Skocz do zawartości

PlayStation Plus

Featured Replies

Opublikowano

No kurde nie widzę dopisku trail, hmm a graćmi się teraz niechce żeby się przekonać czy to trail, w sumiemjak się wczybta save to będzie wiadomo, ale to nie teraz :) potem dam znać.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 214,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• a ja myślałem, że plus to oferta raczej dla tych nienormalnych graczy, nie kupujących regularnie premierówek, z życiem osobistym i paroma innymi zajęciami poza graniem na konsoli. zresztą, dobrych gie

• Ciekawe czy to prawda, wszędzie w necie powielają się informacje na temat Lutego na PS+, oby się sprawdziło

• NBA 2k13 od 15 minut jest za free do pobrania przez pomylke.   Moze sie jeszcze zalapiecie

Opublikowano

Chciałem sprawdzić czy coś ciekawego napisali w PSS odnośnie QC z poziomu PS3 no ale oczywiście trwa "konserwacja tej usługi" -> przez www PSS działa - magia normalnie.

Anyway QC nie pokazuje ilości dni do końca abo w informacjach więc albo dostaliśmy gratis albo Sony coś spierdzieliło :)

Opublikowano

OK. też padło -> Site Not Available

Opublikowano

Zobacz też Limbo jak mozesz. Jeżeli będzie pisało to samo co przy QC to wyjdzie na moje :P

Opublikowano

Z QC tez mialem przeboje. Pobralem w Plusie jako pelna wersje, ogralem kilkanascie leveli, Plus mi sie skonczyl i gre dalo sie uruchomic (bo nie miala info do kiedy jest wazna jak inne tytuly z Plusa), ale jako trial, czyli nie dzialaly sejwy i mozna bylo rozpoczac jedynie nowa gre. Po przedluzeniu Plusa nadal to samo, pomoglo dopiero ponowne rozpoczecie pobierania (zeby aktywowac).

Opublikowano

Ej o co biega z ta automatyczna aktualizacja gier? Zaktualizuja mi się te gry które mam na dysku czy co?

Opublikowano

Tak, z tego co wiem to konsola się odpali i będzie szukać nowych aktualizacji itp. 

Opublikowano

gry ktore maja triala i unlocka zawsze beda sie odpalac po skonczeniu plusa ale jako triale. naprawdę jeszcze ktos mysli ze gierki z plusiaka beda dzialac po skonczeniu abonamentu za darmoche?

Opublikowano

Dostałem od Sony miesiąc plusa za darmo, ale nie chcę go na razie wykorzystywać, bo mam w co grac conajmniej przez najbliższy miesiąc (plus, Kratos czeka już za rokiem)  I stąd moje pytanie, czy ten kod moge wykorzystać za miesiąc dwa czy tam poł roku, czy musze to zrobić teraz bo się przedawni ?

Opublikowano

Sprawdz szczegoly promocji. Kody z FB sa chyba nieograniczone czasowo. Ale z kolei te, ktore ostatnio francuskie Sony rozdawalo byly do 01.03 wazne.

Edytowane przez Rudiok

Opublikowano

Z aukcji Każdy użytkownik PSN(Playstation Network) moze skorzystać z promocyjnego kodu na 30 dni tylko raz. Czyli jakieś promocyjne chyba, z FB czy coś :-)

Opublikowano

musiałbys zmieniac co miesiac konto na ps ,na jednym przedluzac tymi kodami sie nie da ,jesli sie myle sprostowac bo nie pamietam czy to tak działa do konca.

Opublikowano

Na początku jak wystartowała ta akcja z kodami z fb, dało się użyć więcej niż jeden kod na koncie. Sam użyłem dwóch. Potem coś pozmieniali i już się nie da. 1 kod = 1 konto. O dziwo, niedawno chciałem wklepać kod na innym koncie, które już istniało na konsoli i się nie dało. Pomogło dopiero  założenie nowego. (????)

Opublikowano

Bo to jest kod dla osob ktorzy sie pierwsz raz z tym spotykaja. Takie ala demo. lubisz to przedluzasz nie to zegnaj. Mi osobiscie nie dzialaja kody z fb. zreszta po co mi one jak juz mam na rok.

Opublikowano

Ten caly MGS collection na Vite to jest darmowy czy nie. U mnie stoi 159zl. Naturalnie Plusa mam

Opublikowano

Nie mam Vity. Chce tylo dodac MGS do listy pobierania na przyszlosc.

Opublikowano

Nie trzeba mieć Vity. Wchodzisz w dział PS Vita i dajesz pobieranie, które później anulujesz. Gra jest w zakupionych :). Jestem ciekaw co będzie w kwietniu, gry z tego miesiąca mnie niestety nie porywają. Chciałem spróbować DOA 5 ale to już niestety nie to co za czasów części drugiej i Dreamcasta :(

Opublikowano

Ja pograłem w każdy tytuł ale wszystko poszło do kosza :) choć nie powiem bardzo dobry miesiąc. Choć ME3 jakoś mnie nie porwało, a DOA 5 to jakiś crap co chwilę musiałem opijać te długie cutscenki :( 

Opublikowano

Genialny news nie tylko dla Fanów komiksów Roberta Kirkmana! Jeżeli nie graliście jeszcze w The Walking Dead, to już 20 marca dostaniecie pierwszy epizod za darmo i cały season pass w promocyjnej cenie (z dodatkową obniżką dla Plusowiczów!). Lepszej okazji na rozpoczęcie przygody z tą emocjonującą serią nie było + zawsze kciuk w górę dla wykańczania zombie! :)

Promocja potrwa do 3 kwietnia, nie prześpijcie.

[za profilem PlayStation Polska na FB]

Dooobrze, czekałem cały czas na tę zniżkę, ciekawa jaka wysoka ona za całość będzie.