Gość Kyo Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 (edytowane) Był Deus Ex - kiedyś był w All games - musisz poszukać bo cholera wie gdzie teraz jest. Po upie sklepu pojawił się jeszcze Darkdisers 1, Dead Space 2 i RDR. Ale czy teraz jeszcze są to musisz sam sprawdzić Edytowane 26 października 2012 przez Kyo Cytuj
nero2082 823 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 DS2 nie znalazlem nigdzie wydaje mi sie ze wycofane :< tweet z dzisiaj : PlayStation Europe@PlayStationEU Heads-up: we'll be unveiling the first of November's PS Plus games later this afternoon on PlayStation Blog i z tego co typ z sony sie droczyl z kims na twitterze wynika ze to nie bedzie Ass Creed 2 Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Niedługo wychodzi nowy NFS, nowy Assassin, jakiś film o Silent Hill. Może coś w tym kierunku? Uwielbiam tą niepewność w plusie Cytuj
nero2082 823 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Crysis 2 w listopadzie, niezły banger http://blog.eu.playstation.com/2012/10/26/crysis-2-lands-on-playstation-plus-in-november/ myslalem ze dadza NFS HP ale Crysis jeszcze lepsza opcja Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Grałem w jedynkę na PC więc się cieszę . Już nie mogę się doczekać świąt Cytuj
humanno 201 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 No niezle, a ja niedawno kupilem-sprzedalem. A wiadomo jaka bedzie 2ga gra? Bo dają 2 co miesiąc tak? Cytuj
Gość UnexpectedBoy Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 chce ktoś PS+ 30dni free? znalazłem holenderska promocje na PS+ i w przeciwienstwie do tej niemieckiej 30dniowej ta dziala z pl cc sprawdzilem swoj kodzik, dziala :] takze polecam http://www.yourdisco...laystationplus/ chyba sie skonczyly Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Lipa, bo C2 ograłem dobry rok temu. Liczyłem na AC: Revelations, zwłaszcza teraz przy premierze trójki. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 No niezle, a ja niedawno kupilem-sprzedalem. A wiadomo jaka bedzie 2ga gra? Bo dają 2 co miesiąc tak? Dają 3 na miesiąc (czasem 4 wpadną), a kolejnych gier jeszcze nie ujawnili. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Mowilem, mowilem zeby nie kupowac C2 bo przed premiera trojki dadza ja do Plusa. Machina marketingowa EA w Plusie na luty (DS3, C3) dziala Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 To pewnie wkrótce wrzucą do PSS Army of Two: The 40th Day tylko po to, żeby je dać w Plusie Cytuj
nero2082 823 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Voytec musisz czesciej wrozyc na forum :blum2: troche EA Plus ale mi to nie przeszkadza akurat, w jakims wywiadzie mowili ze najmocniejsza oferte maja przygotowana na okolice swiat Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Całkiem nieźle. Swego czasu, przy premierze, grałem z godzinę/dwie w ten tytuł, wtedy nie za bardzo mi podpasował, ale to ze względu na nastawienie negatywne bo średniej "jedynce". Teraz, słuchając ost'ka na yt i mając w pamięci oferowanie 3D przez ten tytuł nawet troszkę się napalam i może tym razem będzie lepiej. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Voytec musisz czesciej wrozyc na forum :blum2: Tak samo pisalem, ze wrzuca Borderlands i Resident Evil 5 Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Pewnie wrzuca też Assassins Creed:Revelations Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Szkoda, że C2 już ukończyłem. Mam nadzieję, że reszta oferty na listopad mnie czymś zaskoczy (jak BUlletstorm na październik). Ciekawi mnie też czy pojawi się coś co jednocześnie będzie za darmo na Vite (bo jakoś mam wrażenie że na tym będzie polegac często włączenie PSV do PS+). Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Pewnie wrzuca też Assassins Creed:Revelations Revelations nie dadzą.http://blog.eu.playstation.com/2012/10/24/massive-assassins-creed-sale-starts-today/#comments - pierwsza odpowiedź. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 (edytowane) ja bym chciał jakiegoś ratcheta skoro zapowiedzieli nowego [; a co do C2 to chętnie sprawdzę tego shooterka bo bym go nigdy nie kupił Edytowane 26 października 2012 przez dApo Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Do kiedy będą dostępne za free dla plusowców: Motorstorm Apocalypse, LBP2 i Infamous 2? A no i czy jak te gry znikną, to pojawią się jakieś nowe, które po ściągnięciu pozostaną dla nas na zawsze (nie stracimy do nich dostępu po skończonym abonamencie)? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Do kiedy będą dostępne za free dla plusowców: Motorstorm Apocalypse, LBP2 i Infamous 2? A no i czy jak te gry znikną, to pojawią się jakieś nowe, które po ściągnięciu pozostaną dla nas na zawsze (nie stracimy do nich dostępu po skończonym abonamencie)? http://www.psxextreme.info/topic/100791-playstation-plus-faq/ Nic w Plusie nie zostaje na zawsze. Po skończeniu abonamentu nie będzie dostępu do tych gier. Cytuj
SZ3RYF 11 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 http://blog.eu.playstation.com/2012/10/24/massive-assassins-creed-sale-starts-today/#comments - pierwsza odpowiedź. ooo, to sie i odpowiedz dla ajakssx znalazla... na Dead Island w najblizszym czasie nie ma co liczyc. Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Dla mnie Kryzys 2 to swietna opcja. Od kiedy wzialem plusa wskakuje wiekszosc tytulow, ktorych nie zdazylem qpic wyjaktiem Deus Ex i RDR. Mam nadzieje, ze AC nie bedzie bo posiadam wszystkie czesci, ale licze tez na Dead Island. Zobaczymy, co bedzie na swieta Naprawde Sony daje rade z tym Plusem, a jedyna wada to czas, ktorego brakuje na granie, chyba, ze ktos jest no-lifem Cytuj
nero2082 823 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 (edytowane) lista gier spoza Instant Games Collection (IGC) które mozna jeszcze pobrac z pl store : Deus Ex Human Revolution (dział essentials) Machinarium (wyszukiwarka albo wszystkie, nie pamietam juz) Starhawk singleplayer (dział gry->strzelanki) jak cos jeszcze znajdziecie odblokowane to piszcie --- co do listopadowej oferty, Z EU PS3 blog "Yep, this has been noted! I can say that two of the three November additions to your IGC are not shooters" hmm ciekawe dalej będę obstawial NFS HP --- jako uzytkownik kodzika trialowego jaram sie strasznie Plusem bo jestem praktycznie pewien ze przedluze go sobie na dluzej, duza biblioteka + swietne popie.rdolki ktorych ni huhu bym nigdy nie wzial (Double Dragon Neon albo Hell Yeah) ktore okazaly sie pokladami miodu, Hell Yeah mnie najbardziej zaskoczylo, ma taki absurdalny humorek jaki lubie, królik rzuca memami i robi masarnie z potworków, dawno się nie śmiałem przy jakiejś giereczce once you go + you can't go - Edytowane 26 października 2012 przez black mamba Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 27 października 2012 Opublikowano 27 października 2012 (edytowane) Do kiedy będą dostępne za free dla plusowców: Motorstorm Apocalypse, LBP2 i Infamous 2? A no i czy jak te gry znikną, to pojawią się jakieś nowe, które po ściągnięciu pozostaną dla nas na zawsze (nie stracimy do nich dostępu po skończonym abonamencie)? Te trzy gierki są dla plusowców na rok. W czerwcu zapewne będą zamienione na inne i zapewne coś od Sony czyli np Uncharted, może Twisted Metal etc. Zauważyliście też, że zwykle wydają drugą albo kolejną część jakiejś gry? Np Infamous 2, Crysis 2, Dead Space 2, Resident Evil 5. I to zwykle w "gołej", premierowej wersji. Po to żeby wydać dodatkowo parę groszy na pierwszą część np Dead Space, Deus Ex i na brakujące dodatki. A powiedzcie mi jeszcze, które gry dodali niejako w wersji GOTY z wszystkimi dodatkami. RDR i Resident Evil, prawda? Reszta jest chyba bez DLC jak wspomniany Deus Ex. Edytowane 27 października 2012 przez dawdi17 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 27 października 2012 Opublikowano 27 października 2012 Kurka Crysis 2? Znowu "szczelanka" fpp. Mam do ukończenia jeszcze Deus Exa, BulletStorma i inne "szczelanki", ale z widokiem tpp. Natomiast cierpię na tę chorobę co Mr.Ściera i po półgodzinnym graniu w fpp, jest mi niedobrze . A w listopadzie kolejna strzelanina fpp. Shit! Znowu tytuł na kilka godzin, będę przechodził kilka tygodni Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi