Skocz do zawartości

PlayStation Plus

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No kurde nie widzę dopisku trail, hmm a graćmi się teraz niechce żeby się przekonać czy to trail, w sumiemjak się wczybta save to będzie wiadomo, ale to nie teraz :) potem dam znać.

Opublikowano

Chciałem sprawdzić czy coś ciekawego napisali w PSS odnośnie QC z poziomu PS3 no ale oczywiście trwa "konserwacja tej usługi" -> przez www PSS działa - magia normalnie.

Anyway QC nie pokazuje ilości dni do końca abo w informacjach więc albo dostaliśmy gratis albo Sony coś spierdzieliło :)

Gość Szprota
Opublikowano

Zobacz też Limbo jak mozesz. Jeżeli będzie pisało to samo co przy QC to wyjdzie na moje :P

Opublikowano

Z QC tez mialem przeboje. Pobralem w Plusie jako pelna wersje, ogralem kilkanascie leveli, Plus mi sie skonczyl i gre dalo sie uruchomic (bo nie miala info do kiedy jest wazna jak inne tytuly z Plusa), ale jako trial, czyli nie dzialaly sejwy i mozna bylo rozpoczac jedynie nowa gre. Po przedluzeniu Plusa nadal to samo, pomoglo dopiero ponowne rozpoczecie pobierania (zeby aktywowac).

Gość Szprota
Opublikowano

Ej o co biega z ta automatyczna aktualizacja gier? Zaktualizuja mi się te gry które mam na dysku czy co?

Gość suteq
Opublikowano

Tak, z tego co wiem to konsola się odpali i będzie szukać nowych aktualizacji itp. 

Opublikowano

gry ktore maja triala i unlocka zawsze beda sie odpalac po skonczeniu plusa ale jako triale. naprawdę jeszcze ktos mysli ze gierki z plusiaka beda dzialac po skonczeniu abonamentu za darmoche?

Opublikowano

Dostałem od Sony miesiąc plusa za darmo, ale nie chcę go na razie wykorzystywać, bo mam w co grac conajmniej przez najbliższy miesiąc (plus, Kratos czeka już za rokiem)  I stąd moje pytanie, czy ten kod moge wykorzystać za miesiąc dwa czy tam poł roku, czy musze to zrobić teraz bo się przedawni ?

Opublikowano (edytowane)

Sprawdz szczegoly promocji. Kody z FB sa chyba nieograniczone czasowo. Ale z kolei te, ktore ostatnio francuskie Sony rozdawalo byly do 01.03 wazne.

Edytowane przez Rudiok
Opublikowano

Na początku jak wystartowała ta akcja z kodami z fb, dało się użyć więcej niż jeden kod na koncie. Sam użyłem dwóch. Potem coś pozmieniali i już się nie da. 1 kod = 1 konto. O dziwo, niedawno chciałem wklepać kod na innym koncie, które już istniało na konsoli i się nie dało. Pomogło dopiero  założenie nowego. (????)

Opublikowano

Bo to jest kod dla osob ktorzy sie pierwsz raz z tym spotykaja. Takie ala demo. lubisz to przedluzasz nie to zegnaj. Mi osobiscie nie dzialaja kody z fb. zreszta po co mi one jak juz mam na rok.

Opublikowano

Nie trzeba mieć Vity. Wchodzisz w dział PS Vita i dajesz pobieranie, które później anulujesz. Gra jest w zakupionych :). Jestem ciekaw co będzie w kwietniu, gry z tego miesiąca mnie niestety nie porywają. Chciałem spróbować DOA 5 ale to już niestety nie to co za czasów części drugiej i Dreamcasta :(

Opublikowano

Genialny news nie tylko dla Fanów komiksów Roberta Kirkmana! Jeżeli nie graliście jeszcze w The Walking Dead, to już 20 marca dostaniecie pierwszy epizod za darmo i cały season pass w promocyjnej cenie (z dodatkową obniżką dla Plusowiczów!). Lepszej okazji na rozpoczęcie przygody z tą emocjonującą serią nie było + zawsze kciuk w górę dla wykańczania zombie! :)

Promocja potrwa do 3 kwietnia, nie prześpijcie.

[za profilem PlayStation Polska na FB]

Dooobrze, czekałem cały czas na tę zniżkę, ciekawa jaka wysoka ona za całość będzie.