Skocz do zawartości

PlayStation Plus

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak :)

MK to dla mnie jedna z najlepszych gier tej generacji, a na pewno najlepsza bijatyka 2d w 3d jaka na tych sprzętach się ukazała, mimo, że swego czasu sporo grałem na pewno znowu stoczę kilkanaście walk.

Za to B2 choć staroć to akurat nigdy w niego nie miałem okazji zagrać więc nadrobię ;)

Gość Zaqair
Opublikowano

Ten MK i B2 to dla PS3?

Dzis MK dla vity jest a za 2 tyg MK dla ps3.

Opublikowano

No akurat przyda się ponoć MK-owi przypływ graczy, bo ostatnio dużo konkurencyjnych mocnych bijatyk (w tym 2d) wyszło. Jestem mega happy z tej gry. Bioshock 2 jest ok, jedynkę przeszedłem, dwójkę pomijałem ale pewnie teraz przejdę. Guardiansi mogą wymieć, chociaż skoro to MOBA to będą mikrotransakcje.

Pinball Arcade na Vitę :( :( :( :( :( :( :( :( WHYYYY.. Ja chcę go na PS3, tam są kultowe stoły i w demo mnóstwo grałem. Jet Set Radio jest fpytę i też bym na PS3 łyknął w HD :)

Gość Szprota
Opublikowano (edytowane)

To kup sobie a nie. Na każda grę będziesz czekał w plusie? Chrysteee...Brak mi słów...

Edytowane przez Lionel
Opublikowano

Kolejny mocny miesiąc. Brakowało mi jakiejś nowej bijatyki, w sumie to zastanawiałem się nad nowym Tekkenem, ale MK przesunął tą zachciankę. A Bioshocka jedynkę na kompie przeszedłem więc na ps3 dwójka bardzo się przyda. Władca Pierścieni wydawał sie się trochę chaotyczny, ale to tylko było jedno podejście w trialu. Na pełniej bardziej się skupię i może coś z tego wyjdzie

Gość Zaqair
Opublikowano

Dla tych co czekaja na MK na vite

Mortal Kombat on #PSVita - Free for PS+ users from tomorrow

Opublikowano (edytowane)

Jako ze mam Plusa niemieckiego nie dostane MK, za to bedzie Gotham City Impostors. Bedzie ktos chetny na wymiane.

Pisac na PW

Edytowane przez Luk248
Opublikowano

na bank zwykła. może zrobią obniżki 50% na ludków. w dead space 2 i deus ex były, a do batmana zniżka na jakieś marne grosze i nie na wszystko. a przecież jest już edycja goty.

Opublikowano

Dawno nie miałem na pokładzie żadnej bijatyki bo nie jestem ich zbytnim fanem(ostatnim razem grałem w coś z tego gatunku na poważnie w czasach ps2). Może MK zmieni to podejście i wsiąknę ... chcę skopać dupe Masorzowi za to jak mnie niszczył w tą grę, kompromitował mnie przy dziewczynie : (

Opublikowano

na bank zwykła. może zrobią obniżki 50% na ludków. w dead space 2 i deus ex były, a do batmana zniżka na jakieś marne grosze i nie na wszystko. a przecież jest już edycja goty.

No tak, ale oni też muszą na czymś zarobić. Np nie bez przyczyny zdarza się często, że dają drugą a nie pierwszą część gry np. Dead Space czy Crysis.

Gość Zaqair
Opublikowano

English Community Manager at PlayStation Europe. cos sie nie moze zdecydowac i MK przesuneli na jutro

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Mortal Kombat na Vite i Knytt Underground mozna pobierac(trzeba uzyc wyszukiwarki).W sklepie na pc rowniez jest dostepny Mortal i Knytt

Edytowane przez zaq123456