałem i ściągam rdr dead space 2 i darksiders Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 Ok u mnie też zadziałało, dzięki Mendrek choć trochę zamieszałeś Po prostu wszedłem na PSS i przejrzałem listę co już kiedyś z plusa ściągałem, znów ściągnąłem i zainstalowałem(by nie tracić nerwów to szukajcie coś małego), ponownie wszedłem w PSS i wszystko jest cacy. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 (edytowane) Działa wam jak wyłączycie i włączycie konsolę? Ja po każdym restarcie muszę coś pobrać z listy żeby mi P+ zaskoczył ;/ E: dzięki @marekjw2523 - zgłosiłem do Sony Ja dodatkowo pobrałem Darksiders i AC2 które przegapiłem - co prawda nie wiem po cholerę mi one bo w obu już od dawna mam platynę. Edytowane 19 października 2012 przez Kyo Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 (edytowane) Ok u mnie też zadziałało, dzięki Mendrek choć trochę zamieszałeś Po prostu wszedłem na PSS i przejrzałem listę co już kiedyś z plusa ściągałem, znów ściągnąłem i zainstalowałem(by nie tracić nerwów to szukajcie coś małego), ponownie wszedłem w PSS i wszystko jest cacy. dokładnie ja sciagnolem sobie jakies theme Ps:Ciekawe czy Sony jak upora się z problemem to zabierze nam te gry Edytowane 19 października 2012 przez tomci23 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 Działa wam jak wyłączycie i włączycie konsolę? Ja po każdym restarcie muszę coś pobrać z listy żeby mi P+ zaskoczył ;/ Specjalnie sprawdziłem, i u mnie ten problem nie występuję. Współczuję Co jeszcze udało wam się ściągnąć co przegapiliście ? Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 Oddworld: Stranger's Wrath Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 ooo to pięknie coś jeszcze można pobrać oprócz rdr,ds2,darksiders,i Oddwordl? Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 Myślę, żeby z kumplem zaatakować plusa na rok. To jak to jest z tymi grami - zassam te co za free i przez rok będe mógł ich używać? Nawet jak już wymienią grę na inną i mam jązassaną to mogę dalej ciorać dopóki mam plusa? Pozdrawiam 1 Cytuj
Arkady 1 031 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 Tak, to co będziesz miał na dysku to będziesz mógł grać przez czas trwania abonamentu, nawet jak zniknął z Plusa w PSS. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 23 października 2012 Opublikowano 23 października 2012 czyli jak udało mi się zassać rdr którego już nie było to znaczy że będę mógł w niego grac tak długo jak będę opłacał abo? Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 23 października 2012 Opublikowano 23 października 2012 Tak, będzie on po prostu na liście plików do ściągania. Jak przestaniesz płacić to z listy zniknie, ale gdy nawet po przerwie znowu wykupisz plusa, to na nowo się pojawi. Dlatego np. Ci którzy skorzystali z paczki Welcome Back i aktywowali sobie wtedy też konto z Plusa, mogą sobie te gry które były w tym darmowym miesiącu ściągnąć (Burnout Paradise, MTG: DotP, Streets of Rage 2). Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 23 października 2012 Opublikowano 23 października 2012 aha dzięki mendrek myślałem ze to działa na tej zasadzie ze zamieniają grę i nie można już w nią grac Cytuj
SZ3RYF 11 Opublikowano 23 października 2012 Opublikowano 23 października 2012 Czy PSMove Heroes bylo w Plusie? Mam opcje "purchased" i na pelna wersje i na trial. Wlasnie zasysam pelna wersje... Sprawdzcie moze u Was tez jest "promocja". Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 23 października 2012 Opublikowano 23 października 2012 Spokojnie, to na 99% będzie tylko trial. Rayman Origins też mi pokazywało jako kupione, a po ściągnięciu się okazało, że to jednak wersja na 60 minut Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 23 października 2012 Opublikowano 23 października 2012 Y, było ale w USA. Swoją drogą szkoda że już nie ma podpowiedzi, a tu jeszcze z tydzień poczekamy na wieści o nowej grze miesiąca Btw. mam nadzieję że dadzą ją 31, a nie trzeba będzie czekać do pierwszej środy listopada, czyli tydzień później. Chciałbym aby dali Hard Corps: Uprising, chyba było nawet w USA, tylko to raczej w rotacji tych pozostałych gier. Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 23 października 2012 Opublikowano 23 października 2012 Mam Hard Copsa na 360 i po pierwszych zachwytach powiem - poziom trudności w tej grze to kosmos, albo ja już się starzeje. Gra fajowa ale przetrudna.....A w Gryzorze na jednym kredycie to wymiatałem nawet więc wiem co mówie..... Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 24 października 2012 Opublikowano 24 października 2012 Jeszcze jedno pytanie zanim zrzucę się na Plusa z kumplem. Rozumiem, że jak kupię go z kumplem na spółę z naszego konta do zakupów to będę mógł grać w te gry z Plusa za free tylko na tym koncie? Czy na głównym koncie też będe mógł grać w te gry do końca abonamentu plusa (system to zapamiętuje czy jak?)? Ważne pytanie bo tak to nie pogramy razem w Borderlandsa jak będziemy go mieć na wspólnym koncie. Pozdrawiam Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 24 października 2012 Opublikowano 24 października 2012 Będziesz mógł normalnie grać na swoim koncie w te gry z Plusa. 1 Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 24 października 2012 Opublikowano 24 października 2012 To się nawet nie zastanawiam tylko atakuje po wypłacie co by się na październikowe gry załapać. Pozdrawiam Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 24 października 2012 Opublikowano 24 października 2012 A ja mam inne noobskie pytanie, jak np mam rdr z plusa i go usune, to bede mogl ponownie go pobrac, right? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi