Kazub 4 583 Opublikowano 1 marca 2013 Opublikowano 1 marca 2013 wiadomo kiedy gaśnie sleeping dogs ? na psn nic nie pisze Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 1 marca 2013 Opublikowano 1 marca 2013 wiadomo kiedy gaśnie sleeping dogs ? na psn nic nie pisze Leaving PS Plus in March: 6th March: Sleeping Dogs 6th March: Vanquish 6th March: LIMBO 13th March: Wipeout 2048 20th March: Lumines Electronic Symphony Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 2 marca 2013 Opublikowano 2 marca 2013 A ja sądzę, że plus zostanie zmodyfikowany na potrzeby płatnego online'u; w ten sposób zdecydowana większość społeczności będzie chciała mieć plusa, a nie będzie poczucia, że muszę mieć plusa, żeby pograć online. Nie mieści mi się w głowie, że mogłyby istnieć 2 abonamenty: jeden za Plusa, a drugi za online. Takie rozwiązani sprawiłoby, że gracz wiedziałbym za co płaci. Wtedy nawet 300zł w skali roku nie bolałoby tak bardzo. Szczerze mówiąc wątpie by granie online na PS4 było płatne. Chociaż tylko ze względów etycznych takie mam wrażenie, a jak wiemy w tej branży etyka ma coraz mniejsze znaczenie. Z drugiej strony wespół z PS4 ma współistnieć PS Vita gdzie online nie jest płatny i tu też przemawia za bezpłatnym graniem po sieci no bo jak - jedna bieżąca platforma ma płatny a druga nie? A wspomniane przez Ciebie 300 zł wydaje mi się trochę mało... Oczywiście chcielibyśmy jak najtaniej, ale już obecna forma Plusa znacznie przekracza te 200 stówki. Niby tu chodzi o zebranie stałej grupy płacących stąd zapewne taka atrakcyjna cena, ale mimo wszystko. Cytuj
Kszaqu 12 Opublikowano 5 marca 2013 Opublikowano 5 marca 2013 God of War HD wskoczyło dla abonentów ! Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 5 marca 2013 Opublikowano 5 marca 2013 już kilka dni temu jest gdzieś na jakiejś stronce cała lista darmowych gierek z PS+? najlepiej miesiąc po miesiącu :* Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 5 marca 2013 Opublikowano 5 marca 2013 ja mam taka liste ale tylko na psv:( Ogolnie ten plus psuje mi nieco radosc z grania. kupilem max payne 3 i raz odpalilem bo na glowie mam do ukonczenia deus exa, residenta, red dead redemption i inne plusowe gierki. a jutro mass effect:( Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 5 marca 2013 Opublikowano 5 marca 2013 Lista gier z całego Plusa 2.0 na PS3: Infamous 2 LittleBigPlanet 2 Motorstorm: Apocalypse Virtua Fighter 5: Final Showdown Outland Oddworld: Stranger's Wrath HD Scott Pilgrim vs. The World Dead Space 2 Red Dead Redemption Deus Ex: Human Revolution Darksiders Borderlands Resident Evil 5: Gold Edition Hell Yeah!: The Wrath of the Dead Rabbit Sleeping Dogs Saints Row 2 Bioshock 2 Just Cause 2 Guardians of the Middleearth Mortal Kombat (2011) Crysis 2 Bulletstorm Lara Croft and the Guardian of Light Quantum Conundrum Renegade Ops Vanquish Warhammer 40,000: Space Marine Batman: Arkham City Chime Super Deluxe Cubixx HD F1: Race Stars Limbo Ratchet & Clank: All 4 One Dead or Alive 5 (od 06.02.2013) Mass Effect 3 (od 06.02.2013) Joe Danger 2 (od 06.02.2013) Starhawk (Solo Campaign) God of War HD Double Dragon Neon Rock of Ages Magic Orbz Smash Cars Wakeboarding HD Sky Fighter Retro/Grade Hamsterball Mahjong Tales: Ancient Wisdom Ricochet HD Mushroom Wars Knytt Underground Big Sky Infinity Machinarium Play Memories (aplikacja) Jeśli coś pominąłem, to dajcie znać 3 Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 5 marca 2013 Opublikowano 5 marca 2013 ja mam taka liste ale tylko na psv:( Ogolnie ten plus psuje mi nieco radosc z grania. kupilem max payne 3 i raz odpalilem bo na glowie mam do ukonczenia deus exa, residenta, red dead redemption i inne plusowe gierki. a jutro mass effect:( a mówią, że od przybytku głowa nie boli Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 5 marca 2013 Opublikowano 5 marca 2013 No to trochę takie uczucie jak kiedyś z piratami. Masa gier, nic nie pokończone i masa lekko liźniętych. Ja tam z Plusa na Ps3 nie korzystam alena Vicie leży mi strasznie. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 marca 2013 Opublikowano 5 marca 2013 Trochę gier mnie ominęło, m.in. DS2, Arkham City czy RDR. Mimo, że ograne na x360 to z nie kłamaną przyjemnością zagrałbym na PS3. ME 3 już pobrane. Dostępne w wyszukiwarce sklepu. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 5 marca 2013 Opublikowano 5 marca 2013 No ja teraz zaczynam lekko zlewać na multiplatformy typu FC3 czy Dishonored. Czasu mało, w sam raz na eksy i perełki typu nowy Tomb reszte tytułów, które mnie średnio robią mam nadzieje ograć w plusie, jak nie to kupie za jakieś grosze. Cytuj
Emtebe 2 550 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Trochę gier mnie ominęło, m.in. DS2, Arkham City czy RDR. Mimo, że ograne na x360 to z nie kłamaną przyjemnością zagrałbym na PS3. ME 3 już pobrane. Dostępne w wyszukiwarce sklepu. ME3 pobrane już? Oj, chyba pobrałeś trial, bo full jak był tak jest, jak na razie za 279 zł Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 czekaj, czekaj - chyba dobrze kombinuje; pobrał trial, a teraz łatkę (unlock) 100kb zassie i będzie mógł ciorać Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 (edytowane) Napisane było, wypróbuj wersję testową - jako Plusowicz były dwie opcje ściągnięcia do wyboru, płatną i plusową. Zassało, zainstalowało - trybi. Podobnie zrobiłem ze Śpiącymi Psami, po wpisaniu w wyszukiwarce wersja Plusowa była wcześniej, zanim pojawiła się normalne w Plusowej ofercie Edytowane 6 marca 2013 przez ChevChelios Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 sam teraz sprawdziłem, jeszcze przed wyjściem do pracy i chyba będziesz musiał ściągać ponownie; daj znać później,czy była jakaś opcja odbokowania; nigdy nie interesowałem się tymi trialami, ale z tego co pamiętam, to pisali, że to pełna gra, która daje godzinę(?) zabawy, a później trzeba kupić. logiczne powinno być to, że jest to normalnie pełna gra, z patchem na godzinne odpalenie, a kolejnym patchem to ściąga; gdyby DOA5 miało podobny trial, to zapuściłbym obie, a po powrocie mógłbym ciorać (akurat dziś szwagier wpada na coopa Army of Two), ale dla samego ME3 szkoda konsole zostawiać na 10h Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Pro tip: można ustawić aby konsola sama się wyączyła po zassaniu Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 (edytowane) A jak zassie i zanim się wyłączy to nawet samo zainstaluje kruca fix, to nie wiem jak z tym jest, nie sprawdzę na razie bo żona śpi po nocce więc lipton. Edytowane 6 marca 2013 przez ChevChelios Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 (edytowane) Pro tip: można ustawić aby konsola sama się wyączyła po zassaniu problem z tym, że moja złodziejska natura Polaka nie pozwoliła mi na przepłacenie i kupienie Plusa solo (wskazanym jest wyczucie dużych pokładów ironii w tym miejscu ), a z tego co się orientuję, po po przelogowaniu na zwykłe konto może to nie zadziałać; wylogowanie z PSN i zostwienie konta offline, też może nie przynieść oczekiwanych skutków; jeśli szwagier - na którego koncie jest Plus - zechce skorzystać z PSN to wuj bombki strzeli i pobierania/automatycznej instalacji nie będzie (lepiej przyznać się, że jest się sknerą, niż głąbem ) Edytowane 6 marca 2013 przez mr_pepeush Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Pro tip: można ustawić aby konsola sama się wyączyła po zassaniu problem z tym, że moja złodziejska natura Polaka nie pozwoliła mi na przepłacenie i kupienie Plusa solo (wskazanym jest wyczucie dużych pokładów ironii w tym miejscu ), a z tego co się orientuję, po po przelogowaniu na zwykłe konto może to nie zadziałać; wylogowanie z PSN i zostwienie konta offline, też może nie przynieść oczekiwanych skutków; jeśli szwagier - na którego koncie jest Plus - zechce skorzystać z PSN to wuj bombki strzeli i pobierania/automatycznej instalacji nie będzie (lepiej przyznać się, że jest się sknerą, niż głąbem ) No to faktycznie, przy 3 miesiącach zaoszczędzisz jakieś oszałamiające 28-29 zł !!!, a jak byś kupił w promocji grudniowej lub lutowej to całe 19 zł !! No nic pewno w skali roku to opłata za prąd wyrówna twój amazing bizz 1 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Przyznał, że jest sknerą Szkoda mi DS 2 i Arkham City, za późno zakupiłem Plusa i przeszły koło nosa. Cytuj
assassine 1 724 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Mi też szkoda tego Arkham City i jeszcze Deus Exa. Ale rzeczywiście, dziś już nowy rzut gier, a ja jeszcze nie skończyłam Infamous 2, o Sleeping Dogs nie wspominając nawet. Zdecydowanie, od przybytku głowa boli. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 (edytowane) Mi też szkoda tego Arkham City i jeszcze Deus Exa. Ale rzeczywiście, dziś już nowy rzut gier, a ja jeszcze nie skończyłam Infamous 2, o Sleeping Dogs nie wspominając nawet. Zdecydowanie, od przybytku głowa boli. Lepszy przybytek niz jego brak. Mnie osobiscie cieszy ze PS+ chce nam dupsko zawartoscia rozerwac za takie smieszne pieniadze . @XM Roznie, najczesciej miedzy 12-15 chyba. Tez czekasz na DOA ? Juz sie nie moge doczekac az zostane workiem treningowym dla ludzi ktorzy w to graja od premiery. Edytowane 6 marca 2013 przez Bansai Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Czekam jak cholera. Ostatni raz grałem w DOA2 z 7 lat temu i mam ochotę położyć łapska na Hayate i pocisnąć wielkocycate panienki w skąpych strojach. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Ktoś wie ile będzie ten DOA zajmował? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi